geioannou Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 στα Win 7 Premium αλλαζει η προεγκατεστημενη γλωσσα του λειτουργικου ? στα ultimate & Pro γινετε συγουρα, αλλα για την συγκεκριμενη δεν το γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Στα Win 7 Home Premium δε γίνεται, νόμιμα τουλάχιστον. Για πλάγιους τρόπους δυστυχώς δεν έχω κάτι υπόψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://www.froggie.sk/ Οδηγίες και screenshots έχει στα αριστερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://www.froggie.sk/ Οδηγίες και screenshots έχει στα αριστερά το παραπανω ειναι νομιμο ? δεν με νοιαζει η νομιμοτητα βασικα οσο η αξιοπιστια του μιας και θα μπει μηχανημα με γνησιο λειτουργικο δεν θα ηθελα να χαλασει κατι εξ' αιτιας αυτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το έχω δοκιμάσει σε 2 από το θείο και δεν είχα θέμα. Σε γνήσιο όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 το παραπανω ειναι νομιμο ? δεν με νοιαζει η νομιμοτητα βασικα οσο η αξιοπιστια του μιας και θα μπει μηχανημα με γνησιο λειτουργικο δεν θα ηθελα να χαλασει κατι εξ' αιτιας αυτου Το νόμιμο τι σχέση έχει με το να χαλάσει; Έχουν χαλάσει λειτουργικά από νόμιμα προγράμματα ουυυυυυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Sorry το εξέφρασα λάθος. Ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει τρόπος by microsoft όπως υπάρχει αντίστοιχα για τις εκδόσεις που λες. Νόμιμος είναι ο τρόπος που ανέφερε η karmen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Sorry το εξέφρασα λάθος. Ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει τρόπος by microsoft όπως υπάρχει αντίστοιχα για τις εκδόσεις που λες. Νόμιμος είναι ο τρόπος που ανέφερε η karmen. Εγώ παρεξήγησα;στο λινκ που δίνεις όποιος έχει από δεξιά σηματάκι της microsoft λέει ότι είναι παράνομο (not legal). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χμ, αυτά παθαίνεις αν δε διαβάζεις ως τέλος τα threads. Εγώ έμεινα στην παραπάνω απάντηση του Microsoft Support Engineer που δεν ανέφερε τίποτα για τη μη νομιμότητα του θέματος. Όπως και να χει μάλλον φιλολογικό χαρακτήρα έχει αυτό το θέμα για τη συγκεκριμένη περίπτωση :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Βρε παιδιά, ρωτάει μέσα στη φωλιά του λύκου αν ένα προγραμματάκι που κάνει τη δουλειά που θέλει και δεν του την παρέχει το λειτουργικό του, αν είναι νόμιμο. Φυσικά και θα του πουν δεν είναι νόμιμο. Αλλιώς τι θα γίνει με τις τιμές στις εκδόσεις (home,pro,ultimate). Είναι σα να μπω μέσα στη samsung Και να τους πω "γεια σας, το root είναι νόμιμο αν το κάνω στη συσκευή μου;" Τέλος για να μην ξεφύγουμε, αν έχει τον οποιοδήποτε ενδοιασμό ας μην το κάνει. Το έχω δοκιμάσει σε 2 μηχανήματα πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να πάρει ένα image του δίσκου, να βάλει το vistalizator και αν του κάνει μα και μου, να επαναφέρει το backup (δεν του λέω να το κάνει με restore από τα windia Πάω στο άλλο άκρο για να είναι 100% εξασφαλισμένος) sorry για το delay αλλά κάνω μουσακά. Μην τον κάψω δεν λέει edit: Επιτέλους το βρήκα το έψαχνα εδώ και ώρα. Ενας συμφορουμίτης το έχει δοκιμάσει σε γνήσια windows http://www.insomnia.gr/topic/400932-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-sony-vaio/page__p__3899023#entry3899023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ο λογος που το ρωταω αυτο ειναι μιας και πηρα ενα νεο φορητο το οποιο θα το δουλεψει η ανηψια μου. ηθελα α ρωτησω απο πριν αυτα για να μην "καψω" την γλωσσα τσαμπα.. τελικα εβαλα τα ελληνικα και θα εχω στα υποψην την λυση αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Κατανοητό και λογικό όταν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι να έχεις τους ενδοιασμούς σου. Αφού όλα πήγανε καλά κράτα και το τιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ναι καπως ετσι θα το κανω. και ολα αυτα μιας και το λειτουργικο ειναι γνησιο, αλλιως.... αλλωστε παντα προτυμω τις εκδοσεις ultimate kai enterprise οταν τα περνω απο τον θειο που τετοια προβληματα δεν εχεις. παντος θα κατεβασω την ελλ και αγγλ γλωσσα να τις εχω για καλο και για κακο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.