stevedri Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εχω μια μιτρικη με 2 slot pci-x x16 . (crossfire) . η μια ειναι ξηλωμενη (πηγα να βγαλω την καρτα γραφικων και βγηκε) . φυσικα να την ξανακουμπωσω δεν γινεται γιατι δεν ειναι ευκολο να μπουν τα συρματακια στη slot. στο πλαισιο μου ειπαν οτι μονο στην asus (μιτρικη μου) που εχουν ειδικο μηχανημα μπορουν. το θεμα ειναι θα μπορει να δουλευει με το αλλο slot η μιτρικη χωρις προβλημα? ρωταω γιατι τα manual λενε να χρησιμοιεις παντα πρωτα την κυρια slot και μετα την δευτερη εφοσον κανεις crossfire. Α και αν ξερει κανενας να μπορει να την φτιαξει... ευχαριστως να το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μπορεί να δουλέψει και στης υπόλοιπες θύρες αλλά σε μικρότερη ταχύτητα. Το ξήλωσες εντελώς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν και η αλλη Pci express ειναι χ 16 δεν νομιζω οτι θα ειναι σε μικροτερη ταχυτητα.απορω πως καταφερες να την ξηλωσεις.πρωτη φορα το ακουω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μάλλον τράβαγε χωρίς να βγάλει το κλίπ που έχει για να την σταθεροποιεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 και εγω αυτο υπεθεσα αλλα περιμενα οτι θα σπαασει το κλιπ οπως εχει γινει με αλλους και οχι να βγαλει ολο το πλαστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Να σου πώ, αν σπάσει το κλίπ μετά τί μπορείς να κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 δεν ειναι υποχρεωτικο το κλιπ να το πω ετσι.και χωρις το κλιπ η καρτα θα μεινει στην θεση της εκτος αν αρχισεις να ριχνεις κλωτσεις στο κουτι.υποτιεται οτι ειναι για να ασφαλιζει η καρτα.αλλα οκ αμα την κουμπωσεις και την βιδωσεις δεν θα παει πουθενα.εκτος οπως ειπα αν ριχνεις κλωτσιες στο κουτι οποτε υπαρχει περιπτωση να βγει λιγο η καρτα απο την μια πλευρα.και παλι αμα στηριζεται καλα απο την αλλη πλευρα δεν θα βγει.αν ειναι με βιδα ειδικα ειναι δυσκολο.αν ειναι τωρα με αυτα τα πλαστικουλια που απλα σφιγουν την καρτα και παιζουν λιγακι εκει ναι ισως ειναι λιγο πιο ευκολο να βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ε σφίγγεις και λίγο τήν τροφοδοσία αν είναι και την κρατάς σταθερή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν εχει εξτρα τροφοδοσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ε οι περισσότεροι νομίζω (πιστεύω) πλέον έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 για gaming use ναι για office use κτλ ε λιγο δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αρκει να μην ακουμπανε μεταξυ τους τα συρματακια απο τη ξηλωμενη ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αμα ακουμπανε τοτε δεν θα προλαβει να το συνηδητοποιεισει.κατι θα εχει καψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 η αλλη pci x δουλευει χ16. οντος το κλιπακι που σταθεροποιει την καρτα γραφικων ειχε μαγκωσει και ξηλωθηκε μαζι με την καρτα. θα το δοκιμασω με την αλλη slot οταν μου δωσει το πλαισιο αλλο τροφοδοτικο γιατι αυτο που ειχα χαλασε και μαλλον απο την ταραχη ξηλωσα την pcix. φτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 λογικα θα παιξει οκ εκτος αν το bios δεν καταφερει να δει vga σε εκεινο το slot και περιμενει στο πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.