geo07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 χρειαζομαι βοηθεια...πουλαω ενα αμαξι κ ο αγοραστης ειναι απο το εκσωτερικο..η πληρωμη εγινε μεσω παυ παλ αλλα δεν ξερω τι κανω απο εδω κ περα...αν ξερει καποιος ας μου πει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nifa Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 πηγαινεις στην τραπεζα και τα περνεις απο τον λογαριασμο σου (αν στα εβαλε!!!) και καλα ρε φιλε, αφου δεν ξερεις πως λειτουργει η συγκεκριμενη συναλλαγη, γιατι μπήκες σ'αυτη την διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 από το paypal κάνεις Withdraw και στα στέλνουν σε τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα, θα χρειαστεί να βάλεις το ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου και το swift της τράπεζας (ένα κωδικό που έχει η τράπεζα), σε 2-3 μέρες θα έχεις τα λεφτά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nifa Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν δεν κανω λαθος, για να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου στο pay pal πρέπει εξαρχής να υποβάλεις αυτά τα στοιχεία, ώστε να συνδέσεις το paypal acount σου με τον τραπεζικό σου λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μήπως ο αγοραστής είναι από Νιγηρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μήπως ο αγοραστής είναι από Νιγηρία; Και εμένα κάτι τέτοιο μου πήγε στο μυαλό απευθείας....Φίλε πρόσεξε αν σου έχει δώσει πολύ καλή τιμή κτλ κτλ κτλ.κάνε και μια αναζήτηση εδώ στο insomnia και γενικά στο google για απάτες τέτοιου είδους.Βέβαια απεύχομαι να συμβαίνει κάτι τέτοιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.