phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Χεχ, έτσι. Κι εγώ έχω σκεφτεί να πάω στην 6950, αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος, αλλιώς δεν :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εγώ είμαι αυτός που την πάτησε πήρε έκδοση 2 gb sapphire απο πλαίσιο και δεν είναι ref δεν έχει διακόπτη για το bios...επίσης μέσω rbe και atiwinflash απο windows δε περνάει το bios για ξεκλείδωμα των shaders..το λέω απλά για να την αποφύγουν όσοι θέλουν να ξεκελιδώσουν..όχι βέβαια ότι έχω παράπονο απο την καρτούλα κλοκάρεις όσο πάει και φτάνεις στο περίπου μια στοκ 6970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Έχεις link από τη συγκεκριμένη που παρήγγειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εγώ είμαι αυτός που την πάτησε πήρε έκδοση 2 gb sapphire απο πλαίσιο και δεν είναι ref δεν έχει διακόπτη για το bios...επίσης μέσω rbe και atiwinflash απο windows δε περνάει το bios για ξεκλείδωμα των shaders..το λέω απλά για να την αποφύγουν όσοι θέλουν να ξεκελιδώσουν..όχι βέβαια ότι έχω παράπονο απο την καρτούλα κλοκάρεις όσο πάει και φτάνεις στο περίπου μια στοκ 6970 Αν εχεις καμια δευτερη καρτα και δευτερο σλοτ στη μητρικη(σε περιπτωση που την brickαρεις θα σου χρειαστουν),καντο μεσω dos.Επισεις η Sapphire ειναι πολυ επιφοβη σε τετοια πραγματα,εννοω στο να βγαζει γρηγορα costum υλοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Σε γενικές γραμμές φαίνεται να είναι πιο γρήγορη η ATi 6970 από την nVidia GTX480. http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-6970-turbo-2gb-review/1 Επίσης καταναλώνει λιγότερο ρεύμα και είναι πιο ήσυχη από την GTX 480. http://www.guru3d.com/article/zotac-geforce-gtx-480/9 Προσωπικά σαν κάρτα η GTX480 δεν μου αρέσει. Δεν θα έλεγα όχι όμως σε μία GTX580, αλλά είπες ότι το Budget σου είναι περιορισμένο. Όπως και να έχει, όποια κάρτα και να πάρεις από τις δύο, θα παίζεις τα παιχνίδια σου άνετα με τα Settings στο μέγιστο, καθώς εκεί που κοντράρονται οι δύο κάρτες είναι πάνω από τα 60fps, όπου διαφορά δεν υπάρχει. Σαφώς βέβαια τις μετρήσεις αυτές τις βλέπουμε για να έχουμε μία εικόνα της ωμής δύναμης των καρτών για περισσότερα φίλτρα ή για μελλοντικά πιο απαιτητικά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Γιατί έχουν γίνει αυτά, άλλη κάρτα φαίνεται στη φωτό και υποδεικνύουν τα χαρακτηριστικά, και άλλη σου 'ρχεται εν τέλει. Σπάνια, αλλά έχει συμβεί. Παραδειγμα εχουμε εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6950-PCI-Express-GDDR5-2GB-21188-00-40R.htm Η καρτουλα στην φωτο δειχνει να ειναι η reference αλλα τελικα μπορει και να μην ειναι. εγώ είμαι αυτός που την πάτησε πήρε έκδοση 2 gb sapphire απο πλαίσιο και δεν είναι ref δεν έχει διακόπτη για το bios...επίσης μέσω rbe και atiwinflash απο windows δε περνάει το bios για ξεκλείδωμα των shaders..το λέω απλά για να την αποφύγουν όσοι θέλουν να ξεκελιδώσουν..όχι βέβαια ότι έχω παράπονο απο την καρτούλα κλοκάρεις όσο πάει και φτάνεις στο περίπου μια στοκ 6970 Και οι δυο καρτουλες ειναι sapphire 6950 2gb αλλα μονο η πρωτη ξεκλειδωνει. Εσυ πηρες την δευτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ωραίος ο jonisss Το θέμα τώρα είναι κατά πόσο είναι εύκολο να τσεκάρουμε το Ρ/Ν πριν την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ωραίος ο jonisss Το θέμα τώρα είναι κατά πόσο είναι εύκολο να τσεκάρουμε το Ρ/Ν πριν την αγορά. Δυστυχως μονο με το ματι οχι με online order. Στο κουτι υπαρχει και το P/N και το SKU# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ξέρουμε τίποτα για άλλες περιπτώσεις; Εννοώ άλλες υλοποιήσεις. Μπράβο για την ενημέρωση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν εχω ενημερωση αν αλλες μαρκες εχουν βγαλει non reference 6950 2gb καρτες οπως η sapphire (SKU# 11188) εκτος απο αυτην εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R6950-Twin-Frozr-II-PCI-Express-GDDR5-2GB-R6950-TWIN-FROZR-II-OC.htm που παλι δεν ξεκλειδωνει τα shaders της 6970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλά, αυτή είναι μη-reference ούτως ή άλλως. Άντε τώρα να παραγγείλεις τη Sapphire online και στα σχόλια να γράψεις πως θες το SKU# της να είναι 21188-00 και αν είναι 11188-00 δεν τη θες :Ρ Όπως πριν λίγα χρόνια που τους λέγαμε πως αν οι Transcend aXeRAM δεν έχουν το Ν στο barcode δεν τις θέλαμε και μας κοιτούσαν λες κι ήμασταν aliens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εγώ είμαι αυτός που την πάτησε πήρε έκδοση 2 gb sapphire απο πλαίσιο και δεν είναι ref δεν έχει διακόπτη για το bios...επίσης μέσω rbe και atiwinflash απο windows δε περνάει το bios για ξεκλείδωμα των shaders..το λέω απλά για να την αποφύγουν όσοι θέλουν να ξεκελιδώσουν..όχι βέβαια ότι έχω παράπονο απο την καρτούλα κλοκάρεις όσο πάει και φτάνεις στο περίπου μια στοκ 6970 ...Δεν το κατάλαβα αυτό το part... flashάρεις και brickάρει; Ή απλά δεν flashάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλά, αυτή είναι μη-reference ούτως ή άλλως. Και του outlaw star η sapphire που πηρε non reference ειναι http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1082 Το ασχημο ειναι οτι αυτην την περιοδο παιζουν και οι δυο εκδοσεις sapphire με αποτελεσμα να μην ξερεις τι παιρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χμμ έχεις δίκιο αν πήρε αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χμμ έχεις δίκιο αν πήρε αυτή. Η sapphire ξεκινησε τις 6950 με black pcb reference ξεπουλησε πηγε σε red pcb reference ξεπουλησε και τωρα λανσαρει αυτες τις non reference με χαμηλοτερη τιμη βεβαια απο τις προηγουμενες δυο αλλα χωρις double bios switch και shaders locked. Καλυτερη τιμη η non reference sapphire αλλα για να γινει 6970 θελει τον πυρηνα στα 970 με οτι αυτο συνεπαγεται σε τασεις/θερμοκρασιες. Sorry για το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.