pigos23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλημερα Εχω ενα αρχειο .img (με μια κορυφαια συναυλια των kraftwerk)που μου εχει σπασει τα νευρα κ δεν μπορω να το καψω σε dvd... Επειδη το μεγεθος του ειναι πανω απο 4.7gb πηγα κ πηρα ενα DVDdl 8.5gb Παρολα αυτα ουτε το Nero ουτε το Imgburn δεν μπορουν καν να προχωρησουν την διαδικασια...Μου βγαζουν μηνυμα No seek complete... Eχετε ιδεα τι μπορει να φταιει...Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μπορω να χρησιμοποιησω??Αλλιως αν ειναι πειτε μου καποιο προγραμμα για να μετατρεψω στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα το img αρχειο σε video κ μετα να το καψω σε dvd thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Έκανα ένα search για να δω περί τίνος πρόκειται και το μόνο που βρήκα σε τέτοιο μέγεθος είναι το Minimum_Maximum_dvd1.img το οποίο είναι στα 4,63GB (4.737ΜΒ). Αυτό είναι το πακέτο που έχεις; Δοκίμασες να το ανοίξεις με το ultraiso ή το poweriso; Κάνε μια δοκιμή να δεις αν στο ανοίγουν. Και τα δύο είναι shareware αλλά το trial των 30 ημερών θα σε καλύψει για να δεις αν το αρχείο είναι σωστό. Η συναυλία αυτή υπάρχει και σε πακέτο έτοιμο για εγγραφή σε dvd (αρχείο ifo/vob) σε μέγεθος 4,36GB. Αυτό το γράφεις άμεσα με το nero σαν dvd-video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση Ναι αυτο το αρχειο ειναι Δοκιμασα κ με το ultraiso (αφου μετανομασα το αρχειο απο Img σε .Ιso) το ειδε κανονικα αλλα μολις πατησα burn παλι τα ιδια : No seek complete Τι στο @#$@$ φταιει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ενδέχεται ο σούπερ ρίπερ να τράβηξε την εικόνα του DVD μαζί με της προστασίες και τα λοιπά οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις με το deamon-tools ή με το alcohol με επιλεγμένα τα πάντα σχετικά με protection μπας και το δει σωστά,ενδέχεται και απλά να είναι χαλασμένο το αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μην το μετονομάζεις σε iso. Το ultraiso ανοίγει κανονικά τα αρχεία img. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.