karmen1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ναι το έχω τικάρει. Με άλλα λόγια δεν κατεβάζεις ούτε από ff ούτε από IDM σωστά; Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αν έχεις κάνει την διαδικασία που είπα πιο πάνω το Remote sites premiums τι ρόλο παίζει? Αν έχω καταλάβει καλά βάζεις login και Pass στους hosters Που είσαι Premium. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει...
gogosst Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 απο ότι κατάλαβα δε μου δουλέυει στον idm μόνο jdownloader.Απο ταχύτητες leech τραγικές μόνο αν τα link είναι rapidshare πάει σφαίρα.πάλι τζάμπα λεφτά πετάξά μου φαίνεται.
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτή τη στιγμή μετατρέπω filesonic πχ... Πιάνω 3+ νομίζω μια χαρά είναι... Αν το συγκρίνεις με rapid Που φτάνει στο Θεό ναι είναι αργό στα άλλα, αλλά γλυτώνεις χρήμα από hosters και χρόνο αν κατέβαζες σαν simple user...
gogosst Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δε μπορώ να καταλάβω ενω βάζω το λινκ στον Idm χειροκίνητα το δέχεται,οταν όμως πάω και το παίρνω απο το export όλα μάζι δε τα κάνει translate και μόλις έκανα update to plaugin toy idm ston firefox
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες την διαδικασία μπας και κάνεις κάτι λάθος Οδηγίες πως κατεβάζουμε από το EasyBytez μέσω InternetDownloadManager (IDM): Τρέχουμε το πρόγραμμα και πάμε στις επιλογές (Options): εδώ βάζουμε την διεύθυνση του EasyBytez και τα στοιχεια πρόσβασης μας στο EasyBytez: Ύστερα πάμε στο EasyBytez και κατεβάζουμε με το γνωστό τρόπο αυτό που θέλουμε. Μετά πάμε στην επιλογή "My Files": Διαλέγουμε τα αρχεία που θέλουμε να κατεβάζουμε με το IDM κάνοντας ένα X μπροστά και πάνω πατάμε το "Export Selected" θα μας ανοίγει ένα νέο παράθυρο με τα links τα οποία κάνουμε select©: Πάμε τώρα στο IDM ξανά και επιλέγουμε το "Add Batch download from clipboard": Στο νέο παράθυρο επιλέγουμε το "Select All" και ύστερα το "OK" Για να δουλέψει σωστά το idm με το easybytez,πρέπει πρώτα από όλα να ενεργοποιήσετε το "Direct-downloads (Premium only)"
gogosst Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι αυτό δουλέυει εγώ θα ήθελα κατευθείαν απο το site me to idm cc plugin
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι αυτό δουλέυει εγώ θα ήθελα κατευθείαν απο το site me to idm cc plugin Α χα ε τότε δε μπορώ να σε Helparo Είμαι fan του jdownloader και όλα τα άλλα τα θεωρώ υποκατάστατα
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 βρε παίδες στο easybytez μπορείτε να μπείτε; edit: ok Μπήκα μάλλον προσωρινό ήτανε
gogosst Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει μετα απο ένα μήνα χρήσης μπορώ να πώ οτι είναι τραγικό το easybytez.Στην αρχή είχε καλές ταχύτητες μετά απο λίγο καιρό γίναν τραγικές...(πάντα για url leech) εκτος απο rapidshare links. Πόσες φορές ανέβασα και κολλούσε στο generating links και μετα τιποτα δεν είχε ανέβει τπτ.Υποστήριξη όποτε θυμηθούν.. Καλύτερα premium σε fileserve που είναι τα πιο πολλά λίνκς..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Eγω πηρα για ενα μην απο το http://www.alldebrid.com/buy/ Δεν ανεβαζουμε τα αρχεια αλλα τα μετατρεπει σε δικα του σε λιγα δευτερολεπτα και κατεβαζουμε μια χαρα χωρις ορια upload. Πολυυυυ καλο για την ωρα.
gogosst Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Eγω πηρα για ενα μην απο το http://www.alldebrid.com/buy/ Δεν ανεβαζουμε τα αρχεια αλλα τα μετατρεπει σε δικα του σε λιγα δευτερολεπτα και κατεβαζουμε μια χαρα χωρις ορια upload. Πολυυυυ καλο για την ωρα. Για πές οταν λες τα μετατρεπει σε δικα του σε λιγα δευτερολεπτα τι εννοείς?απο όλους τους παρόχους?ιδια ταχύτητα σε όλους?
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για πές οταν λες τα μετατρεπει σε δικα του σε λιγα δευτερολεπτα τι εννοείς?απο όλους τους παρόχους?ιδια ταχύτητα σε όλους? Έχει δοκιμαστικό δωρεαν λογαριασμο 2 ημερών, χωρίς κάρτες και παγίδες. Κάνε ενα δοκιμαστικό λογαριασμό και δοκίμασε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για πές οταν λες τα μετατρεπει σε δικα του σε λιγα δευτερολεπτα τι εννοείς?απο όλους τους παρόχους?ιδια ταχύτητα σε όλους? Ακριβως ετσι.Δοκιμασε δωρεαν και θα δεις.
stefa_1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πηρα και γω ενα λογαριασμο για το Easybytez αλλα θελω να μαθω αν γινεται να κανω remote uplaod σε αλλο host τα αρχεια που εχω στον easy bytez.Δηλαδη εχω ενα αρχειο στο easy bytez και θελω να το μεταφερω στο fileserve.Γινεται κατι τετοιο ? Αν οχι, υπαρχει καποια παρομοια υπηρεσια που να υποστηριζει και zip/unzip/split online ?
dimitriskoz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλήσπερα παίδες διαβαζοντας ολο το θεμα εχω μπερδευτεί .... λοιπον το μονο που θελω ειναι να κατεβαζω διαφορα αρχεια καθημερινως οποτε να κανω εαν premium account σε καποιο Filehoster οπως των Fileserve ή να κανω στον Easybytez για να με καλυπτει σε πολλες εταιρειες... ? θα εχω εξίσου καλη ταχυτητα με τον easybytez οπως με τον Fileserve ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα