Biogeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αδέρφια ο ήχος στο laptop μου είναι πολύ χαμηλός. Αν και είναι στο 100 τις 100 τις ισχύς του με τα ακουστικά δεν ακούγεται πολύ δυνατά. Υπάρχει κάποια λύση ή κάνα πρόγραμμα στο ν΄ αυξήσω τον ήχο; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μήπως από το Mixer έχεις χαμηλώσει το winamp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αδερφέ/σύντροφε ακολούθησε της ιμπεριαλιστικές οδηγίες που θα βρεις εδώ και ο αγών θα είναι δικός μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biogeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καταρχάς Karmen σε ευχαριστώ για το θέμα που μου έλυσες εχθές με τους υπότιτλους παραλίγο θα σε έλεγα Τεράστιο (τι γλίτωσα να με πεις πεις Μαρίκα χαχαχα). Σχετικά με το winamp νομίζω πως δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Απλά όταν βάζω ακουστικά ο ήχος δεν είναι πολύ δυνατός ώστε να θέλω να τον χαμηλώσω, εκτός αν αυτές είναι οι δυνατότητες ενός laptop και δεν το ξέρω. Αδερφέ/σύντροφε ακολούθησε της ιμπεριαλιστικές οδηγίες που θα βρεις εδώ και ο αγών θα είναι δικός μας. χαχαχα Ευχαριστώ TheElf! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 To mixer Που σου είπα είναι ο μείκτης κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το μεγάφωνο. Ακολούθα το λινκ του theELF Όσο για τους υπότιτλους ας με έλεγες τεράστιο και θα σου έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biogeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τα έκανα όλα αυτά που μου είπατε αλλά ο ήχος είναι ο ίδιος. Μήπως να μην έχω πολλές προσδοκίες απο το laptop μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τα ακουστικά σου είναι δυνατά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biogeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παίζουν και τα ακουστικά ρόλο; Έχω κάτι Philips τα μεγάλα σαν τους dj και κάτι μικρά της Sony αλλά και με τα δυο έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Π.χ. ακούω ένα τραγούδι που μου αρέσει και λέω να το βάλω τσίτα να γουστάρω αλλά δεν πάει. Γι αυτό λέω μήπως είναι το laptop μου τέτοιο που έχει αυτές τις συγκεκριμένες δυνατότητες, γιατί αν είναι ισχύει κάτι τέτοιο να συμβιβαστώ με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ε,και τα ηχεία δεν παίζουν ρόλο όταν ακούς από hi-fi; Βέβαια όταν μιλάμε για philips και sony δεν θέλω να πιστεύω ότι ευθύνονται αυτά και δεν έχουν δύναμη να παίξουν,οπότε το ποιο πιθανό είναι αυτό που λες να μην «τραβάει» το laptop δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biogeorge Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ok ευχαριστώ αδερφέ ! Απλά έλπιζα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το τρέξω και να μεγαλώσει η ένταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ok ευχαριστώ αδερφέ ! Απλά έλπιζα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το τρέξω και να μεγαλώσει η ένταση... Έχει διάφορα αναλόγως ποιο τρέχεις π.χ. με το media player classic (ναι παίζει και μουσική) μπορείς να πας play->filters->ffdshow audio decoder->properties και αν πας αριστερά στο volume από τα 100% που είναι το νορμάλ μπορείς να του δώσεις μέχρι και 300%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μην περιμένεις παίρνοντας σήμα από την έξοδο της κάρτας να παίξουν πολύ δυνατά τα ακουστικά. Σε κάποια player έχεις τη δυνατότητα όπως έγραψε κι ο elf να προενισχύσεις το σήμα από το equalizer (ή αλλού) που έχουν αλλά αυτό θα έχει ως συνέπεια την παραμόρφωση του ήχου. Μια φτηνή λύση θα ήταν να πάρεις κάποια μικρά ηχεία που δίνουν έξοδο ακουστικών από τον ενισχυτή τους πχ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002245 LOGITECH S120 BLACK STEREO SPEAKERS 9.86 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.