localy Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 εχω ενα pc το οποιο το ειχα αγορασει απο τα multirama και ειχα βαλει και ενα card reader πανω και χρειαστηκε να το κανω format και να περασω τα windows 7 αλλα τωρα ολα οκ αλλα δεν βλεπει το card reader to βλεπει σαν αγνωστη συσκευη c-media usb 2.0 mass storage controller 0D8C.5200.αυτο ειναι ,εχει κανεις drivers δεν μπορω να βρω πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Περιεργο παντως γιατι κι εγω απο multirama πηρα το pc πριν 4 χρονια και ουτε το πρωτο ουτε το επομενο card reader μου χρειαστηκε driver μετα απο format.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέχρι στιγμής δεν έχω ξανα ακούσει ο card reader να θέλει drivers για να δουλέψει.Ποιός card reader ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
localy Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέχρι στιγμής δεν έχω ξανα ακούσει ο card reader να θέλει drivers για να δουλέψει.Ποιός card reader ειναι ? c-media usb 2.0 mass storage controller 0D8C.5200 αυτο ειναι μου βγαζει αγνωστη συσκευη στην διαχειρηση συσκευων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 στο δικο μου acer 5 ετιας εχει πανω ενα Texas Istruments card reader. διαβαζει SD και pro duo αν δεν κανω λαθος και θελει και αυτο driver. αρα δεν ειναι το μονο το δικο σου που θελει μαλιστα το δικο μου δεν μπορεσε ποτε να διαβασει πανω απο 4gb καρτες και η Τ.Ι δεν ανανεωσε ποτε τον driver. ποιο μοντελο ειναι ακριβως το λαπτοπ σου. δε μας ειπες. edit http://www.driveridentifier.com/scan/download.php?item_id=17554028&scanid=364A5EB1F1C941B68315DF8849C155AB&hardware_id=USB\VID_0D8C%26PID_5200 δοκιμασε αυτους τους οδηγους που βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ποιο μοντελο ειναι ακριβως το λαπτοπ σου. δε μας ειπες. Πού είδες να λέει για λάπτοπ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πού είδες να λέει για λάπτοπ??? ας δοκιμασει τους οδηγους που του παρεθεσα και ας παρανοησα εγω οτι προκειται για λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.