st2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 θελω να φτιαξω ενα blog εχω στο μυαλο μου ομως κατι που να ξεκινησει απο blog και αν παει καλα να περασει αργοτερα σε site δεν ειμαι προγραμματιστης αλλα 1-2 πραγματα τα ξερω το θεμα πλεον που προκυπτει ειναι Ποια πλατφορμα να επιλεξω; blogspot, wordpress, blogger κλπ και γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τα blogspot και blogger δεν είναι πλατφόρμες όπως τις εννοείς, αλλά υπηρεσίες της google (μη σου πω ότι είναι και το ίδιο πράγμα!). Είναι παιχνιδάκι στη διαχείρησή τους, αλλά αντίστοιχα δεν έχουν και πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Από την άλλη, το wordpress είναι πιο δύσκολο στη διαχείρηση αλλά σου δίνει και πολύ περισσότερες επιλογές - ειδικά αν το φορτώσεις σε δικό σου server. Γιατί δε τα δοκιμάζεις και τα δύο να δεις ποιο σε βολεύει; Και τι ακριβώς εννοείς με αυτό; να ξεκινησει απο blog και αν παει καλα να περασει αργοτερα σε site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infestedGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το wordpress έχει πολλές δυνατότητες όσων αφορά blog site αλλά μπορείς να το επεκτείνεις κιόλας στο μέλλον. Πολλά site στο δίκτυο που είναι βασισμένα στην πλατφόρμα του wordpress, δεν το καταλαβαίνεις καν με την πρώτη ματιά. Σαν γνήσιος όμως joomlas θα σε πρότεινα να το δοκιμάσεις κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 "να ξεκινησει απο blog και αν παει καλα να περασει αργοτερα σε site" με αυτο εννοω να φτιαξω κατι και αν εχει επισκεψιμοτητα και προκυψει η αναγκη για κατι με περισσοτερες δυνατοτητες να φυγω και να κανω μεταφορα βεβαια δεν ξερω αν εκφραζω σωστα αυτο που σκεφτομαι ναι θελω κατι που να προσφερει καποιες επιλογες παραπανω δικο μου σερβερ?μιλας για εικονικο? ψαχνοντας επεσα στο drupal αλλα δεν καταλαβα τι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Για αρχή και μέχρι νορμάλ πράγματα και εγώ wordpress προτείνω... για το κλικ παραπάνω όμως joomla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 joomla ?? ειναι δυσκολο??? μηπως να παει κατ`ευθείαν στα βαθια το μονο που με κανει διστακτικο ειναι οτι δεν εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μπές στο cloudaccess.net και δοκίμασε το trial που έχει. Για 30 μέρες θα σου έχει μία βάση site σε joomla να την επεξεργαστείς όπως θές + πολλά βοηθητικά video! Εγώ έτσδι ξεκίνησα με joomla! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkinpark4175 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Blog σε Joomla? γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wdfgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 wordpress και απο εμενα για blog το joomla ειναι υπερβολικο νομιζω ασε που απο default δεν μπορεις να το δουλεψεις σαν blog παρα μονο με extensions τυπου jcomments ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τα blogspot , wordpress κλπ ειναι μια κατηγορια ενω drupal , joomla και δεν ξερω τι αλλο ειναι μια αλλη κατηγορια αξιζει να αφιερωσω τον χρονο που απαιτειται για να κατσω να μαθω joomla κλπ ή wordpress και βλεπουμε στο μελλον σε καποια αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τα blogspot , wordpress κλπ ειναι μια κατηγορια ενω drupal , joomla και δεν ξερω τι αλλο ειναι μια αλλη κατηγορια αξιζει να αφιερωσω τον χρονο που απαιτειται για να κατσω να μαθω joomla κλπ ή wordpress και βλεπουμε στο μελλον σε καποια αναβαθμιση? Κατ εμε αξίζει. Αν θέλεις να κάνεις κάτι νορμάλ δεν θα σου χρειαστεί και πάρα πολύ για να τα καταφέρεις ενώ υπάρχει και πολύ μεγάλη κοινότητα από πίσω που θα σε βοηθήσει όπου κολλήσεις. Όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και θα δεις ότι θα μπορέσεις να κάνει πολύ όμορφα πράγματα μόλις τιθασεύσεις μία πλατφόρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaralambos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Θα σου πρότεινα κάτι σε wordpress γιατί μπορείς να ξεκινήσεις έχοντας μπλόγκ και αργότερα να το κάνεις site portal ktl.. Το blogger σου δίνει απλά και μόνο τη δυνατότητα να φτιάξεις μπλόγκ χωρίς να έχεις τη δυνατότηα να το αναβαθμίσεις.. ++To να ασχολληθείς με joomla που θα σε καλύψει απο την αρχή σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για Blog εννοείται wordpress.Βρίσκεις ένα theme απο τα άπειρα free που υπάρχουν , ένα domain και είσαι αυτόνομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.