+~CyBeR~+ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολο το forum.Πριν μια εβδομαδα πηρα την RADEON HD 4850.Χθες εκανα εγκαταστασει το Crysis 2 και το Bulletstorm ,λοιπον παω σημερα και πηραζω τα γραφικα απο το Crysis 2 και μου ξεκινισε τις μ@λ@κιες εεε τι να κανω παω και στο Bulletstorm και πηραζω και απο εκει τα γραφικα και ιδου το αποτελεσμα Crysis 2 http://img192.imageshack.us/i/crysis22011033117170544.png/ Bulletstorm http://img834.imageshack.us/i/shippingpcstormgame2011b.png/ απο θερμοκρασιες εχει γυρω στους 34-35 χωρις να τρεχω τπτ και 50-55 μολις παιζω Crysis 2 και τα Drivers ειναι αυτα που μου ειχανε δωσει μαζει με την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ε κατέβασε νεότερους οδηγούς και δοκίμασε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποιους drivers εχεις? Μηπως (λεω μηπως) εχεις το RocketDock να τρεχει..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avraam5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 την 4850 εχω και εγω. την πρωτη φορα που εγκατεστησα και επαιξα το παιγνιδι (το πηρα απο το θειο) μου εμφανισε και εμενα την ιδια ακριβως εικονα. αυτο που εκανα και δεν μου το ξαναεμφανισε ειναι κατα τη διαρκεια που φορτωνω και στη συνεχεια παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι να μην τρεχω κατι αλλο παραλληλα . επισης επειδη σε εμενα (δεν ξερω αν φταιει ο υπολογιστης σε αυτο ) αργει να φορτωσει εν συγκρισει με αλλα παιχνιδια ,δεν παταω τα κουμπια του πληκτρολογιου η του mouse. το αφηνω να φορτωσει μονο του. δεν ξερω αν αυτος ο τροπος ειναι <<μπακαλιστικος >> ,αλλα απο τοτε που τον εφαρμοζω δεν ειχα κανενα προβλημα με το παιχνιδι. παιζει νερακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποιους drivers εχεις? Μηπως (λεω μηπως) εχεις το RocketDock να τρεχει..? Κάνει τέτοια κόπλα απο rocketdock??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εμενα προσωπικα μου εκανε με το Buletstorm. Κρασαρε το παιχνιδι και στο rocketdock τα εικονιδια ειτε ειχαν εξαφανιστει, ειτε περνουσα απο πανω τους και κολλουσαν, το ρολοι ηταν ενας κυβος απο artifacts και επρεπε να κανω restart.. Κυριως μου κρασαρε σε cut-scenes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 εβαλα τα τελευταια drivers και παιζουν μια χαρα ευχαριστω παντως για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.