Προς το περιεχόμενο

Θελω το LENOVO THINPAD W510 ! Αλλα ?

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , ψαχνω να βρω ενα επαγγελματικο και πολυ καλο φορητο υπολογιστη να σημειωσω οτι ειμαι κατοχος ενος μικρου sony seiries z ειχα και ενα 17αρι manbook pro dual core unibody ,μολις το πουλησα και ο λογος ειναι οτι ηθελα κατι καλο και να εχει και windows μην με ρωτησετε γιατι ! ειναι καποια προγραματακια που πεζουνε μονο εκει ,και + οτι το θελω και για μουσικη π.χ traktor,vdjay,arkaοs , γενικα και για δικη μου χρηση επεξεργασιας βιντεο ,φωτογραφιας , να ειναι φορητος και πολυ καλος ,απο ψαξιμο πο εκανα κατεληξα σε ενα μοντελο το LENOVO THINPAD W510 http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/grind/LenovoPortal/en_GR/catalog.workflow:item.detail?vt=5&GroupID=220&Code=NTK5FGM&hide_menu_area=true&hide_ad_area=true&current-category-id=76CAA78710124D1A8C737D1A883E54A8

Θα ηθελα αυτο το μοντελο το οποιο εχει και FHD οθονη ! επειδη ομως δεν το ξερω γενικα το lenovo θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας !

ευχαριστω

http://www.youtube.com/watch?v=RAXyqKoWWiU

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα τους παρω τηλ .ευχαριστω ,εχεις καποια γνωμη για το συγκεκριμενο μοντελο η και γενικα για τα lenovo ?

Πάρε και εδώ

LENOVO ( IBM ) Αποστολή στην αντιπροσωπεία INFOQUEST ΑΛ.ΠΑΝΤΟΥ 25 ΚΑΛΛΙΘΕΑ TK17671 211-9991260

INFOQUEST Αντύπα 41 Θεσσαλονίκη ΤΚ 57001 2310 803333 2310 803260

METROSOFT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 98 & ΤΡΙΒΟΛΗ ΑΘΗΝΑ TK 11741 210-9002180-2

το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά πόσο έχει ; Η lenovo ( ibm ) είναι κορυφή στην σειρά thinkpad !! :rolleyes:

Δυστυχώς η Lenovo στην Ελλάδα φέρνει πολύ λίγα μοντέλα και ειδικά στη σειρά Thinkpad έχουν περίεργη πολιτική , για να γίνω ποιο συγκεκριμένος εγώ πήγα μέχρι το Λονδίνο για να πάρω το x201 πριν 10 μήνες περίπου.

Το μοντέλο που αναφέρεις είναι πολύ δυνατό με πολύ καλά χαρακτηριστικά (desktop replacement) αλλά αν υπάρχει να το υπολογίζεις στα 1500-2000 ευρώ.

Αν θέλεις κάτι επαγγελματικό και δυνατό κοίτα και σε Dell Latitude ή HP Elitebook.

Ειμαι μεγαλος οπαδος των Thinkpad και τα τελευταια χρονια εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου (R52, R61, R500, T60, X200, X301, W500).

Καπου στο ενδιαμεσο ειχα και ενα EliteBook 8540w με FHD οθονη. Γνωμη μου ειναι πως τα Thinkpad ειναι τα καλυτερα Windows φορητα και θα τα αλλαζα μονο με Macbook και αυτο ισως για να δω το Mac OS μονο. Η παλια πλεον σειρα R ηταν φορητοι 'τουβλα'. Ογκωδη, ασχημα και τα νεοτερα με μετριας ποιοτητας πλαστικα, αλλα πολυ στιβαρο πλαισιο και παλι. Τα X ειναι διαμαντακια. Πολυ ωραια μηχανακια, παναλαφρα και αρκετα δυνατα-γρηγορα.

Το W500 το οποιο εχω - και το οποιο πουλαω - και υποθετω ολα τα W εχουν κορυφαια κατασκευη οπως τα αντιστοιχα χρονια T series αλλα και Workstation χαρακτηριστικα(καρτες γραφικων,μεγαλες μπαταριες, δυνατοτητες για 2 δισκους ή μπαταριες και ορισμενα 4 slots για RAM. Την αναλυση δες την πριν αγορασεις, το HP που ηταν FHD με κουρασε λιγο (αλλα ειναι κ τα ματια κουρασμενα).

Η Lenovo δυστυχως στην Ελλαδα ειναι σαν να μην υπαρχει. Για να βρεις το μοντελο που θελεις ή θα δωσεις Ελλαδα 500-600 ευρω παραπανω ή θα ψωνισεις απ'εξω. Και εγω οταν με το καλο φυγει το W500 δε ξερω απο που θα ψωνισω. Παντως οπως λεει κ ο jtheogr και τα EliteBook καλα ειναι ποιοτικα ενω ενα Latitude E6400 που ειχα δε μου αρεσε καθολου και εχω κατι χαζομαρες στις λεπτομερειες.

Μια μικρη ερευνα που εκανα ειναι οτι δεν υπαρχει κατα πρωτης το συγκεκριμενο μοντελο, σε ενα καταστημα που τα φερνει απο χαλκιδα μου ειπε οτι κανει το w510 στα 2550 ευρω το FHD , αλλα το φερνει απο γερμανια και εχει γερμανικα πληκτρα οποτε δεν μου κανει και γερμανικα windows ! με το you .gr που μιλησα που ειναι και παραρτημα της infoquest μου ειπανε οτι δεν το φερνουνε το μοντελο αυτο ! δεν ξερω τη θα κανω να παω σε μακ παλι ? θα κοιταξω βεβαια και αλλα καταστηματα αυτα που μου ειπανε ποιο πανω τα παιδια και θα δω !

τα hp/dell δεν ξερω αλλα δεν τα θελω και πολυ !

μου αρεσε πολυ το w510 ,αλλα εδω ελλαδα θα το χρυσοπληρώσω !

Ειμαι μεγαλος οπαδος των Thinkpad και τα τελευταια χρονια εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου (R52, R61, R500, T60, X200, X301, W500).

Καπου στο ενδιαμεσο ειχα και ενα EliteBook 8540w με FHD οθονη. Γνωμη μου ειναι πως τα Thinkpad ειναι τα καλυτερα Windows φορητα και θα τα αλλαζα μονο με Macbook και αυτο ισως για να δω το Mac OS μονο. Η παλια πλεον σειρα R ηταν φορητοι 'τουβλα'. Ογκωδη, ασχημα και τα νεοτερα με μετριας ποιοτητας πλαστικα, αλλα πολυ στιβαρο πλαισιο και παλι. Τα X ειναι διαμαντακια. Πολυ ωραια μηχανακια, παναλαφρα και αρκετα δυνατα-γρηγορα.

Το W500 το οποιο εχω - και το οποιο πουλαω - και υποθετω ολα τα W εχουν κορυφαια κατασκευη οπως τα αντιστοιχα χρονια T series αλλα και Workstation χαρακτηριστικα(καρτες γραφικων,μεγαλες μπαταριες, δυνατοτητες για 2 δισκους ή μπαταριες και ορισμενα 4 slots για RAM. Την αναλυση δες την πριν αγορασεις, το HP που ηταν FHD με κουρασε λιγο (αλλα ειναι κ τα ματια κουρασμενα).

Η Lenovo δυστυχως στην Ελλαδα ειναι σαν να μην υπαρχει. Για να βρεις το μοντελο που θελεις ή θα δωσεις Ελλαδα 500-600 ευρω παραπανω ή θα ψωνισεις απ'εξω. Και εγω οταν με το καλο φυγει το W500 δε ξερω απο που θα ψωνισω. Παντως οπως λεει κ ο jtheogr και τα EliteBook καλα ειναι ποιοτικα ενω ενα Latitude E6400 που ειχα δε μου αρεσε καθολου και εχω κατι χαζομαρες στις λεπτομερειες.

To x201i που έχω πιστεύω οτι είναι κορυφαίο απο όλες τις απόψεις δύσκολα θα το αποχωριζόμουν.

Τι εννοείς χαζομάρες στις λεπτομέρειες για τα latitude ? απο περιέργεια ρωτάω.

Για Dell κοίτα αυτήτην σειρά.

Το γερμανικό πληκτρολόγιο έχει το z στην θέση του x αν δεν κάνω λάθος.

To x201i που έχω πιστεύω οτι είναι κορυφαίο απο όλες τις απόψεις δύσκολα θα το αποχωριζόμουν.

π.χ. σε καποια Latitude ο δισκος ειναι απευθειας βιδωμενος πανω στο πλαισιο με αποτελεσμα να περναν κραδασμοι στο palmrest!!

Για Dell κοίτα αυτήτην σειρά.

Το γερμανικό πληκτρολόγιο έχει το z στην θέση του x αν δεν κάνω λάθος.

καλο το dell αυτο δεν το ειχα δει!

αυτος μου ειπε οτι εχει γερμανικα πληκτρα επανω !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...