Προς το περιεχόμενο

Sound programmes

Sotiris96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Ηθελα να σας ρωτησω που μπορω να βρω ενα προγραμμα που να μιλαω στο μικροφωνο και η φωνη μου να βγαινει απο τα ηχεια του pc την ιδια στιγμη, χωρις να την ηχογραφω και να παταω αναπαραγωγη μετα! Και αν γινεται να φοραω και κανα εφε!

Πειτε μου ονοματα προγραμματων τα οποια δεν χρειαζονται κονσολες και ιστοριες, απλα ενα mic που να πηγαινει στο pc και ηχεια στην εξοδο απο το pc!

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηθελα να σας ρωτησω που μπορω να βρω ενα προγραμμα που να μιλαω στο μικροφωνο και η φωνη μου να βγαινει απο τα ηχεια του pc την ιδια στιγμη, χωρις να την ηχογραφω και να παταω αναπαραγωγη μετα!

Εδώ σας λέει με κάθε λεπτομέρεια πως να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο μέσα από τα windows,

http://support.microsoft.com/kb/266677/el

Και αν γινεται να φοραω και κανα εφε!

Πολλές κάρτες ήχου σου δίνουν αυτήν την δυνατότητα,διάβασε το εγχειρίδιό της.

Ηθελα να σας ρωτησω που μπορω να βρω ενα προγραμμα που να μιλαω στο μικροφωνο και η φωνη μου να βγαινει απο τα ηχεια του pc την ιδια στιγμη, χωρις να την ηχογραφω και να παταω αναπαραγωγη μετα!

Απλά ξετικάρεις την "Σίγαση" (Mute) από την Ένταση μικροφώνου και χρησιμοποιέις ένα καλό μικρόφωνο με ενεργά ηχεία στην έξοδο της κάρτας ήχου, που έχουν όμως απόσταση από το μικρόφωνο ώστε να μην εμφανίζεται ανάδραση (μικροφωνισμός).

Όσο για τα εφέ όπως σου γράφει ο TheELF πολλές κάρτες έχουν στο software/drivers που τις συνοδεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...