Προς το περιεχόμενο

High Tech Αγορες απο Αγγλια

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια η αδελφη μου παει σε ενα μηνα αγγλια ταξιδακι..

τι να τις πω να μου αγορασει σε σχεση με υπολογιστες και αλλα σχετικα ?

αξιζει να αγορασω κατι απο εκει η θα το βρω φθηνοτερα εδω ?

οποιος εχει εμπειρια και ξερει ας με βοηθησει

ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια η αδελφη μου παει σε ενα μηνα αγγλια ταξιδακι..

τι να τις πω να μου αγορασει σε σχεση με υπολογιστες και αλλα σχετικα ?

αξιζει να αγορασω κατι απο εκει η θα το βρω φθηνοτερα εδω ?

οποιος εχει εμπειρια και ξερει ας με βοηθησει

ευχαριστω..

φθηνότερα εδώ φίλε μονο τη φέτα ή την ελιά θα βρείς.οτι και να πάρεις απο εκεί είναι στα 2/3 τών τιμών εδώ

Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι φθηνότερο σε hardware (ειδικά υπολογίζοντας και αυτά που χάνεις από το συνάλλαγμα). Μπορείς όμως να βρεις πραγματικές ευκαιρίες, αν σε ενδιαφέρει, σε software ή/και cd μουσικής. Ίσως αν πετύχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά σε κάποιο πολυκατάστημα.

Αν δε χρειαζεσαι αμεσα κατι, και λες απλα να ψωνισεις για να ψωνισεις (μιας και ειναι πιο φτηνα),, μην τοα κανεις. Μπορεις μεσα απο το Αμαζον να το παρεις στις ιδιες τιμες αγγλιας, οποτε το χρειαστεις.

• Super Moderators

Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι φθηνότερο σε hardware (ειδικά υπολογίζοντας και αυτά που χάνεις από το συνάλλαγμα).

μπορεί να βρει, πχ built to order Dell Laptop...

Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να παραγγείλεις δέμα σε ξενοδοχείο ή (ακόμα χειρότερα) σε χόστελ όσο είσαι σε διακοπές. Συν το ότι δεν ξέρεις αν θα προλάβεις να το παραλάβεις πριν επιστρέψεις. Αν, τώρα, το παραγγείλεις από μεταπωλητή, θα σου έρθει ακριβότερα από το να το παραγγείλεις από οποιοδήποτε μαγαζί μπορείς να αγοράσεις με ευρώ (πχ συνοικιακό, ελληνικό πολυκατάστημα, άμαζον κλπ). Επίσης, μην κοιτάς μόνο τις απόλυτες τιμές, να θυμάσαι πάντα ότι αυτές επιβαρύνονται και με ένα 15% περίπου από το συνάλλαγμα (βασικά από 10-20% ανάλογα την περίοδο και το πού κάνεις το συνάλλαγμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...