Προς το περιεχόμενο

σπασιμο κωδικου για χρηστες λογαριασμου των windows

jimgr11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα extract. Όπως είναι το iso θα το βάλεις να το κάψεις σε ένα cd

Κατέβασε το Imageburn από εδώ

http://www.imgburn.com/

και οδηγίες πως να το κάψεις εδώ

http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=61

και με το alcohol γίνεται πάντως απλά δεν το έχω δουλέψει για να σου πω.

Βρήκα οδηγίες εδώ

http://neosmart.net/wiki/display/G/Burning+ISO+Images+with+Alcohol+120

ευχαριστω αυτο πραγματικα με βοηθησε

Δημοσ.

καλησπερα

Αν δεν κανω λαθος παιζει και το LOPHTCRACK Boot cd για την συγκεκεριμενη δουλεια

Δημοσ.

Πέρα απο το αγαπημένο μου hiren's boot, τελευταία ανακάλυψα και το Passware Windows Key Enterprise bootcd το οποίο κάνει την ίδια δουλειά. Μηδενίζει κωδικούς του χρήστη που επιλέγουμε.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τα 2 που αναφέρετε οπότε δεν έχω άποψη. Βέβαια εμπιστεύομαι και τους 2 άνω κυρίους οπότε jimgr11 θα κάνεις δουλειά και έτσι, αλλά νομίζω έχει δρομολογηθεί το hiren's για την ώρα

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τα 2 που αναφέρετε οπότε δεν έχω άποψη. Βέβαια εμπιστεύομαι και τους 2 άνω κυρίους οπότε jimgr11 θα κάνεις δουλειά και έτσι, αλλά νομίζω έχει δρομολογηθεί το hiren's για την ώρα

θα δουλεψω το hiren ειδη το εχω καψει και εχω μπουταρι,βεβαια βρισκω καποιεσ δυσκολιες θα το παλεψω και θα σασ πω τα αποτελεσματα,ευχαριστω ολουσ για τιην βοηθεια.

Δημοσ.

Δε νομίζω να κολλήσεις κάπου αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του isay στο λινκ που σου έδωσα πριν. Αλλά αν κολλήσεις σκούντα

Δημοσ.

Χωρίς να κάψεις κανένα CD μπορείς μέσω dos prompt να κάνεις reset το password όποιου λογαριασμού θέλεις.

Εαν δεν έχεις πρόσβαση στο dos και στο έχει κλειδώσει, ανοίγεις το notepad και γράφεις μέσα command.com και το σώζεις με ότι όνομα θες αλλά με κατάληξη bat και το τρέχεις.

Θα σε βγάλει στο dos shell όπου στο πηγαίνοντας στο root του σκληρού, δηλαδή στο C:\ πληκτρολογείς την εντολή net user (Enter)

Θα σου βγάλει τους λογαριασμούς που έχει το pc.Ας υποθέσουμε οτι έχεις τους εξής: Administrator, User και jimgr11.

Εαν θες να κάνεις reset στο password του administrator γράφεις: net user Administrator active:yes και πατάς Enter.

Θα σου βγάλει το μήνυμα : The command completed sucessfully.

Μετά γράφεις net user Administrator * και Enter.(μην ξεχάσεις να βάλεις το κενό μετά το Administrator).

Θα σου ζητήσει να βάλεις το νεο password και μετά να το ξαναγράψεις για επιβεβαίωση και τέλος

Δημοσ.

Χωρίς να κάψεις κανένα CD μπορείς μέσω dos prompt να κάνεις reset το password όποιου λογαριασμού θέλεις.

Εαν δεν έχεις πρόσβαση στο dos και στο έχει κλειδώσει, ανοίγεις το notepad και γράφεις μέσα command.com και το σώζεις με ότι όνομα θες αλλά με κατάληξη bat και το τρέχεις.

Θα σε βγάλει στο dos shell όπου στο πηγαίνοντας στο root του σκληρού, δηλαδή στο C:\ πληκτρολογείς την εντολή net user (Enter)

Θα σου βγάλει τους λογαριασμούς που έχει το pc.Ας υποθέσουμε οτι έχεις τους εξής: Administrator, User και jimgr11.

Εαν θες να κάνεις reset στο password του administrator γράφεις: net user Administrator active:yes και πατάς Enter.

Θα σου βγάλει το μήνυμα : The command completed sucessfully.

Μετά γράφεις net user Administrator * και Enter.(μην ξεχάσεις να βάλεις το κενό μετά το Administrator).

Θα σου ζητήσει να βάλεις το νεο password και μετά να το ξαναγράψεις για επιβεβαίωση και τέλος

Ευχαριστω.Το κραταω σε notepad για καθε κακη στιγμη.Αν καταλαβα ομως προυποθετει το pc να μπαινει στα windows.

Δημοσ.

tarantules το εχεις δοκιμάσει και δουλεύει;

Επίσης προϋποθέτει να μην έχει Password ο χρήστης Administrator, σωστά;

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει παλιά στα Vista όταν τα είχα εγκαταστήσει (πριν γυρίσω στα XP πάλι) και δούλεψε μια χαρά αφού το είχα κλειδώσει με κωδικό ως administrator και είχα μπει ως απλός user με περιορισμένα δικαιώματα.

Απλά για "εκπαιδευτικούς" λόγους

Δημοσ.

να βάλω άλλη μια παράμετρο εγώ ο παρανοϊκός???

και αν εκτός του να δημιουργήσει δικό του user έκανε τίποτα παραπάνω??

κάνα key loger κάνα πρόγραμμα για να βλέπει απομακρυσμένα το pc τίποτα τέτοια

γιατί δεν το κάνεις ένα φορματ να τελειώνεις και να σε και σίγουρος

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο τον πρόιν και πεστου να σου πει τον κωδικό άλλιός θα πας να τον πλακόσεις στο ξύλο μαζί με άλλους 2 φουσκοτούς! Do it now!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...