danton Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αγορασα κατι απο Χονγκ Κονγκ και ελειπε το αντικειμενο απο την συσκευασια. Εκανα dispute στο Paypal και εχει φτασει σεενα σημειο οπου μου ζητανε police report και υποθετω οτι ζηταν καταγραφη συμβαντος και θελουν να το στειλω και με φαξ σε αυτους Δεν ειναι λιγο γελιο να παω στην αστυνομια για κατι τετοιο; Θα μου δωσουν αντιγραφο της καταγραφης; Νομιζω κατι τετοιο δεν γινετε. Εχω κανει και αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα μηπως δεν γινει τιποτα μεσω PAypal. Συνιθιζεται αυτη η διαδικασια αστυνομιας -Paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Σου έστειλε άδειο κουτί δηλαδή; Μήπως το κουτί έχει εμφανή σημάδια παραβίασης; Σκισμένο κτλ. Μήπως στο έκλεψαν κάπου στην πορεία από ταχυδρομείο σε ταχυδρομείο. Αν όχι το Paypal έχει καταλάβει ότι ήρθε άδειο κουτί ή νομίζουν και αυτοί ότι εκλάπη πριν το πάρεις το κουτί και ζητάνε police report; Δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάνεις δήλωση στην αστυνομία για άδειο κουτί. Κάποιος πιο σχετικός με νομικά θα σου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.