teoefsta Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καλησπερα παιδια ειμαι σε δειλιμα στην επιλογη παροχου,ειμαι αναμεσα σε cyta και forthnet..Ειναι κανεις απο μενιδι να μου πει την ταχυτητες παιζουν στην γραμμη του?Πριν ειχα сonne-x αλλα την σταματατησα γιατι μου ερχοντε ακριβα..ετσι τωρα θελω καποιον παροχο με φθηνο κοστος και οσο γινετε ποιο εξιοπιστο..Οποια γνωμη δεκτη.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 το ποσο θα πιασεις εξαρτατε απο το ποσο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε. υπαρχει ενας οτε αχαρνες ο οποιος ειναι Φιλαδελφείας 2 υπαρχει οτε καματερου και οτε ιλιον.επειδη δεν τα ξερω καλα τα μερη απο εκει λογικα η αχαρνες θα πεφτεις η καματερο. οτε ιλιον ΙΛΙΟΝΙδομενέως 29 ΚΑΜΑΤΕΡΟΥΓούναρη 37εσυ ξερεις καλυτερα σε ποιον απο ολους πεφτεις. οσο πιο μακρια τοσο πεφτει η ταχυτητα.ανεξαρτητως οτε. παντως για τα μερη απο εκει δεν μπορω να πω τα καλυτερα λογια.μεγαλες περιοχες.μεγαλες αποστασεις.
teoefsta Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 εχεις να μου προτινεις καπιον παροχο εκτος του οτε που να ειναι φθηνος και οσο γινεται πιο αξιοπιστος?
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 αναλογως τι θες απο μια συνδεση?καλο Ping?καλυτερο sync?voip τηλεφωνια ή tdm?και παει λεγοντας.εγω forthnet εχω δεν εχω παραπονο αλλοι που παιζουν games λενε δεν εχει καλο Ping.για αυτο ειπα αναλογως τι σε ενδιαφερει.
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 H forthnet πλέον τουλάχιστον σε εμένα οσο αφορά τα pings σε games έχει φτιάξει πάρα πολύ,τοσο με fast path αλλα και χωρίς αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αυτή την στιγμή το μόνο που έχουμε να πούμε είναι μακρυά από HOL...
pabou13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αυτή την στιγμή το μόνο που έχουμε να πούμε είναι μακρυά από HOL... Για ποιον λογο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=447628 και κυρίως λόγω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=342248
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αυτή την στιγμή το μόνο που έχουμε να πούμε είναι μακρυά από HOL... Συμφωνώ,επαυξάνω,επιδοκιμάζω.Και όσον αφορά τον φίλο pabou13 : Όπως λέει κι ο Αντύπας....από που θέλεις να αρχίσω;ήρθε η ώρα να μιλήσω.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αυτη η βλακεια με το taffic shaping.δεν μπορουν να καταλαβουν οτι μια εταιρεια χανει πελατες ετσι.και ολα αυτα για να μην δωσουν παραπανω bandwidth.αν και τωρα οι εταιρειες πρεπει να ειναι χαρουμενες που εκλεισαν τα τορρενταδικα.τωρα για το θεμα bandwidth αυτο ειναι κατι που αλλαζει συνεχεια και δεν ξερεις ποτε θα παει καλυτερα η χειροτερα.οχι μονο με εξωτερικο αλλα και θεμα dslam.
endrevar Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 poulinos++ Πάντως το bandwidth με το εξωτερικό συνήθως το αυξάνουν οι εταιρείες αφού και οι ανάγκες μεγαλώνουν. Η cyta όμως που κοίταγα δεν αναφέρει κάτι στο site της. Την έχουν δει λίγο αυτοί πολύ μαρκετινίστες και δε λένε. Ίσως η ΕΕΤΤ θα έπρεπε να υποχρεώνει τους παρόχους να αναφέρουν αυτό το στοιχείο.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 δεν θυμαμαι αν ειναι υποχρεωμενοι να λενε.ξερω οτι υποχρεωθηκαν να αναφερουν ποση ωρα περιμενει στην αναμονη και κατι τετοια ο πελατης αλλα για bandwidth δεν ξερω.επισης το bandwidth μονο του δεν λεει κατι .ειτε εχει 10 gbit ειτε 100 εχει να κανει με το ποσους πελατες εχει η καθε εταιρεια.αλλο η cyta αλλ ο οτε που εχει τους 10 πλασιους.
anta_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Κι εγώ δε θυμάμαι αν είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν και δεδομένου ότι αν συγκριθεί με τους άλλους παρόχους σε αυτό το κομμάτι θα χάσει σε αυστηρά νούμερα, δε τη συμφέρει να το βάλει ακόμα. Πάντως ισχύει αυτό που λέει ο Poulinos. Η διασύνδεση με το εξωτερικό είναι σχετική και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες το αν είναι αρκετή. Το αν είναι αξιόπιστη ή όχι θα στο πουν αυτοί που έχουν CYTA καλύτερα, αλλά δε νομίζω πως για την ώρα είναι αυτό το μειονέκτημα της, σε άλλα πονάει.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το πιο καλο ειναι οπως ειπε η anta να σου πουν αυτοι που εχουν.γιατι μπορει πχ να εχει μεγαλο bandwidth με εξω αλλα να ειναι πιτα το dslam σου.μπορει το αναποδο.οποτε αμα σου πουν μερικα ατομα βγαζεις και ενα νοημα.και προπαντον ειναι τη χρηση θες το ιντερνετ.πχ λενε η forthnet Μεγαλα Pings κτλ.εγω που θα μπω σε ενα ινσομνια θα κανω το p2p μου και θα ακουσω και λιγο youtube δεν αλλαζει κατι .για καποιον που θελει online gaming.... το ιδιο και για την τηλεφωνια voip η tdm.αναλογως τι θελει καποιος.εχω voip telephony και δεν με χαλαει.δεν βρισκω καμια διαφορα με την κανονικη τηλεφωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.