Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Θέλω να φτιάξω δεύτερο χρήστη για το pc μου στον οποίο να έχω διαφορετικά προγράμματα από αυτά που έχουν οι υπόλοιποι χρήστες . Για παράδειγμα στον χρήστη admin έχω το windows live messenger 2011 και θα ήθελα στον άλλο χρήστη που θα κάνω να έχω το windows live messenger 2009 . Πώς μπορώ να το κάνω αυτό ? Υ.Γ. Το pc μου έχει windows 7 . Ευχαριστώ για την προσοχή σας και για πιθανές απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casperino Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τα εχεις μπερδεψει λιγο... Το πιο απλό θα ήταν να φτιάξεις εναν δεύτερο χρήστη με περιορισμένη πρόσβαση, εναν standard user, του οποίου μπορείς να του απαγορεύσεις να εγκαθιστα προγραμματα ή να έχει πρόσβαση σε σκληρους δίσκους κτλ κτλ. Δες και εδω... http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-security/windows-7-options-for-standard-user-account/07c1084b-b65f-4b33-8579-1749ca661ded Μπορέις να δώσεις κ να αφαιρέσεις διάφορα δικαιώματα κ απο το parental control. Επίσης απο τον Group Policy Object Editor οπως αναφέρεται κ στο site μεσω mmc>File>Add/Remove Snap-in>Add Group Policy Object Editor>Click "Browse">Go to the Users tab, then highlight the Member account and click OK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ιδίως με το msn δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Όταν εγκαθιστάς κάτι συνήθως σε ρωτάει αν θέλεις να είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, αλλά μόνο μέχρι εκεί. Ο messenger νομίζω δεν επιτρέπει δύο εκδόσεις ταυτόχρονα εγκατεστημένες στο ίδιο μηχάνημα. Μπορείς όμως να βάλεις έναν εναλλακτικό messenger όπως το pidgin, το mirranda, το trillian ή το oovoo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.