giorgos1966 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 καλημερα.βρε παιδια συνανταω το εξης κουφο για μενα!!εχω καποια αρχεια βιντεο σε mpg (720/576). Τα φτιαχνω εργο με το power director 9,kαι μετα το καιω σε ενα αδειο dvd. Στο δικο μου υπολογιστη και στο dvd player (philips) το παιζει κανονικα.Σε αλλα dvd player ομως δεν το παιζει καθπλου. Βγαζει την ενδειξη no data!!Και αυτο που σας λεω εχει γινει σε 2-3 εργα που εχω φτιαξει και ηθελα να τα δωσω σε φιλους μου,να τα βλεπουν στις δικες τους τηλεορασεις κ στα dvd player που εχουν.εχουν απλα dvd player.Mονο ο ενας απο ατους εχει HD dvd.Kαι σε αυτον ομως δεν το παιζει!! Σε τι αλλο φορμα γινετε να τους τα γραψω ωστε να μπορουν να τα βλεπουν σε οποιοδηποτε dvd player;Μηπως πρεπει να ρυθμισω εγω κατι πριν την εγγραφη μεσω του προγραμματος; ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πρέπει να δεις τη δισκάκια παίρνουν τα DVD των φύλων σου,υπάρχουν πολλά(υπήρχαν κάποτε πολλά) που δεν παίζουν τα κλασσικά DVD-R αλλά θέλουν τα DVD+R και κάποια απλά δεν βλέπουν αντιγραφές. Τα γράφεις σε χαμηλή ταχύτητα έτσι;Μην μιλάμε τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πρέπει να δεις τη δισκάκια παίρνουν τα DVD των φύλων σου,υπάρχουν πολλά(υπήρχαν κάποτε πολλά) που δεν παίζουν τα κλασσικά DVD-R αλλά θέλουν τα DVD+R και κάποια απλά δεν βλέπουν αντιγραφές. Τα γράφεις σε χαμηλή ταχύτητα έτσι;Μην μιλάμε τζάμπα. Και σε DVD-R, και σε DVD+R δοκιμασα.τιποτα τα ιδια!Και σε χαμηλη ταχυτητα παντα τα γραφω.ποτε ποιο παλια δεν ειχα προβλημα οταν τα εγραφα μεσω pinnacle.(αυτο τωρα δεν το εχω).Η πλακα ειναι οτι σε εμενα παιζουν,ενω στων φιλων μου οχι!! εδω το πηγα να το παιξω κ σε dvd player τελευταιας τεχνολογιας με home cinema κτλ!!Ουτε κ εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Την εγγραφή την κάνει απ ευθείας το power director ή την κάνεις με άλλο πρόγραμμα; Οι φίλοι σου έχουν υπολογιστή να το δοκιμάσουν αν παίζει εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Την εγγραφή την κάνει απ ευθείας το power director ή την κάνεις με άλλο πρόγραμμα; Οι φίλοι σου έχουν υπολογιστή να το δοκιμάσουν αν παίζει εκεί; Την εγγραφη την κανει απ ευθειας.πρωτα την επεξεργαζομαι κ μετα παω για το καψιμο. οχι δεν εουν εκει που θελω να τα δωσω! Ωπα παιδια μαλλον το βρηκα!!Στην ταχυτητα της εγγραφης του προγραμματος ητανε στο 24 !!!!! Τωρα θα το φτιαξω στο 4 .για να δουμε τι θα κανει.θα σας ενημερωσω αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.