Προς το περιεχόμενο

Χαζη πορια για μπαταρια..

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια ανατωτιομουν.. απο περιεργια και μονο βασικα καθως δεν ειναι τιποτα σημαντικο, αν μπορω να βαλω την μπαταρια στο laptop μου καθως αυτο ειναι συνδεμενο στο ρευμα.. η υπαρχει καποιο προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Όχι μόνο μπορείς αλλα θα κάνει καλο και στην μπαταρια σου(μόνο βαλτη μια φορά το μηνα να φορτιστει καλα και τον υπολοιπο καιρο μπρίζα).Προφανώς βέβαια αν κοπεί το ρεύμα ο υπολογιστής θα κλεισει αμέσως κάτι που δεν θα γίνει αν η μπαταρία ειναι μέσα.

Δεν καταλαβες την ερωτηση μου :fear: αυτο που ειπες το ξερω και εχω ακουσει οτι ειναι θετικο για την μπαταρια.. αλλο εννοουσα εγω.. ρωταω αν κατα την διαρκεια που ειναι ανοικτος ο υπολογιστης και λειτουργει, μπορω να τοποθετησω την μπαταρια στο λαπτοπ η ειναι κακο η μηπως υπαρχει καποιο προβλημα, αυτο θελω να μαθω..

η μπαταρια πανω στο laptop καταπονειται λογω θερμοκρασιων και χάνει γρηγοροτερα την αποδοτικοτητα της.

το καλυτερο νομιζω ειναι να την εχεις πανω να δουλευεις με την μπαταρια χωρις να ειναι στο ρευμα η ακομη και αν ειναι στο ρευμα μια φορα την εβδομαδα να την αφηνεις να ξεφορτιζει και να την φορτιζεις πληρως.

Δεν καταλαβες την ερωτηση μου :fear: αυτο που ειπες το ξερω και εχω ακουσει οτι ειναι θετικο για την μπαταρια.. αλλο εννοουσα εγω.. ρωταω αν κατα την διαρκεια που ειναι ανοικτος ο υπολογιστης και λειτουργει, μπορω να τοποθετησω την μπαταρια στο λαπτοπ η ειναι κακο η μηπως υπαρχει καποιο προβλημα, αυτο θελω να μαθω..

Οχι, δε θα παθει απολυτως τιποτε ουτε η μπαταρια, ουτε ο υπολογιστης, αν τη βγαλεις ή τη βαλεις εν ωρα λειτουργιας και εχεις πανω στον υπολογιστη το τροφοδοτικο.

Επισκέπτης

Lol το περίμενα οτι θα το πείς αυτο -_- αλλα η απαντηση σε αυτό είναι υπερβολικά απλή (δηλαδή ΜΠΟΡΕΙΣ) και είπα να προσθεσω και λιγη σαλτσα σε περιπτωση που εννουσες π.χ.αν είναι καλο για την μπαταρία.

Lol το περίμενα οτι θα το πείς αυτο -_- αλλα η απαντηση σε αυτό είναι υπερβολικά απλή (δηλαδή ΜΠΟΡΕΙΣ) και είπα να προσθεσω και λιγη σαλτσα σε περιπτωση που εννουσες π.χ.αν είναι καλο για την μπαταρία.

Εεεε!! το ειχα πει απο την αρχη οτι ειναι χαζη για να σας προιδεασω!! απλα περιεργια και τιποτα παραπανω.. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...