anisixosblogakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ειμαι ο anisixos και ανησυχω για το περιβαλλον. Πολλα ειδη της πανιδας και της χλωριδας εξαφανιζονται, οι παγοι λιωνουν, το οζον καταστρεφεται, η ατμοσφαιρα μολυνεται.Το ιδιο ο υδροφορος οριζοντας, τα νερα, ποταμια, λιμνες, θαλασσες, φυσικες τρεχουμενες πηγες μολυνονται και στερευουν.Σε λιγα χρονια το ποσιμο νερο θα ειναι δυσευρετο.Η θερμοκρασια ανεβαινει, ο πλανητης υπερθερμαινεται.Τα δαση που ειναι βασικη πηγη ζωης καιγονται, υλοτομουνται, εξαφανιζονται, οι τονοι των απορριμματων μας πνιγουνε, μολυνουν την ατμοσφαιρα.Η αλογιστη χρηση φυτοφαρμακων εισχωρουν στο υπεδαφος, το διαβρωνουν, παραλληλα δηλητηριαζουν καθε ζωη, οπως την πανιδα, τα νερα που χυνονται στη θαλασσα. Και τι κανουμε εμεις για ολα αυτα; Τι θα κανουμε για να αλλαξει αυτο; Πως θα προλαβουμε τα χειροτερα; Τι πρεπει να κανουμε; Ενας Θεος ξερει τι μας περιμενει... Πρεπει να δρασουμε.Αλλα πως; Πως θα σωσουμε το περιβαλλον; Πως θα σωσουμε τον πλανητη Γη; fb code : woodsmen Western Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πρεπει να δρασουμε.Αλλα πως; Πως θα σωσουμε το περιβαλλον; Πως θα σωσουμε τον πλανητη Γη; Θα κλείσουμε τα φώτα για μια ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα κλείσουμε τα φώτα για μια ώρα! Και θα ανακυκλώσουμε κανένα κουτάκι αναψυκτικού ενίοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τι κοροϊδεύεις ρε γρόθε, αφού μας το'πε η WWF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 In Soviet Russia the environment is worried about you. Ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ειμαι ο anisixos και ανησυχω για το περιβαλλον. Μαγκιά σου! Πολλα ειδη της πανιδας και της χλωριδας εξαφανιζονται, evolutionary fail οι παγοι λιωνουν, το οζον καταστρεφεται, Στο Νότιο Πόλο. Μήπως είσαι πιγκουίνος; η ατμοσφαιρα μολυνεται. Που να ζούσες και στην Κίνα δηλαδή. Πάρε βαθιά ανάσα και κράτα την μέχρι να καθαρίσει. Το ιδιο ο υδροφορος οριζοντας, τα νερα, ποταμια, λιμνες, θαλασσες, φυσικες τρεχουμενες πηγες μολυνονται και στερευουν.Σε λιγα χρονια το ποσιμο νερο θα ειναι δυσευρετο. Μην κάνεις μπάνιο για οικονομία. Για τη βρόμα υπάρχουν και αρώματα. Για τη δίψα πιες μπίρα. Η θερμοκρασια ανεβαινει, ο πλανητης υπερθερμαινεται. Επιτέλους! Έχω σιχαθεί το χειμώνα. Τα δαση που ειναι βασικη πηγη ζωης καιγονται, υλοτομουνται, εξαφανιζονται, Εμένα μου αρέσουν τα σανίδια στα πατώματα. Τα μαρμάρινα πατώματα είναι πολύ κρύα. οι τονοι των απορριμματων μας πνιγουνε, μολυνουν την ατμοσφαιρα. Ο Μπουτάρης είπε να κρατάμε τα σκουπίδια στο μπαλκόνι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τους συμβασιούχους. Η αλογιστη χρηση φυτοφαρμακων εισχωρουν στο υπεδαφος, το διαβρωνουν, παραλληλα δηλητηριαζουν καθε ζωη, οπως την πανιδα, τα νερα που χυνονται στη θαλασσα. Οι συγκεντρώσεις είναι μικρές. Μη φοβάσαι. Δεν θα πεθάνεις. Εκτός και αν είσαι αγρότης που ψεκάζεις. Οπότε σταμάτα να ψεκάζεις και ασχολήσου με τη βιολογική καλλιέργεια. Και τι κανουμε εμεις για ολα αυτα;Τι θα κανουμε για να αλλαξει αυτο; Τίποτα. Όλη μέρα σερφάρουμε στο ίντερνετ με ανοιχτά φώτα. Πως θα προλαβουμε τα χειροτερα; Δεν θα προλάβουμε τα χειρότερα. Θα έχουμε ήδη πεθάνει. Τι πρεπει να κανουμε; Οι άθεοι ευχές στην τύχη. Οι θρησκευόμενοι προσευχές στο θεό. Ενας Θεος ξερει τι μας περιμενει... Δεν υπάρχει θεός, σύντροφε. Πρεπει να δρασουμε. Αν γίνεται από το facebook, πες μου να κάνω like. Αλλιώς, άσ' το μεγάλε. Αλλα πως; Πωωω ρε πστμ. Την ίδια ερώτηση 15 φορές. Hello... Πως θα σωσουμε το περιβαλλον; Δεν θα σώσουμε το περιβάλλον. Έχουμε και δουλειές. Πως θα σωσουμε τον πλανητη Γη; Δεν θα σώσουμε τον πλανήτη Γη. Η NASA μας προετοιμάζει για να πάμε στον Άρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε
LOULATRANS Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μαγκιά σου! evolutionary fail Στο Νότιο Πόλο. Μήπως είσαι πιγκουίνος; Που να ζούσες και στην Κίνα δηλαδή. Πάρε βαθιά ανάσα και κράτα την μέχρι να καθαρίσει. Μην κάνεις μπάνιο για οικονομία. Για τη βρόμα υπάρχουν και αρώματα. Για τη δίψα πιες μπίρα. Επιτέλους! Έχω σιχαθεί το χειμώνα. Εμένα μου αρέσουν τα σανίδια στα πατώματα. Τα μαρμάρινα πατώματα είναι πολύ κρύα. Ο Μπουτάρης είπε να κρατάμε τα σκουπίδια στο μπαλκόνι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τους συμβασιούχους. Οι συγκεντρώσεις είναι μικρές. Μη φοβάσαι. Δεν θα πεθάνεις. Εκτός και αν είσαι αγρότης που ψεκάζεις. Οπότε σταμάτα να ψεκάζεις και ασχολήσου με τη βιολογική καλλιέργεια. Τίποτα. Όλη μέρα σερφάρουμε στο ίντερνετ με ανοιχτά φώτα. Δεν θα προλάβουμε τα χειρότερα. Θα έχουμε ήδη πεθάνει. Οι άθεοι ευχές στην τύχη. Οι θρησκευόμενοι προσευχές στο θεό. Δεν υπάρχει θεός, σύντροφε. Αν γίνεται από το facebook, πες μου να κάνω like. Αλλιώς, άσ' το μεγάλε. Πωωω ρε πστμ. Την ίδια ερώτηση 15 φορές. Hello... Δεν θα σώσουμε το περιβάλλον. Έχουμε και δουλειές. Δεν θα σώσουμε τον πλανήτη Γη. Η NASA μας προετοιμάζει για να πάμε στον Άρη. δλδ τωρα εσυ ,ειπες κατι,και νομιζεις οτι ειπες και κατι εξυπνο.......εισαι 1000% ελληνάρας.......α,μην ξεχασω,τα σχολια σου,δειχνουν την ηλικια του...μυαλου σου(του ποιου????????).καμουφλαρισε τα καλυτερα.αν δεν εχεις αποψη για κατι,ΜΗΝ απαντας με εξυπναδες("μ@λ@κιες" θα εγραφα αλλα.........) και μην χλευαζεις τις ανησυχιες καποιων.αν εχεις επιχειρηματα,χρησιμοποιησε τα,αλλιεως,ανοιξε το θρεντ "ειμαι ακροδεξιος πασοκος"και γραψε οτι σου κατεβει. υγ 1:και σε μενα ,τα γραφομενα του ανησυχου,ακουγονται πλεον κλισέ,αλλα δεν θα τον χλευασω και απο πανω...... υγ 2:άλλα ηθελα να γραψω,αλλα εγραψα... η γη ειναι σαν τον ανθρωπινο οργανισμο,μπορει να συντηρειται.δεν χρειαζεται να ανησυχουμε για τον πλανητη.ειναι σαν το αντερο του ανθρωπου,που γεμιζει κολοβακτηριδια.απο καποιο σημειο και περα,το αντερο το γυρναει σε διαροια,κοψιμο του κερατα,και ξεφορτωνεται τα κολοβακτηριδια...........quiz....μαντεψτε ποιος ειναι τα κολοβακτηριδια Συνδέστε για να σχολιάσετε
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw η γη ειναι σαν τον ανθρωπινο οργανισμο,μπορει να συντηρειται.δεν χρειαζεται να ανησυχουμε για τον πλανητη.ειναι σαν το αντερο του ανθρωπου,που γεμιζει κολοβακτηριδια.απο καποιο σημειο και περα,το αντερο το γυρναει σε διαροια,κοψιμο του κερατα,και ξεφορτωνεται τα κολοβακτηριδια...........quiz....μαντεψτε ποιος ειναι τα κολοβακτηριδια exactly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μισό μισό guys... Ο τύπος (George Carlin) είναι σωστός σε κάποια θέματα αλλά σε αυτό διαφωνώ... Ναι μεν από τη μια όψη όντως η γη περνάει ένα κύκλο και γενικά έχει και τα δέντρα που τραβούν το διοξείδιο κλπ αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τις ζωές μας δυσκολότερες! Επειδή δηλαδή έχουμε κάνει αυτό το μέγα λάθος να επαναπαυτούμε στο ότι η γη θα μας φροντίσει πρέπει να μολύνουμε τον πλανήτη και ουσιαστικά να καταστρέφουμε τις ίδιες τις ζωές μας;;; Για παράδειγμα σε κάποιες πόλεις ξέρουμε ότι το νέφος είναι ένα τεράστιο πρόβλημα λόγω του αυξημένου πληθυσμού και των αυτοκινήτων. Προφανώς δεν τον νοιάζει τον πλανήτη γη ούτε κανέναν άλλο πλανήτη, αλλά νοιάζει τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές τις πόλεις γιατί προφανώς δυσκολεύει τις δικές τους ζωές και τις ζωές των παιδιών τους που μελλοντικά θα έχουν αναπνευστικά προβλήματα... Επίσης το ίδιο γίνεται και με όλα τα απόβλητα και τα χημικά που πάνε στο νερό από τις εταιρίες αλλά και από τους ανθρώπους (βλ. εντομοκτόνα και κάθε λογής χημικό εώς και το υγρό πιάτων) τα οποία τα πίνουμε με το νερό αλλά και τα τρώμε αφού ποτίζουν το χώμα... Είναι προφανές ότι η γη μπορεί να έχει ένα κύκλο και να βγάζει και η γη δηλητήρια από φυσικά αίτια αλλά αυτό γίνεται κάθε εκατοντάδες ως χιλιάδες χρόνια! Εμείς έχουμε καταφέρει να τα κάνουμε σκ@τ@ με όλα τα χημικά μόνο σε μερικές δεκαετίες!!! Ένα ακόμα είναι ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να καταστρέφουμε κάτι το οποίο μας τρέφει και να εξαφανίζουμε και είδη από την απερισκεψία μας και την εκμετάλλευση του πλανήτη. Το συμπέρασμα λοιπόν δεν είναι ότι νοιάζει τον πλανήτη γιατί είναι απλά πλανήτης και έχει και δικές του φυσικές καταστροφές, αλλά εμάς που ζούμε σε αυτόν και δυσκολεύουμε τη θέση μας!!! Αυτό που θα μπορούσαμε πάντως να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από τα πολύ απλά όπως την αλλαγή των λαμπών στο σπίτι και έπειτα να προσέχουμε τις μετακινήσεις μας και να σταματήσουμε τη μανία του καταναλωτισμού ο οποίος οδηγεί στα άκρα τον πλανήτη και τους πόρους του. Βέβαια δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση μας δυσκολεύει το ίδιο το διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο προάγει τον καταναλωτισμό ώστε τα χρήματα να ξαναγυρίσουν στην αγορά... Άρα ο καταναλωτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το χρηματοπιστωτικό σύστημα που και τα 2 μαζί είναι μη φιλικά προς το περιβάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μαγκιά σου! evolutionary fail Στο Νότιο Πόλο. Μήπως είσαι πιγκουίνος; Που να ζούσες και στην Κίνα δηλαδή. Πάρε βαθιά ανάσα και κράτα την μέχρι να καθαρίσει. Μην κάνεις μπάνιο για οικονομία. Για τη βρόμα υπάρχουν και αρώματα. Για τη δίψα πιες μπίρα. Επιτέλους! Έχω σιχαθεί το χειμώνα. Εμένα μου αρέσουν τα σανίδια στα πατώματα. Τα μαρμάρινα πατώματα είναι πολύ κρύα. Ο Μπουτάρης είπε να κρατάμε τα σκουπίδια στο μπαλκόνι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τους συμβασιούχους. Οι συγκεντρώσεις είναι μικρές. Μη φοβάσαι. Δεν θα πεθάνεις. Εκτός και αν είσαι αγρότης που ψεκάζεις. Οπότε σταμάτα να ψεκάζεις και ασχολήσου με τη βιολογική καλλιέργεια. Τίποτα. Όλη μέρα σερφάρουμε στο ίντερνετ με ανοιχτά φώτα. Δεν θα προλάβουμε τα χειρότερα. Θα έχουμε ήδη πεθάνει. Οι άθεοι ευχές στην τύχη. Οι θρησκευόμενοι προσευχές στο θεό. Δεν υπάρχει θεός, σύντροφε. Αν γίνεται από το facebook, πες μου να κάνω like. Αλλιώς, άσ' το μεγάλε. Πωωω ρε πστμ. Την ίδια ερώτηση 15 φορές. Hello... Δεν θα σώσουμε το περιβάλλον. Έχουμε και δουλειές. Δεν θα σώσουμε τον πλανήτη Γη. Η NASA μας προετοιμάζει για να πάμε στον Άρη. Καλό μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε
tarantules Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ...Τι πρεπει να κανουμε; Μάζευε λεφτά από τώρα να κλείσεις θέση για ταξίδι σε άλλο πλανήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Η britney spears ας μας δειξει το δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ανήσυχε, σε λίγο δεν θα σου μείνει άλλο forum να σπαμάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ανήσυχε, σε λίγο δεν θα σου μείνει άλλο forum να σπαμάρεις. Και τοτε θα μεινει ησυχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παρακαλώ κάντε ησυχία ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.