steli000s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια εχω αυτο το usb adapter γινεται να το κανω να εκπεμπει wifi γιατι θελω να μπαινω απο το κινητο μου..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια εχω αυτο το usb adapter γινεται να το κανω να εκπεμπει wifi γιατι θελω να μπαινω απο το κινητο μου..? Ποιο usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πολλα usb stick μπορουν να γινουν και access point απλα πρεπει να τα γυρισεις σε adhoc mode αντι για infrastructure.γιατι δνε εχεις wireless router να παρεις ιντερνετ απευθειας απο τον ρουτερ και θες να παρεις διαμεσω του Pc?το wi fi stick γιατι το εχεις στο pc τοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steli000s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δεν εχω wifi router...αυτο το ειχα κερδισει σε μια κληρωση και σκεφτομαι μηπως γλιτωσω την αγορα του router...αυτο μπορω να το κανω δηλ.?απλα θελει ρυθμισεις..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 λογικα θα γινεται.δεν ξερω αν το κανει το stick σου.θα το δεις απο το προγραμμα του.του δινεις καναλι το κανεις adhoc του δινεις ssid και πρεπει μετα το κινητο να το πιανει.ιντερνετ πως εχει στο Pc?με κανονικο ρουτερ?απλα ισως χρειαστει να κανεις bridge μετα το wireless connection με το local area connection ωστε να μπορει το κινητο να δει το ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steli000s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 στο pc συνδεομαι με καλωδιο απο το router..αλλος τροπος ποιος ευκολος δεν υπαρχει..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ναι υπαρχει.ο πιο ευκολος τροπος ειναι να αγορασεις ασυρματο ρουτερ.κατα τα αλλα το ad hoc για καποιον που ξερει ειναι ευκολο.για καποιον που δεν ξερει ειναι λιγο μπελας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steli000s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ας πουμε εγω που δεν ξερω..που μπορω να βρω πληροφοριες για να κανω μια προσπαθεια μπας και κανω τιποτα..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δεν ξερω αν θα βρεις ευκολα οδηγιες.το βασικο ειναι να γινει το stick ad hoc και να καταφερεις να συνδεθεις σε αυτο.μετα κανεις κλικ local area connection και wireless connection απο το network connections και με δεξι κλικ εχει bridge connections.μετα θεωρητικα παιζεις οκ και θα πρεπει να εχουν και τα 2 ιντερνετ.και pc και κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.