Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα παίδες διαβαζοντας ολο το θεμα εχω μπερδευτεί .... λοιπον το μονο που θελω ειναι να κατεβαζω διαφορα αρχεια καθημερινως οποτε να κανω εαν premium account

σε καποιο Filehoster οπως των Fileserve ή να κανω στον Easybytez για να με καλυπτει σε πολλες εταιρειες... ? θα εχω εξίσου καλη ταχυτητα με τον easybytez οπως με τον Fileserve ?

Ετσι ακριβως...Μια χαρα θα εισαι απο ταχυτητες.

Θα σου προτειμα εναλακτικα να κανεις δωρεαν και ενα λογαρισμο δυο ημερων στο http://www.alldebrid.com που υποστηριζει πιο πολλους filehoster και δεν χρειαζεται να ανεβαζει εκει τα αρχεια που θελεις για να τα κατεβαζεις μετα οπως το easybytez.

ΥΓ Οταν λεμε ανεβαζουμε σε easybytez για να τα κατεβασουμε μετα δεν το κανουμε απο τον υπολογιστη μας προς αυτους αλλα απο τον server που ειναι και οι ταχυτητες ειναι πολυ μεγαλες/

Εχω δει uplaod 20Mb/sec

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιαννη σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου , οποτε εφοσον απο ταχυτητα ειμαι καλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στο easybytez θα εχω περιορισμο 3gb την μέρα...

Δημοσ.

Γιαννη σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου , οποτε εφοσον απο ταχυτητα ειμαι καλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στο easybytez θα εχω περιορισμο 3gb την μέρα...

20GB την ημερα ...Σημερα μου λεει used space 0.0 Kb of 2048 Mb / 0 files

Δημοσ.

Έχει δοκιμαστικό δωρεαν λογαριασμο 2 ημερών, χωρίς κάρτες και παγίδες. Κάνε ενα δοκιμαστικό λογαριασμό και δοκίμασε.

Πως κανω δοκιμαστικο λογαριασμο? Γραφτηκα κανονικα στο EasyBytez αλλα δεν εβγαλα ακρη. Τι ακριβως πρεπει να κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας εκει που λεει upload files /free url leech στο κενο κανεις αντιγραφη μεχρι 25 links και πατας upload και αρχιζουν να ανεβαινουν.

Μολις τελειωσει το ανεβασμα πας στο my files τα κλικαρεις αριστερα πατας export selected παιρνεις τα download links και τα κατεβαζεις με καποιο download manager.Εγω χρησιμοποιω τον Inrenet download manager αφου εχω καταχωρησει σε αυτον τα στοιχεια μου στο easybutez

Δοκιμαστικο λογαριασμο στο easybytez εκανες ή στο http://www.alldebrid.com/buy/

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Bγαίνω λίγο off topic για να μην ανοίγω άλλο θέμα...

Γίνετε να κάνω συνδρομή fileserve μαζί με έναν φίλο μου και να κατεβάζουμε ταυτόχρονα?

Η θα μας μπλοκάρει το λογαριασμό?

Δλδ με ένα λογαριασμό 2user...

Δημοσ.

Bγαίνω λίγο off topic για να μην ανοίγω άλλο θέμα...

Γίνετε να κάνω συνδρομή fileserve μαζί με έναν φίλο μου και να κατεβάζουμε ταυτόχρονα?

Η θα μας μπλοκάρει το λογαριασμό?

Δλδ με ένα λογαριασμό 2user...

Ταυτοχρονα ειναι λιγο επικυνδυνο αλλα γιατι μονο σε filserver και οχι easybytez κλπ που κατεβαζεις απο πολλους ?

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει και ήταν αργό και για games που θέλει ο φίλος μου τον καλύπτει το fileserve για να τα κατεβάζει τα αρχεία απευθειας γιατι δεν ξέρει και πολλά.Kαι έλεγα εκει που θα μου δώσει 20 ευρω για 75 ημέρες να μου έδινε άλλα 10 να έβαζα και εγω 30 να το είχαμε για ένα χρόνο...Εγω μόλις τελειώσει το filesonic που έχω αν μεχρι τότε πάει καλά το easybytez εκεί θα γραφτώ....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ εχω βάλει 9 λινκς μέγεθος 8,5gb σύνολο και θέλω να τα κάνω upload στον easybyteZ server .ξέρετε πόση ώρα μου λέει ? 3ωρες ...μέχρι να τα ανεβάσει και άλλη πόση ώρα μέχρι να τα κατεβάσει με jdownloader ...άσπρα γενιά θα βγάλουμε δεν συμφέρει λέω εγώ .

Δημοσ.

Εγώ εχω βάλει 9 λινκς μέγεθος 8,5gb σύνολο και θέλω να τα κάνω upload στον easybyteZ server .ξέρετε πόση ώρα μου λέει ? 3ωρες ...μέχρι να τα ανεβάσει και άλλη πόση ώρα μέχρι να τα κατεβάσει με jdownloader ...άσπρα γενιά θα βγάλουμε δεν συμφέρει λέω εγώ .

Το ποσο θα κανει να τα ανεβασει και ποσο να τα κατεβασει εξαρταται και απο τον server οχι του easybytez αλλα του hotfile κλπ.

Εγω εχω το http://www.alldebrid.com που δεν ανεβαζει αλλα μετατρεπει αμμεσα για κατεβασμα τα links που του δινουμε.

Δημοσ.

Το ποσο θα κανει να τα ανεβασει και ποσο να τα κατεβασει εξαρταται και απο τον server οχι του easybytez αλλα του hotfile κλπ.

Εγω εχω το http://www.alldebrid.com που δεν ανεβαζει αλλα μετατρεπει αμμεσα για κατεβασμα τα links που του δινουμε.

Ευχαριστώ φιλε θα το δοκιμάσω αμέσως ..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν εχοντας καποιος συνδρομη με easybytez πρεπει να κατεβασει π.χ το jdownloader για να λειτουργησει και αν ναι πως λειτουργει αυτο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...