Obsidian Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Γεια σας, γεια σας. Εχω το usb stick που αναφερω στο τιτλο και θελω να ρωτησω το εξης: Υπαρχει καποιος τροπος για να το αναγκασω να συγχρονιζει σε ενα συγκεκριμενο Data Link/Transmission Rate π.χ. 6Mbps? Σημειωση: Το router ειναι ενα TG 585-v7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 sto thomson μπορεις απο 801.11g 54 mbps να το κανεις 802.11b που ειναι μεχρι 11.απο εκει και περα σε καποια stick στα properties toy η και στο device manager μπορεις να διαλεξεις οτι θες να παιζει καρφωτα στα ταδε mbps.το ειχα βαλει σε ενα φιλο να παιζει b και 1 mbps γιατι εχουμε δυο οροφους διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ναι, I'm aware αυτης της ρυθμισης οπου μπορει να υποστηριξει legacy rates αλλα το θεμα ειναι πως οποιο rate να θεσω ως μεγιστο, το stick ακροβατει απο 1Mbps μεχρι το μεγιστο μεγιστο υποστηρικτεο. Εψαξα τα properties του αλλα τιποτα. Thing is οτι ειχα ενα αλλο stick, παλι με RT chipset και μεσα απο το utility του μπορουσα να το αλλαξω -- μετα απο update. Εκτος απο utility που δινει η LevelOne κατεβασα το software που δινει η ιδια η Ralink. Παρατηρησα λοιπον πως οταν διαλεγα το Client mode + WiFi Direct 'κλειδωνε' στο 1Mbps και μεταβαλλοταν ελαφρα αναλογα με το σημα.. Ωστοσο και παλι απολυτο ελεγχο δεν εχω πανω σ'αυτο το θεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 θα σε γελασω.ισως παντως σε b να παιζε καλυτερα.αμα εχεις χαμηλο σημα καλυτερα τοτε να ειχες καμια κεραια της alfa Που ειναι 500 mw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Να 'σαι καλα φιλε μου. Το εβαλα μονο σε b και κλειδωσε μονο του σε 11mbps. Αν κ ειμαι πεπεισμενος οτι αν κλειδωνε χαμηλοτερα θα ηταν ακομα καλυτερα τωρα ειναι πολυ πιο σταθερο. Μια πολυ καλη εναλλακτικη λυση απο αυτο που εψαχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 πολλες φορες δεν χρειαζεται να το ριξεις παρακατω.εκει που βαζεις g και χαροπαλευει στα mbps πανω κατω 54,11,34 Kκτλ βαζεις b και παιζει 11.με εχει σωσει αρκετες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναι, αυτο ακριβως εγινε. Εγω υπεθετα οτι ηταν θεμα του adapter που προσπαθει να συνδεθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 απλα η καθε ασυρματη καρτα δικτυου προσπαθει να πετυχει το μεγιστο που μπορει 54mbps.αν δεν μπορει αρχιζει και το ριχνει αυτοματα και αν βρει καλυτερο σημα ξαναπαιζει παλι στα 54 mbps και παει λεγοντας.αυτο πολλες φορες ομως το κανει χειροτερο.οποτε η το βαζεις g και χαμηλα η το βαζεις b Που ειναι στα 11 ετσι και αλλιως και παιζεις πιο ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis.t43 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 γεια σας.μια ερωτηση θελω να κανω και εγω για το levelone wua603.συγγνωμη εκ των προτερων αν εκαλα λαθος που το ρωτησα σ αυτο το post. εχω λοιπον το συγκεκριμενο, λειτουργει κανονικα αλλα δεν μπαινει αυτοματα στο ιντερνετ καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη.χρειαζεται δηλαδη καθε φορα να γραφω τον κωδικο.ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 πολλες φορες με καποια Usb sticks περναει και ενα προγραμμα μαζι για να συνδεθεις στα δικτυα το οποιο χρησιμοποιειται αντι για τον windows.οποτε η συνδεσου απο εκει αλλα κανε add to profile για να το φορτωνει συνεχεια η σβησε η απενεργοποιησε αυτο το προγραμμα για να παιξεις με τον windows. επισης εναλλακτικα δοκιμασε με πιο νεους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα