Προς το περιεχόμενο

δε μπαίνει σε συγκεκριμένο site (τράπεζα κύπρου)

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσπαθώ εδώ και 2 μέρες, ίσως και περισσότερο να μπω στο site της τράπεζας κύπρου link.

αποτέλεσμα μηδέν.

έχω δοκιμάσει: chrome, ie8, opera, firefox.

σε όλα τα άλλα sites δεν έχω πρόβλημα.

η σύνδεσή μου είναι hol.

ένας φίλος και αυτός με Hol (σε άλλη πόλη) μπαίνει μια χαρά.

τι γίνεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με forthnet μια χαρά μπαίνει. Αλλάξαν το site πρόσφατα αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσε να επηρεάσει κάτι τέτοιο. Πιθανόν ν αλλάξαν και IP κάτι να παιξε με τον DNS του ISP σου; Ιδέα δεν έχω...

θέμα υπολογιστή πάντως δεν είναι γιατί δοκίμασα και από τον φορητό και ούτε από εκεί μπαίνει.

άρα κάτι παίζει με τη σύνδεση.

μήπως το rοuter; δεν έχω και άλλο να δοκιμάσω

τα νεύρα μου :cry:

Δε νομίζω να ναι θέμα router. Θα λεγα να δεις αν με χρήση OpenDNS ή κάτι αντίστοιχο μπορείς να μπεις αλλά δε μπορώ να σου δώσω σχετικές πληροφορίες μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Παρόλο που όπως λές έχεις το ίδιο προβλημα σε δύο PC, εγώ θα πρότεινα έτσι από περιέργεια να κοιτάξεις το αρχείο c:\windows\system32\drivers\etc\hosts μήπως έχει τίποτα περίεργο μέσα και στα δύο PC.

Δοκίμασε επίσης να βάλεις σε κάποιον browser ρυθμίσεις από κάποιον free proxy και δοκίμασε πάλι την επίμαχη ιστοσελίδα.

Παρόλο που όπως λές έχεις το ίδιο προβλημα σε δύο PC, εγώ θα πρότεινα έτσι από περιέργεια να κοιτάξεις το αρχείο c:\windows\system32\drivers\etc\hosts μήπως έχει τίποτα περίεργο μέσα και στα δύο PC.

Δοκίμασε επίσης να βάλεις σε κάποιον browser ρυθμίσεις από κάποιον free proxy και δοκίμασε πάλι την επίμαχη ιστοσελίδα.

δοκίμασα να μπω μέσω quickunblocked.info και μπαίνει μια χαρά.

γιατί όμως ρε γαμώτο;

Εχμ, βάλε έναν "παραδοσιακό" proxy :)

Στον Firefox πήγαινε στο Tools->Options->Advanced->Network->Settings->Manual proxy configuration

Και βάλε

HTTP Proxy: 91.203.178.139

PortQ 8080

Κατά τα άλλα, είμαι πεπεισμένος ότι πρόκεται για κάποιο firewall, security guard, ad block, antivirus, κ.λπ. , κ.λπ. πρόγραμμα (ακόμα και σε επίπεδο adsl-router-modem μπορεί να το έχεις κάνει) το οποίο για κάποιο λόγο νομίζει ότι το site της Τρ.Κύπρου είναι κακόβουλο ή κάτι παρόμοιο.

Εχμ, βάλε έναν "παραδοσιακό" proxy :)

Στον Firefox πήγαινε στο Tools->Options->Advanced->Network->Settings->Manual proxy configuration

Και βάλε

HTTP Proxy: 91.203.178.139

PortQ 8080

με αυτό δούλεψε αλλά δεν ανοίγει το λινκ για το internet bank.

δεν ξέρω αν έχει σχέση ή απλά έτυχε και δεν ανοίγει.

το μόνο που υπάρχει στο pc μου από προγράμματα προστασίας είναι το avast 6. το έκλεισα αλλά δεν άλλαξε κάτι

με αυτό δούλεψε αλλά δεν ανοίγει το λινκ για το internet bank.

δεν ξέρω αν έχει σχέση ή απλά έτυχε και δεν ανοίγει.

το μόνο που υπάρχει στο pc μου από προγράμματα προστασίας είναι το avast 6. το έκλεισα αλλά δεν άλλαξε κάτι

Εχμ, τον proxy τον έκανα Post γιατί πίστευα ότι απλά θα ελέγξεις ΜΟΝΟ την αρχική σελίδα.

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν σε άφησε να πας παρακάτω (πιθανότητα διότι η επόμενη σελίδα ήταν https)

ΠΟΤΕ μην κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή (χρήση user/pass, αριθμούς πιστωτικών, κ.λπ.) με χρήση free proxy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...