Προς το περιεχόμενο

Μαλλον "πεθανε" η καρτουλα....

MIKermit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!!

Οπως γραφω κ στον τιτλο μαλλον πεθανε η καρτα μου (ΑΤΙ 2900 XT) κ θα την αντικαταστησω αμεσα (δλδ αυριο το πρωι :rolleyes: :rolleyes: ), εχει κανεις καμια προταση...

Το budget ειναι περιπου στα 200€ κ με πολυ πολυ ζορι (αν προκειται για καμια τρελη περιπτωση) να φτασω τα 250€!

ΥΓ. Πιστευω οτι ειναι θεμα καρτας γιατι ο υπολογιστης ακομα κ στα λογοτυπο της μητρικης που εμφανιζει στην αρχη εμφανιζει στην οθονη τετραγωνακια κ λειτουργησε κανονικα σε safe mode...

Ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις (αν υπαρχουν)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου πω την αληθεια θελω να ειναι δυνατη για να αντεχει κανα παιχνιδακι...Τωρα ας πουμε παιζω assassins creed που ειναι λιγο απαιτητικο αλλα το παιζω στο medium...!

Σε safe mode εμφανισε κανονικα την επιφανεια εργασιας χωρις προβλημα κ γι αυτο θεωρω οτι οφειλεται στην καρτα...

Ξεχασα να αναφερω οτι το τροφοδοτικο ειναι 700 watt η 750 watt αλλα δεν θυμαμαι κ ακριβως...

Αν υπαρχει τροπος να το βρω καπου μου λετε...

Μόνο αν ανοίξεις το κουτί θα το δεις. Ή αν βρεις το κουτί του, ό,τι είναι πιο εύκολο για σένα.

Πάντως η 2900ΧΤ δεν έκαιγε και λίγο, με μια 6950 δε θα 'χεις σίγουρα πρόβλημα από άποψη τροφοδοτικού και κατανάλωσης.

Η 6950 αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή αν ανέβεις στα ~250€.

Αλλιώς κοιτάς για 6850.

Και μένα η γνώμη μου είναι να πάει σε 6850, θα μείνει ικανοποιημένος βλέποντας πολύ μεγλή διαφορά σε σχέση με την 2900ΧΤ και θα δώσει ~150€.

Επίσης το σύστημά του θα είναι περισσότερο ισορροπημένο.

Τώρα αν προβεί σε αλλαγή πλατφόρμας, λογικά αξίζει περισσότερο μια 6950.

Παιδια λεω να παω στην 6950 γιατι καλο θα ηταν να ξεκινησω την ανακαινιση απο καπου κ επισης θα ηθελα να μην ασχοληθω παλι με αυτο το θεμα του χρονου...

Το ζητημα ειναι αν αξιζει να ξεκινησω απο την καρτα την αναδομιση του υπολογιστη.

Νομιζω οτι μετα απο μια καλη καλη καρτα χρειαζομαι αλλαγη μητρικης κ σκληρου δισκου κ θα ειμαι σουπερ ή μηπως οχι...??

Το υπόλοιπο σύστημα του είναι αρκετά ικανοποιητικό

+1 και από μένα για την 6950.Παντος και με μια 6850 θα παίζεις το παιχνίδι σου στο full

+1 για την 6850.. Πολυ μικρη καταναλωση.. Κι εγω αυτη πηρα και ειμαι υπερεχαριστημενος..

Μου την προτειναν τα παιδια εδω , και ειχαν δικιο..

Αν μενεις Θεσσαλονικη κοντα , πηγαινε απο vision studio (160 Euro)

Αλλιως απο Multirama η Plaisio οπου παμε στα 170-175...

+1 για την 6850.. Πολυ μικρη καταναλωση.. Κι εγω αυτη πηρα και ειμαι υπερεχαριστημενος..

Μου την προτειναν τα παιδια εδω , και ειχαν δικιο..

Αν μενεις Θεσσαλονικη κοντα , πηγαινε απο vision studio (160 Euro)

Αλλιως απο Multirama η Plaisio οπου παμε στα 170-175...

Σε οποια κ αν καταληξω ,ποια θα ειναι αυτη...?

Στο skroutz εχει 7-8 διαφορετικες απο το καθε μοντελο κ εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...