giwrgos_ath Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδιά καλή προσπάθεια το EasyBytez, αλλα εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχω διαρκώς προβλήματα όπως: Το leech δεν είναι πάντα γρήγορο. άλλοτε κατεβάζει κοντά στα 3000kb/s και άλλοτε κοντά στα 300kb/s. Το leech δεν δουλεύει πάντα, αρκετές φορές πετάει errors όπως "File returned a web page", "cannot leech file" κ.α. παρόλο που τα αρχεία υπάρχουν στους original servers και μπορεί κανείς να τα κατεβάσει από εκεί. Δεν μπορώ να βάλω πολλά αρχεία ταυτόχρονα γιατι κολλάει στο leech. Αν πρόκειται για μεγάλα αρχεία αναγκόζομαι να τα βάζω ένα-ένα. Αρκετές φορές μου βγάζει "file not found", παρόλο που το αρχείο υπάρχει στο account μου. Τότε αναγκάζομαι να το ξανακάνω leech αλλα το bandwidth το έχω ήδη χάσει. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια λύση σε αυτά τα προβλήματα ας με ενημερώσει... (το site το βλέπω με Firefox 3.6 και 4, αν και αυτό δεν πρέπει να έχει σχέση) Κάποιος ανέφερε το LeechPack πιο πριν. Το έχετε δοκιμάσει? Αξίζει να το πάρω για μερικούς μήνες μέχρι να βρεί τον δρόμο του το EasyBytez? υπάρχει κάποιο καλύτερο?
kostastnt Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ανάμεσα σε easybytez και leechpack τι προτείνετε? Ψήθηκα να πάρω leechpack για κανά μήνα να δω πως πάει, αλλά θα ήθελα και καμιά γνώμη αν είναι τελείως πατάτα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ανάμεσα σε easybytez και leechpack τι προτείνετε? Ψήθηκα να πάρω leechpack για κανά μήνα να δω πως πάει, αλλά θα ήθελα και καμιά γνώμη αν είναι τελείως πατάτα.. Μια βδομαδα με easybytez κανενα προβλημα.Το μονο οτι δεν υποστηριζει hotfile.
talisman Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μια βδομαδα με easybytez κανενα προβλημα.Το μονο οτι δεν υποστηριζει hotfile. Και ποιο το προβλημα σου.Αφου πλεον το hotfile ειναι κλινικα σχεδον νεκρο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Και ποιο το προβλημα σου.Αφου πλεον το hotfile ειναι κλινικα σχεδον νεκρο. Ψυχοραγει ακομα....Σκληρο για να πεθανει αλλα δεν θα γλυτωσει. :devil:
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 To hotfile την παλεύει ακομα αν και η καινούργια μόδα ειναι το fileserve
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 To hotfile την παλεύει ακομα αν και η καινούργια μόδα ειναι το fileserve Εδώ την παλεύει το rapidshare, σιγά μην πεθάνει το hotfile. Απορώ αν υπάρχει άλλη χώρα που να χρηματοδοτεί τόσο φανατικά το RS (ακόμα και σήμερα πολλοί πάνε και αγοράζουν premium) οταν η διεθνής κοινότητα internet του έχει γυρίσει την πλάτη.
kostastnt Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Οι περισσότεροι αγοράζουν ότι έχουν τα 2-3 φόρουμ.. Οπότε αυτά τραβάνε το 90% των Ελλήνων.. Εγώ τελικά θα κάνω μια vip συνδρομή στο γνωστό site που δίνει και easybytez μαζί και θα δοκιμάσω..
speedman_26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 κατεβασα ενα αρχειο αλλα δεν μου το ανοιγει με το winrar
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μηπως αυτο που θελεις αποτελειται και απο αλλα rar ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αν και λεει οτι τωρα υποστηριζει και απο hotfile εγω δεν τα καταφερα.Εχει δοκιμασει καποιος ??? EasyBytez.com News URL-Leech April 27th, 2011 URL-Leech Limit has been raised to 15 GB/day again! Hotfile URL-Leech is now possible! http://www.easybytez.com/?op=news
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Και εδώ που δοκίμασα μόλις τώρα μου πετάει error Can not leech file
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Και εδώ που δοκίμασα μόλις τώρα μου πετάει error Can not leech file Ακριβως το ιδιο και σε μενα πολλες φορες που δοκιμασα.
jpsih Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 επαναφερω λιγο το θεμα.. το easybytez τελικα για τους premium members εχει unlimited downloading ή εχει ημερησιο οριο..? leeching με hotfile γινεται τωρα?
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 επαναφερω λιγο το θεμα.. το easybytez τελικα για τους premium members εχει unlimited downloading ή εχει ημερησιο οριο..? leeching με hotfile γινεται τωρα? Υποτίθεται οτι γίνεται αλλα εγώ δεν μπορώ να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα