mynam3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Υπαρχει τροπος να κατεβασω καποια videos απο το megatv.com ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλό προγραμματάκι για d/l video από ιστοσελίδες είναι το StreamTransport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaralambos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://www.downloadhelper.net/ Δεν είμαι σίγουρος άν κατεβάζει απο το αλλά έγω το έχω (ενσωματώνεται στον firefox) και έχεις πολλές επιλογές για download .. Τώρα αν δεν χρησιμοποιείς firefox .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://www.downloadhelper.net/ Δεν είμαι σίγουρος άν κατεβάζει απο το αλλά έγω το έχω (ενσωματώνεται στον firefox) και έχεις πολλές επιλογές για download .. Τώρα αν δεν χρησιμοποιείς firefox .. Δηλαδή το προτείνεις στον topic starter χωρίς να ξέρεις αν κάνει για τη δουλειά που ζητά. Σωστά τα λεω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλό προγραμματάκι για d/l video από ιστοσελίδες είναι το StreamTransport. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Idm,το βαζεις και με το που ανοιξεις το firefox γινεται ενα με αυτο.Καθε βιντεο που τρεχει ,θα σου γραφει απο πανω DOWNLOAD WITH IDM,πατας και κατεβαζει.Το προγραμμα αυτο συνεργαζεται με ολλους τους τυπους file hosting[hotfile,fileserve κτλ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Idm,το βαζεις και με το που ανοιξεις το firefox γινεται ενα με αυτο.Καθε βιντεο που τρεχει ,θα σου γραφει απο πανω DOWNLOAD WITH IDM,πατας και κατεβαζει.Το προγραμμα αυτο συνεργαζεται με ολλους τους τυπους file hosting[hotfile,fileserve κτλ] Αυτό είναι ενδιαφέρον αν ισχύει. Δηλαδή με το IDM εχεις κατεβάσει βιντεο από το megatv; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Idm,το βαζεις και με το που ανοιξεις το firefox γινεται ενα με αυτο.Καθε βιντεο που τρεχει ,θα σου γραφει απο πανω DOWNLOAD WITH IDM,πατας και κατεβαζει.Το προγραμμα αυτο συνεργαζεται με ολλους τους τυπους file hosting[hotfile,fileserve κτλ] Δεν νομίζω να ισχύει.Έχω IDM μόνιμα εγκατεστημένο και ναι μεν εμφανίζει το γνωστό κουμπί για να κάνεις download αλλά αν πατήσεις κατεβαίνει ένα αρχείο μεγέθους 1ΚΒ... To streamtransport κάνει μια χαρά δουλειά αλλά έχει μικρές ταχύτητες.Πάντως εαν θέλεις να κατεβάσεις σειρές του Mega καλύτερα βρες κανένα forum που τα ανεβάζει σε διάφορους hosters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω να ισχύει.Έχω IDM μόνιμα εγκατεστημένο και ναι μεν εμφανίζει το γνωστό κουμπί για να κάνεις download αλλά αν πατήσεις κατεβαίνει ένα αρχείο μεγέθους 1ΚΒ... To streamtransport κάνει μια χαρά δουλειά αλλά έχει μικρές ταχύτητες.Πάντως εαν θέλεις να κατεβάσεις σειρές του Mega καλύτερα βρες κανένα forum που τα ανεβάζει σε διάφορους hosters Αυτο κανω συνηθως αλλα την προκειμενη περιπτωση βιαζομουν ενα επεισοδιο και υπηρχε μονο στο megatv.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.