Προς το περιεχόμενο

Gtx 480 vs unlocked 6950 2gb

slithoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,

σκέφτομαι αναβάθμιση και λόγω περιορισμένου budget είμαι ανάμεσα στην GTX 480 και στην 6950 2gb (αλλά αυτή που ξεκλειδώνει με το dual bios switch). Ψαχνω γενικά σε διάφορα forum αλλά μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω μια ξεκάθαρη απάντηση και αναρωτιόμουν αν μπορείται να με βοηθήσετε. (Αναρωτιέμαι πιο πολυ για το θέμα των επιδόσεων και όχι θερμοκρασίες και θόρυβο του ανεμιστήρα.)

Ευχαριστώ.

Υ.Γ : Η αγορά θα είναι σε μεταχειρισμένη κάρτα και οχι καινούργια όπου και οι δυο κυμαίνονται στα 220-250 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από:

CPU :i5 - 750 @ 3.8 Mhz

RAM :4 Gb DDR3 Corsair στα 1600 ( 9-9-9-24)

PSU : Coolermaster 550W (85 % eff , 44A , single 12V rail)

Case: HAF 932

Monitor : LG 23'' 1920 x 1080

Με ενδιαφέρουν fps παιχνίδια γενικά multiplayer και κανα RPG story mode αν βγει κανα καλο.

Εξαρτάται απ' τις τιμές στις οποίες θα τις πετύχεις.

Μπορεί να βρεις κάποια που να συμφέρει περισσότερο.

Πάντως η GTX480 είναι λίγο ταχύτερη της 6950.

Συγκεκριμένα έχω βρει GTX 480 στα 250 με κάτι λιγότερο απο 3 χρόνια εγγύηση και 6950 2gb στα 220-230 με 2 παρά χρόνια εγγύηση. Επίσης αναφέρομαι στην 6950 που μπορεί να ξεκλιδώσει σε clocks και shaders 6970, οχι στην mainstream 6950 2 gb.

Συγκεκριμένα έχω βρει GTX 480 στα 250 με κάτι λιγότερο απο 3 χρόνια εγγύηση και 6950 2gb στα 220-230 με 2 παρά χρόνια εγγύηση. Επίσης αναφέρομαι στην 6950 που μπορεί να ξεκλιδώσει σε clocks και shaders 6970, οχι στην mainstream 6950 2 gb.

gtx 480 να παρεις,πολυ ανωτερη απο την 6950.

Ναι επισης η 480 καιει και 150 watt περισσοτερα απο την 6950 σε full load.εχει και πανω απο 15 βαθμους διαφορα σε θερμοκρασια παλι σε load.Ειναι μεν καλυτερη αλλα οχι και τοσο πολυ.

Ασε που κατα πασα πιθανοτητα μπορει να του ξεκλειδωσει σε 6970 η αλλη.

Το θέμα είναι, είσαι 100% σίγουρος ότι θα πετύχεις 6950 που να ξεκλειδώνει;

Ρε παιδιά μην με λιθοβολήσετε... αλλά ahem "NAI!"

Υπάρχει εδώ μέσα άτομο να πήρε 6950 2GB reference και να μην ξεκλείδωναν τα core (άσε τα αυξημένα ρολόγια προς το παρόν); Εγώ σε 3 φίλους που ξέρω με 6950 είχαμε 5/5 επιτυχία... ^_^

Όχι, δε λέω αυτό, λέω αν θα είναι σίγουρος ότι παραγγέλνοντάς τη στα τυφλά στην ουσία μέσω net, ότι θα έρθει αυτή που παρήγγειλε ή κανα άλλο revision.

Γιατί έχουν γίνει αυτά, άλλη κάρτα φαίνεται στη φωτό και υποδεικνύουν τα χαρακτηριστικά, και άλλη σου 'ρχεται εν τέλει. Σπάνια, αλλά έχει συμβεί.

Και τι να τους πεις μετά για να την αλλάξεις ενώ θα παίζει απροβλημάτιστα; Ότι δεν είναι αυτή που ξεκλειδώνει σε 6970; Θα πάρεις τα 3 του καράμπελα :Ρ

Τώρα κατάλαβα τι λες ;)

Επομένως καλά είναι να διαλέγουμε κατασκευαστές που δεν έχουν δεύτερο rev. για την "βασική" έκδοση. Ας πούμε η asus βγάζει μόνο μία reference και άλλες δύο σε direct cu φάση... οπότε βλέπεις asussss - είναιιιιι καλλλλλλό :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...