Προς το περιεχόμενο

Θελω πληροφορίες για καλό μαυρο τσάι

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα τον τελευταίο χρόνο περίπου με έχει κυριεύσει μια μουρλα με τα τσάγια, κυρίως επινα ενα κινεζικο πρασινο που έβρισκα στο Βασιλοπουλο αλλα προσφατα μου έφεραν ενα μαύρο τσάι απο κωνσταντινουπολη και έπαθα το πρωτο σοκ , το δεύτερο το επαθα τώρα που τελείωσε και δοκιμαζω απο τα άλλα των supermarket λιπτον και την αλλη την χαζομαρα το αγγλικό και έχω ξενερώσει αφάνταστα θα ήθελα να δοκιμάσω και χυμα όπως και τα κατάλληλα αξεσουάρ που χρειαζεται , γνωριζει κανεις να μου πει μερικα tip :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω πολλα, απλά επειδή την ψάχνω κ´ εγω βρήκα αυτο το site που πουλάει καθαρά υλικά - όχι τύπου λιπτον που είναι χημικά.

http://www.tsai.gr/

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 μήνα μετά...

Δεν ξέρω πολλα, απλά επειδή την ψάχνω κ´ εγω βρήκα αυτο το site που πουλάει καθαρά υλικά - όχι τύπου λιπτον που είναι χημικά.

απο που και ως που τα "τυπου lipton" ειναι χημικα?

Εχω αγορασει 3 φορες απο το tsai.gr και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εχω αγορασει πρασινο,μαυρο,ματε,rooibos σε πολλες γευσεις και πραγματικα καμια σχεση με το τσαι απο τα super markets.Στα super markets ειναι η χειροτερη ποιοτητα.Στα τσαγια απο το tsai.gr οι συσκευασιες εχουν ολοκληρα φυλλα μεσα!

για ''χημικά'' δεν ξέρω, αλλά σαν γεύση τα βρίσκω απαράδεκτα.

αυτο ναι να το δεχτω μιας και ειναι θεμα γουστου, απλα δεν μπορω την μπαρουφολογια που οτι ειναι mass produced ειναι και χημικο, το γαλα εχει μεσα τοξινες και αλλα τετοια

για τσαι μιλαμε, δεν λεμε για καμια τρουφα.

twinings_earl_grey_50_with_logo.jpg

τρομερο earl grey αλλα ακριβο γι αυτο το φερνω κατευθειαν απο αγγλια. στο βελγιο κανει 6,50 € και ειναι δυσευρετο.

αυτό έχει ωραία γεύση; γενικά υπάρχει ελλάδα;

έχω μεγάλη περιέργεια να το δοκιμάσω γιατί το έχω κάνει σε γεύση ναργιλέ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σαν τσάι χαχαχα

αυτό έχει ωραία γεύση; γενικά υπάρχει ελλάδα;

έχω μεγάλη περιέργεια να το δοκιμάσω γιατί το έχω κάνει σε γεύση ναργιλέ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σαν τσάι χαχαχα

το earl grey γενικα ειναι μαυρο τσαι με περγαμοντο. τωρα υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες αυτο που εβαλα εγω γαμει και δερνει.

κάτι που να θυμίζει english breakfast ψάχνω πάντα εγώ, φίλοι μου τούρκοι πάντως μου λένε πως φτιάχνουν καταπληκτικό τσάι με χαρμάνια που φτιάχνουν οι ίδιοι :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...