Προς το περιεχόμενο

Που φιλοξενειται το insomnia?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας,

εχω απορια σχετικα με το server που φιλοξενει το insomnia.

παρολο που εχει τοσο μεγαλη κινηση, ειναι τρομερα γρηγορο το site.

μπορει να μου πει καποιος πληροφοριες για το server και ποια εταιρια χρησιμοποιει?

γιατι εχω δοκιμασει διαφορες εταιριες και σχεδον ολες σερνονται σε μεγαλη κινηση.

ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

και πόσο πάει το μαλλί περίπου?

Δεν εχω ιδεα, γιατι απλα δεν ξερω αν το σιτε ειναι σε dedicated server, VPS, ή απλο web hosting (φανταζομαι το 1ο για να μπορει να αντεξει τοσο τραφικ, αλλα και παλι δεν βρηκα τιποτα σχετικο στην forthnet). Ισως να ειναι και καποιο συγκεκριμενο deal μεταξυ insomnia-forthnet, ποιος ξερει. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις ενα ΠΜ στον Χαλ9000.

x)

παρολο που εχει τοσο μεγαλη κινηση, ειναι τρομερα γρηγορο το site.

νομίζω οτι υπερβάλλεις... εντάξει, στο 2011 είμαστε, και σιγά την κίνηση που τραβάει το insomnia(δηλαδή το XXXXXXXXX τι να πεί?) .. ίσως απλά ότι έχεις δοκιμάσει είναι στο εξωτερικό και γιαυτό σου φαίνεται οτι πάει αργά...

Τρομερα γρηγορο λεει ο ανθρωπος, πού βγαζεις το συμπερασμα οτι "του φαινεται οτι παει αργα"?

φίλε george ξαναδιάβασε τι έγραψα... :) για τις εταιρίες που δοκιμάζει λέω ...

Όντως το site είναι ΠΟΛΥ γρήγορο! Ενώ έχει καλά γραφικά και τόσα μέλη on-line φορτώνει γρηγορότερα από όλες τις ιστοσελίδες...

• Moderators

Αν ειναι οντως hostαρισμενο στην Ελλάδα, τοτε γλυτωνουμε καμποσα ms responce time κι επισης δεν επιφορτιζονται τα κυκλωματα με το εξωτερικο, γιαυτο παει γρηγορα! (οταν δεν σκαλωνει)

insomniahosted.jpg

Απο την παραπανω εικονα 2 πραγματα συμπερενουμε:

1) Το tracert ανιχνευει το site μεσω ελληνικων δυκτιων [περα των IP στις οποιες δεν εκανα περετερω research, αλλα λογικα ελληνικες θα ειναι), εξου και το χαμηλο response time και απο tracert και απο ping (οπως προανεφερε και ο ΓεωργΜαν [χρονια πολλα παρεπιπτοντως :P])

2) Το ινσομνια.γρ διαθετει δικους του nameservers (ns1.insomnia.gr, ns2.insomnia.gr) οποτε ειναι σιγουρο οτι hostαρεται σε καποιον dedicated server/VPS

Και φυσικα επιβεβαιωνεται το οτι hostαρεται απο την Forthnet :P

x)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...