Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλή προσπάθεια το EasyBytez, αλλα εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχω διαρκώς προβλήματα όπως:

• Το leech δεν είναι πάντα γρήγορο. άλλοτε κατεβάζει κοντά στα 3000kb/s και άλλοτε κοντά στα 300kb/s.
  • Το leech δεν δουλεύει πάντα, αρκετές φορές πετάει errors όπως "File returned a web page", "cannot leech file" κ.α. παρόλο που τα αρχεία υπάρχουν στους original servers και μπορεί κανείς να τα κατεβάσει από εκεί.
  • Δεν μπορώ να βάλω πολλά αρχεία ταυτόχρονα γιατι κολλάει στο leech. Αν πρόκειται για μεγάλα αρχεία αναγκόζομαι να τα βάζω ένα-ένα.
  • Αρκετές φορές μου βγάζει "file not found", παρόλο που το αρχείο υπάρχει στο account μου. Τότε αναγκάζομαι να το ξανακάνω leech αλλα το bandwidth το έχω ήδη χάσει.

Αν κάποιος γνωρίζει κάποια λύση σε αυτά τα προβλήματα ας με ενημερώσει... (το site το βλέπω με Firefox 3.6 και 4, αν και αυτό δεν πρέπει να έχει σχέση)

Κάποιος ανέφερε το LeechPack πιο πριν. Το έχετε δοκιμάσει? Αξίζει να το πάρω για μερικούς μήνες μέχρι να βρεί τον δρόμο του το EasyBytez? υπάρχει κάποιο καλύτερο?

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάμεσα σε easybytez και leechpack τι προτείνετε? Ψήθηκα να πάρω leechpack για κανά μήνα να δω πως πάει, αλλά θα ήθελα και καμιά γνώμη αν είναι τελείως πατάτα..

Δημοσ.

Ανάμεσα σε easybytez και leechpack τι προτείνετε? Ψήθηκα να πάρω leechpack για κανά μήνα να δω πως πάει, αλλά θα ήθελα και καμιά γνώμη αν είναι τελείως πατάτα..

Μια βδομαδα με easybytez κανενα προβλημα.Το μονο οτι δεν υποστηριζει hotfile.

Δημοσ.

Μια βδομαδα με easybytez κανενα προβλημα.Το μονο οτι δεν υποστηριζει hotfile.

Και ποιο το προβλημα σου.Αφου πλεον το hotfile ειναι κλινικα σχεδον νεκρο.

Δημοσ.

To hotfile την παλεύει ακομα αν και η καινούργια μόδα ειναι το fileserve

Εδώ την παλεύει το rapidshare, σιγά μην πεθάνει το hotfile. Απορώ αν υπάρχει άλλη χώρα που να χρηματοδοτεί τόσο φανατικά το RS (ακόμα και σήμερα πολλοί πάνε και αγοράζουν premium) οταν η διεθνής κοινότητα internet του έχει γυρίσει την πλάτη.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι αγοράζουν ότι έχουν τα 2-3 φόρουμ.. Οπότε αυτά τραβάνε το 90% των Ελλήνων.. Εγώ τελικά θα κάνω μια vip συνδρομή στο γνωστό site που δίνει και easybytez μαζί και θα δοκιμάσω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και λεει οτι τωρα υποστηριζει και απο hotfile εγω δεν τα καταφερα.Εχει δοκιμασει καποιος ???

EasyBytez.com News

URL-Leech

April 27th, 2011

URL-Leech Limit has been raised to 15 GB/day again!

Hotfile URL-Leech is now possible!

http://www.easybytez.com/?op=news

Δημοσ.

επαναφερω λιγο το θεμα..

το easybytez τελικα για τους premium members εχει unlimited downloading ή εχει ημερησιο οριο..?

leeching με hotfile γινεται τωρα?

Δημοσ.

επαναφερω λιγο το θεμα..

το easybytez τελικα για τους premium members εχει unlimited downloading ή εχει ημερησιο οριο..?

leeching με hotfile γινεται τωρα?

Υποτίθεται οτι γίνεται αλλα εγώ δεν μπορώ να κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...