vounisios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ηθελα να ζητησω μια μικρη βοηθεια:Οταν βαζω ενα DVD στο NERO για να μου δημιουργησει image και στη συνεχεια να κανα copy για αλλο DVD,εχει καποια επιλογη οσο αφορα την ταχυτητα[NERO EXPRESS].Μου λεει οτι θα χρησιμοποιησει το maximum που ειναι 16Χ(22160kb/sec).Μεχρι τωρα το αφηνα εκει και τελειωνε η δουλεια μου οκ.Το ερωτημα μου ειναι:Να το αφηνω σε αυτην την ταχυτητα ή πρεπει να το κατεβαζω σε μικροτερη? Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Για μουσική (mp3) και παιχνίδια εγω το βάζω σε χαμηλότερη ταχύτητα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οχι για mp3,με ενδιαφερει ποιο πολυ για τα βιντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 16x οριζει την ταχυτητα εγγραφης σε dvd ή την ταχυτητα αναγνωσης απο αυτο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 16x οριζει την ταχυτητα εγγραφης σε dvd ή την ταχυτητα αναγνωσης απο αυτο?! Γραφει συγκεκριμενα: Writing at 16x(22160 kb/sec). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 To 16x δεν είναι η σταθερή ταχύτητα εγγραφής αλλά ή δηλωμένη. Η εγγραφή ξεκινάει σε χαμηλότερη ταχύτητα, νομίζω 6x και ανεβαίνει σταδιακά. Αν το dvd-rw αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω ταχύτητα στο συγκεκριμένο δισκάκι σταματάει στην τελευταία σταθερή. Στο nero 6 είχε ένα patch που κατά την εγγραφή σου έδειχνε την πραγματική ταχύτητα και όχι την δηλωμένη (16x). Εγώ πάντως γράφω τα dvd-video σε 8x και τα υπόλοιπα σε 12x. Για τα dvd-video προτιμώ την χαμηλότερη ταχύτητα γιατί κάποια dvd-players (φέτες) μπορεί να εμφανίσει προβλήματα αναπαραγωγής. Συν ότι έχω και τσεκαρισμένο το Test after burning για σιγουριά. Προτιμώ να περιμένω λίγο παραπάνω παρά να σβήσω τα αρχεία από τον δίσκο και μετά να μην παίζει σωστά το δισκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 To 16x δεν είναι η σταθερή ταχύτητα εγγραφής αλλά ή δηλωμένη. Η εγγραφή ξεκινάει σε χαμηλότερη ταχύτητα, νομίζω 6x και ανεβαίνει σταδιακά. Αν το dvd-rw αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω ταχύτητα στο συγκεκριμένο δισκάκι σταματάει στην τελευταία σταθερή. Στο nero 6 είχε ένα patch που κατά την εγγραφή σου έδειχνε την πραγματική ταχύτητα και όχι την δηλωμένη (16x). Εγώ πάντως γράφω τα dvd-video σε 8x και τα υπόλοιπα σε 12x. Για τα dvd-video προτιμώ την χαμηλότερη ταχύτητα γιατί κάποια dvd-players (φέτες) μπορεί να εμφανίσει προβλήματα αναπαραγωγής. Συν ότι έχω και τσεκαρισμένο το Test after burning για σιγουριά. Προτιμώ να περιμένω λίγο παραπάνω παρά να σβήσω τα αρχεία από τον δίσκο και μετά να μην παίζει σωστά το δισκάκι. Αυτο βλεπω & εγω.Ξεκιναει απο 6x.Εγω, εχω εδω και χρονια,το NERO 7 Premium[αγορασμενο].Το EXPRESS ειναι στην εκδοση 7.8.5.0.Μεχρι τωρα μια χαρα τα πηγαινει & δεν σκεπτομαι να βαλω το καινουργιο NERO.Τσεκαρισμενο εχω και εγω το Test after burning.Απλα εβαλα το θεματακι να δω και οι αλλοι φιλοι εδω σε τι ταχυτητες γραφουν,μην τυχον χρειαζεται να το κατεβασω ποιο κατω για καλυτερα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ θα έμενα με την 6.6.1.15 έκδοση αν δούλευε σε vista και 7, αλλά δυστυχώς... ατυχήσαμε. Μείνε με την 7 έκδοση για όσο σου δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ θα έμενα με την 6.6.1.15 έκδοση αν δούλευε σε vista και 7, αλλά δυστυχώς... ατυχήσαμε. Μείνε με την 7 έκδοση για όσο σου δουλεύει. Μα και βεβαια με την 7 θα παραμεινω,δεν υπαρχει λογος αλλαγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.