Προς το περιεχόμενο

Download video απο megatv.com

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.downloadhelper.net/

Δεν είμαι σίγουρος άν κατεβάζει απο το αλλά έγω το έχω (ενσωματώνεται στον firefox)

και έχεις πολλές επιλογές για download ..

Τώρα αν δεν χρησιμοποιείς firefox ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.downloadhelper.net/

Δεν είμαι σίγουρος άν κατεβάζει απο το αλλά έγω το έχω (ενσωματώνεται στον firefox)

και έχεις πολλές επιλογές για download ..

Τώρα αν δεν χρησιμοποιείς firefox ..

Δηλαδή το προτείνεις στον topic starter χωρίς να ξέρεις αν κάνει για τη δουλειά που ζητά. Σωστά τα λεω;

Idm,το βαζεις και με το που ανοιξεις το firefox γινεται ενα με αυτο.Καθε βιντεο που τρεχει ,θα σου γραφει απο πανω DOWNLOAD WITH IDM,πατας και κατεβαζει.Το προγραμμα αυτο συνεργαζεται με ολλους τους τυπους file hosting[hotfile,fileserve κτλ]

Idm,το βαζεις και με το που ανοιξεις το firefox γινεται ενα με αυτο.Καθε βιντεο που τρεχει ,θα σου γραφει απο πανω DOWNLOAD WITH IDM,πατας και κατεβαζει.Το προγραμμα αυτο συνεργαζεται με ολλους τους τυπους file hosting[hotfile,fileserve κτλ]

Αυτό είναι ενδιαφέρον αν ισχύει. Δηλαδή με το IDM εχεις κατεβάσει βιντεο από το megatv;

Δεν νομίζω να ισχύει.Έχω IDM μόνιμα εγκατεστημένο και ναι μεν εμφανίζει το γνωστό κουμπί για να κάνεις download αλλά αν πατήσεις κατεβαίνει ένα αρχείο μεγέθους 1ΚΒ...

To streamtransport κάνει μια χαρά δουλειά αλλά έχει μικρές ταχύτητες.Πάντως εαν θέλεις να κατεβάσεις σειρές του Mega καλύτερα βρες κανένα forum που τα ανεβάζει σε διάφορους hosters

Δεν νομίζω να ισχύει.Έχω IDM μόνιμα εγκατεστημένο και ναι μεν εμφανίζει το γνωστό κουμπί για να κάνεις download αλλά αν πατήσεις κατεβαίνει ένα αρχείο μεγέθους 1ΚΒ...

To streamtransport κάνει μια χαρά δουλειά αλλά έχει μικρές ταχύτητες.Πάντως εαν θέλεις να κατεβάσεις σειρές του Mega καλύτερα βρες κανένα forum που τα ανεβάζει σε διάφορους hosters

Αυτο κανω συνηθως αλλα την προκειμενη περιπτωση βιαζομουν ενα επεισοδιο και υπηρχε μονο στο megatv.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...