kostas0928 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αυτό το βρήκα σήμερα αλλα πρέπει να υπάρχει καιρό : http://iraklio-mellon.gr Πολλά Like! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Χαχα, καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σωστός ο παίχτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themis-T Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Είναι ότι καλύτερο έχω δει...!!! Πραγματική εκδίκηση. Πως δεν μου πέρασε από το μυαλό έως τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crawl_From_Death Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πραγματικά άψογος! Ετσι πρέπει και χειρότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platongr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Συγχαρητήρια, το joomla και ο επαγγελματισμός στο μεγαλείο του.... keep on joomla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Συγχαρητήρια, το joomla και ο επαγγελματισμός στο μεγαλείο του.... keep on joomla Nαι, έχεις δίκιο, έπρεπε να απλά να κατεβάσει το site. Και να το ξαναφτιάξει όλο handcoded. Ή, μάλλον, δεν έπρεπε καν να το κάνει με CMS. Και να είναι επαγγελματίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε. Καλύτερα να το κατέβαζε τελείως. Πιο πολύ δυσφημίζει τον εαυτό του, παρά τον (γύφτουλα) πελάτη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε. Καλύτερα να το κατέβαζε τελείως. Πιο πολύ δυσφημίζει τον εαυτό του, παρά τον (γύφτουλα) πελάτη του. Μα δεν φαίνεται ο ίδιος πουθενά ακόμα και το λινκ για το ποιος το έφτιαξε το site δεν βγαίνει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 είμαι και εγώ υπέρ της ίδιας λογικής.. που έχει κάνει ο συνάδελφος απλά εγώ θα κατέβαζα το site και θα έφτιαχνα ένα index όπου θα έκραζα τον τύπο γιατί τώρα το site του ακόμα έχει πληροφορίες μέσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν συμφωνώ ότι δυσφυμεί τον εαυτό του. Όπως και εσύ μεθαύριο άμα δεν πληρωθείς για τη δουλειά σου θα βγεις να το φωνάξεις, έτσι κάνει και αυτός. Να διαφυλάξει τα δεδουλευμένα θέλει, όχι να πλήξει τον πελάτη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platongr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ αν δε πληρωθώ για την δουλειά μου, θα κινηθώ νομικά σύμφωνα με το συμφωνητικό που θα έχω κάνει και θα διεκδικώ το υπόλοιπο ποσό πέρα από την προκαταβολή που θα έχω πάρει. Το να παραποιήσω μια σελίδα ή να την κατεβάσω, δεν θα μου φέρει τα λεφτά μου, αντιθέτως τα χάνω και δεν κερδίζω τίποτα. Έτσι και αλλιώς η δουλειά έχει γίνει, όνομα hosting είναι πληρωμένο, άστο να παίζει και πίεσε με διάφορους τρόπους να πάρεις τα λεφτά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ αν δε πληρωθώ για την δουλειά μου, θα κινηθώ νομικά σύμφωνα με το συμφωνητικό που θα έχω κάνει και θα διεκδικώ το υπόλοιπο ποσό πέρα από την προκαταβολή που θα έχω πάρει. Το να παραποιήσω μια σελίδα ή να την κατεβάσω, δεν θα μου φέρει τα λεφτά μου, αντιθέτως τα χάνω και δεν κερδίζω τίποτα. Έτσι και αλλιώς η δουλειά έχει γίνει, όνομα hosting είναι πληρωμένο, άστο να παίζει και πίεσε με διάφορους τρόπους να πάρεις τα λεφτά σου. ναι αλλά αν ήταν μαύρα τα λεφτά ; κάπως έτσι πρέπει να έχει γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 και ασε που για το σιτε θα επρεπε να πάρει 600 € ενω το να κινηθείς νομικά με δικηγόρους κτλ θα κοστίσει πολύ παραπάνο απο 600 € αλλα και πολύ ταλαιπωρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν κερδίσεις την δίκη παίρνεις και τα δικαστικά έξοδα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.