tarantules Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Λοιπόν...Πήρα σήμερα μια 3μηνη συνδρομή στο Premium Creator στα 6,5 ευρώ και μέχρι στιγμής τα πάει μια χαρά. Κάτι ντοκυμανταίρ σε HD από rapidshare τα πάει αμάσητα
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 leeching με hotfile γινεται τωρα? Υποτίθεται οτι γίνεται αλλα εγώ δεν μπορώ να κάνω. Μια απο τα ιιδα .....Εστειλα email για αυτο αλλα απαντηση δεν πηρα.
isay Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Λοιπόν...Πήρα σήμερα μια 3μηνη συνδρομή στο Premium Creator στα 6,5 ευρώ και μέχρι στιγμής τα πάει μια χαρά. Κάτι ντοκυμανταίρ σε HD από rapidshare τα πάει αμάσητα Φαντάζομαι μιλάς για το premium creator που λέγαμε εδω. Άμα κάνεις δοκιμές και με τους αλλους hosters γράψε εντυπώσεις. Χρησιμοποιείς κάποιο download manager ή κατεβάζεις μόνο απο το browser;
tarantules Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ναι για αυτό μιλάω που μου πρότεινες εσύ. Λοιπόν.Έχουμε και λέμε.Μέχρι τώρα rapidshare,fileserve κατεβάζει στο μέγιστο της γραμμής μου.download manager έχω τον IDM
jpsih Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ρε παιδια πηρα και εγω ενα μηνα στο premiumcreator αλλα δεν μου ανοιγει καθολου η καρτελα του link generator (firefox & chrome).. φορτωνει... φορτωνει και στο τελος λεει οτι η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη.. τι γινεται?
tarantules Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και σε μένα το ίδιο.Μάλον είναι προσωρινό...Διαφορετικά μάλον κάνανε αρπαχτή και κλαίμε τα λεφτά μας Με δαύτους κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100%
isay Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Τους συγκεκριμένους δεν τους κόβω για αρπαχτή. Κάτι προσωρινό θα είναι. Προσθήκη: Όποια υπηρεσία leecher/filehosting και να πληρώνετε, να αποφεύγετε συνδρομές πάνω απο τρίμηνο-εξάμηνο. Υπενθυμίζω πόσο γρήγορα γύρισε το "παιχνίδι" με τις rapidshare και hotfile
kdi Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μακρυα απο τους καραγκιοζηδες του easybytez Απο χτες εχω πληρωσει συδρομη και μετα απο αλεπαλληλα μυνηματα που εχω στειλει δεν εχω παρει ακομη κωδικους για login. ΜΗΝ τους εμπιστευτειτε!!!
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τι γίνεται με αυτο το easybytez ακόμα τίποτα με το hotfile
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τι γίνεται με αυτο το easybytez ακόμα τίποτα με το hotfile Εστειλα email και πηρα την εξης απαντηση : Hello, Hotfile-Leeching is due technical difficulties not possible. Regards
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν καποιο link απο πχ megaupload δεν ανεβει καλα πως ξερουμε ποιο ειναι για να ξαναανεβασουμε μονο αυτο ? Παραδειγμα.... Εχω τα megaupload 1,2,3,4 κλπ Αυτα οταν τα ανεβαζουμε σε easybytez εχουν αλλο ονομα με το οποιο τα κατεβαζουμε.Αν καποιο ειναι χαλασμενο πως ξερουμε ποιο απο τα megaupload ειναι για να ξαναανεβασουμε με επιτυχια ωστε να κατεβει κανονικα ? Αν τα διατυπωνω σωστα.....
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Γιάννη φόρτωσε τα λινκς στον Jdownloader και θα σου βγάλει την ονομασία Part1, part2 Κλπ. Θα δεις πιο λείπει και το ξαναμετατρέπεις. Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι εννοείς
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ευχαριστω. Αν δω οτι πχ λειπει το part 3 πως ξερω ποιο απο τα megaupload ειναι ?Χρησιμοποιω τον IDΜ.
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ευχαριστω. Αν δω οτι πχ λειπει το part 3 πως ξερω ποιο απο τα megaupload ειναι ?Χρησιμοποιω τον IDΜ. Δεν τον έχω δουλέψει τον IDM Αν κάνεις ένα λινκ από Megaupload copy δεν στο φορτώνει ο downloader σου και να σου πει πχ part10? Αυτό το κάνει ο JD
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν τον έχω δουλέψει τον IDM Αν κάνεις ένα λινκ από Megaupload copy δεν στο φορτώνει ο downloader σου και να σου πει πχ part10? Αυτό το κάνει ο JD θα το δοκιμασω....Ανεβαζω για κατεβασμα μια ταινια ....30GB και φοβαμαι μηπως καποιο part ειναι χαλασμενο.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα