jimtsikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο αθλημα και θα ηθελα να φτιάξω ενα site στο οποιο θα μπορουσα να βαλω βιντεομαθηματα.Θα χρησιμοποιησω dedicated server και θελω να κανω τα βιντεο να μην ειναι ευκολα στο downloading.Απο οτι μιλησα με μια εταιρια μου ειπε οτι πρεπει να κανω τα εξης:να χρησιμοποιησω αρχειο .htaccess για να μπλοκαρω την προσβαση και να φτιάξω ενα PHP script το οποιο να επιτρεπει μονο την προβολη των αρχειων.Ξερει κανεις πως γινετε κατι τετοιο?Ισχυει?Υπαρχουν αλλοι τροποι για να κανω αυτο που θελω? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αφού θα έχεις μέχρι και dedicated server για τα βίντεο μαθήματά σου,γνώμη μου είναι να πληρώσεις κάποιον επαγγελματία να σου τα προστατέψει όσο γίνεται. Πάντως να ξέρεις ότι μια τρύπα στο νερό κάνεις,αφού πάλη θα υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τα παίρνουν τα βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Απ τη στιγμή που έρχετε στο pc μου μπορώ να το γράψω. Προφανώς απλώς μπορείς να με δυσκολέψεις με το να μη μου έχεις έτοιμο link για download πχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.