pikos2000gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια. Νιωσατε καθολου κανενα σεισμό;; Ειμαι στην Παρο και κουνηθηκαμε ολοι μας!! Κανεις που να ξερει υπάρχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στην Κρήτη έγινε εδώ το δίνει στα 5.9R http://earthquake.us...all.php#listtop κι' εδώ 6.2R http://geofon.gfz-po...?id=gfz2011gjjf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ηράκλειο μένω. Ο σεισμός είχε τρελή διάρκεια. Ήταν κοντά στα 6 ρίχτερ αλλά εδώ που μένω δε τον ένιωσα πολύ. Κράτησε όμως απίστευτα πολλή ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikos2000gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Σε ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Και νόμιζα πως κουνούσα την καρέκλα μου :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ηράκλειο μένω. Ο σεισμός είχε τρελή διάρκεια. Ήταν κοντά στα 6 ρίχτερ αλλά εδώ που μένω δε τον ένιωσα πολύ. Κράτησε όμως απίστευτα πολλή ώρα! Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα (αντικραδασμικός και έτσι :Ρ) Και νόμιζα πως κουνούσα την καρέκλα μου :Ρ Ένα πράγμα;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 και στη κορινθο κουνηθηκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Προσοχη στην Κρητη λοιπον για να δουμε οτι σιγουρα ειναι ο κυριος διοτι μπορει να ειναι κ προσεισμος συνηθως σε 48 ωρες ξερουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Προσοχη στην Κρητη λοιπον για να δουμε οτι σιγουρα ειναι ο κυριος διοτι μπορει να ειναι κ προσεισμος συνηθως σε 48 ωρες ξερουμε Εδώ ρε κάθε μέρα κάνει σεισμούς, το ότι έκανε 6.5, μια φορά το χρόνο κάνει (περίπου). Και να πεις ότι έχουμε κανένα πυρηνική αντιδραστήρα πάει και έρχεται.:ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 τηλεφωνησα τη μάνα μου στο Ρεθυμνο και κουνηθήκανε κι αυτοί.Αλλα όλα καλά δεν έγιναν ζημιες. Και 1α απριλιά κιόλας ,να το λες σε κάποιον και να σου λέει πλάκα κάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 o σεισμος εγινε αισθητος και στην αθηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγω δεν ένοιωσα τίποτα πάντως .χαχααχ στην Αθηνα λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Απ' ότι διάβασα έγινε αισθητός στην Αίγυπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 http://news247.gr/ellada/isxyros_seismos_sthn_krhth.822619.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κ στην Αθηνα εγινε αισθητος.Φανταζομαι πρεπει να εγινε αισθητος κ Τουρκια κ Αιγυπτο επισης Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ την Παρασκευή 01/04/2011 | 16:38Τελευταία Ενημέρωση 17:28 01/04/2011 Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε περίπου στις 3.29 το μεσημέρι 361 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της Αθήνας και 49 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κάσου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρη την Κρήτη, στο σύνολο των νησιών του νοτίου Αιγαίου και σε περιοχές της Αθήνας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με επιστήμονες, σεισμικές δονήσεις όπως της Παρασκευής είναι ενδιάμεσου βάθους και γίνονται αισθητές σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά δεν έχουν μετασεισμούς. http://www.skai.gr/news/greece/article/166286/seismiki-donisi-6-rihter-stin-rihter-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις