firefod Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Λοιπόν αυτή την στιγμή έχω τα εξείς : Q6600 2,4 ghz gtx 280 1gb 4 gb ram ddr 2 p5kc motherboard Παίζω κυρίως online games,(cod-starcraft 2-wow και τώρα rift), το πρόβλημα μου είναι κυρίως για τα mmo, στο rift πχ έχw 15-20 fps όταν είναι ένας μέτριος αριθμός παικτών γύρο μου, έχοντας τις ρυθμίσεις μου medium και λίγο πιο κάτω). Επίσης έχω 22αρα οθόνη οπότε τα τρέχω σε 1920x1080. To max Ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 400-500 ευρώ αλλά δέν ξέρω τι πρέπει να αλλάξω και με τι να το αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η γνώμη μου είναι ότι έχεις ένα πολύ κάλο σύστημα που είναι κρίμα να ''χαλάσεις'' οπότε προτείνω αγορά ψήκτρας και κλοκαρισμα στα 3,5ghz ++ και αγορά καινούριας κάρτας γραφικών το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. Ποιο τροφοδοτικό έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firefod Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ένα chieftec δεν θυμάμαι πιό, είναι 550 watt. Επίσης δεν ξέρω να κάνω overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 πρεπει να παρεις το βαπτισμα του πυρος δεν ειναι κατι δυσκολο εχει οδηγο εδω αλλα κ στο google. http://www.overclockers.com/ προτεινω απλα να αλλαξεις μονο καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το τροφοδοτικό σου άνετα θα σηκώσει μια 6850 γενικά είναι αρκετά ποιοτικά τροφοδοτικά. Επίσης οδηγός για Overclock υπάρχει και στο forum μας δες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ειδικά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ο Q6600 ανεβαίνει εύκολα πανω απο τα 3ghz,welcome to the club Συμφωνώ και εγώ οτι μια και θέλεις gaming καλύτερα θα ήταν να αλλάξεις την κάρτα γραφικών. Οτι χρειαστείς για overclocking αν κάνεις τελικά ρώτα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Στο ιδιο τριπακι ειμαι και εγω λογω Rift. Θελω να αλλαξω επεξεργαστη, καρτες γραφικων και μητρικη και φυσικα ram. To ποσο που διαθετω ειναι γυρω στα 600 και το συστημα ειναι για online gaming και ταινιες. Θελω να ειμαι οκ για τα επομενα 2-3 χρονια οπου και θα ξανακανω αλλαγες. Δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω amd ή intel και ati ή nvidia. Με overclocking ειναι σχετικα απιθανο να ασχοληθω σε περιπτωση που εχεο σημασια. Συγνωμη για το thread hijacking αλλα ειπα να μην ανοιγω καινουριο αφου οι αναγκες μου ειναι παρομοιες με τον ΟP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εχεις και παρομοιο rig...? γιατι αν εχεις, συμφωνω με τους προλαλησαντες. λιγο ανεβασμα στον επεξεργαστη, που παει ανετα στα 3,4-3,5ghz με μια καλη ψυκτρα, και αν ειναι αναγκη μια καρτα γραφικων! και εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 quad core 2,4gh νομιζω, 8800gt , 4 giga ram ddr2 και μια μητρικη p5k. Αμφιβαλω αν αξιζει να κρατησω κατι απο αυτα με το σκεπτικο οτι μια φορα στα 2-3 χρονια δινω ενα 600αρι για να ειμαι κομπλε. Να προσθεσω οτι εχω οθονη 23" οποτε δεν με ενδιαφερουν οι διαστημικες αναλυσεις. Απλα θελω να παιζω το Rift και ο,τι αλλο βγει τον επομενο χρονο με φουλ γραφικα και απροβληματιστα. Εκτος απο το Crysis 2 φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 κοιτα βασικα δεν θα δεις τρελη δια φορα απο ddr2 σε ddr3. αν εχεις slot δωσε λιγη παραπανω ram. Η καρτα σου παντως ειναι ξεπερασμενη παρε μια της σειρας HD 6xxx. προτεινω αυτη : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516419 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δηλαδη να μην αλλαξω τιποτα αλλο περαν της καρτας γραφικων? Ο επεξεργαστης δεν εχει μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις σε σχεση με εναν καινουριο? Τελικα τον Q6600 εχω και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν το παιχνιδι ή η εφαρμογη αξιοποιει 4 πυρηνες και 45 να εχεις δεν θα δεις διαφορα. στα παιχνιδια πεζουν ρολο κυριως μνημη και καρτα γραφικων οποτε αλαξε καρτα γραφικων κ περιμενε για επεξεργαστη αφου εισαι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firefod Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Και πια κάρτα μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παιδια επειδη μπηκα και εγω στο ιδιο τρυπακι αλλαξα μητρικη πηρα την Asus p5p43td pro και αν ψαξετε βγαινει και με usb3 εχει 1 pcix16 2.0 και ddr3 μνημες 1333/1600oc 16gb max στα 75 ευρω καινουρια.Την αλλη εβδομαδα θα παρω και μια 6950 και πιστευω οτι θα ειμαι κομπλε για τα επομενα 2-3 χρονια.Με τους καινουριους amd και τους ivy της intel ερχονται πιστευω οτι δεν ειναι καιρος ακομα για αλλαγη γιατι οι πλατφορμες μας αντεχουν με λιγες αλλαγες πχ HD 6950 243e P5P43TD PRO 85e Kingston 1600Mhz 4gb 47e και αν χρειαζεται... COOLER MASTER GX 750 W 95e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 το μικροβιο της αναβαθμισης, οφειλω να ομολογησω, ειναι πολυ δυνατο..!! παρ'ολα αυτα, οσοι εχουν συστηματα με Quad επεξεργαστες, μπολικη RAM (4+) και μια καλη καρτα γραφικων, εχουν πολυ ψωμι ακομα...!!! οσο για το Crysis 2, που αναφερθηκε πιο πανω, σιγα τα ωα...!! αμα μπορεις και τρεχεις το πρωτο crysis, και τα υπολοιπα βαρια games του τελευταιου 6μηνου -mass effect, BFBC2, κ.α- μπορεις ανετα να παιξεις και το crysis 2. μην τρελαινομαστε κιολας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.