El_Creco Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδες εχω τρελαθει με το lap-topi μου... Εχω τα Vista και θελω να παω σε XP ή W7. Εχω προσπαθησει ποσες φορες και ολο κολλαω. Μηπως χρειαζομαι τιποτα drivers? Τι πρεπει να κανω... Δεν μου εχουν δωσει CD ή κατι τετοιο. Απλα εχω ενα κωδικο που εγγραφε στο πισω μερος του. Βοηθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 1:εκανες εγκαταστασει τα windows και εχεις προβλημα ? 2:ποιο ειναι το προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κανει κανονικα εγκατασταση και μετα μου λεει βγαζει ενα παραθυρακι και μου λεει οτι σταματαει το φορτωμα των αρχειων...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ποια εκδοση κανεις εγκατασταση; εγω σε α200 δεν εχω κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οταν λες ποια εκδοση? Εχω ενα CD γνησιο Windows Xp Home Edition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εχεις επιλεξει σαν bootαρισμα το dvd μεσω του bios; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 xristoforos89 αφου λεει το παιδι οτι κανει κανονικα εγκαταστασει El_creco τι ακριβως σου βγαζει στο μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Λεγοντας οτι κανει κανονικα εγκατασταση, μηπως εννοει το φορτωμα των αρχειων μολις ανοιγεις τον υπολογιστη και σου λεει ''press any key to boot from disk''; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αφού μιλάμε για ΧΡ πας στο bios και αλλάζεις απο AHCI σε compatible ή IDE αλλιώς ΧΡ καπουτ. Τουλάχιστον έτσι ηταν στο δικό μου α300-1μτ, γιαυτό και έβαλα τα 7 (οκ δεν έβρισκα και κάποιους drivers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Creco Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εχω και τα windows 7(γνησια ε!) και παλι κανει κανονικα loading files... και μετα κλεινει το lap top και δεν ανοιγει πρεπει να το ανοιξω εγω. Αλλα μπαινει κανονικα παλι στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.