Προς το περιεχόμενο

Τιμή για Sapphire Radeon HD 5870

atssssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Έχω βάλει μία αγγελία εδώ που πρόκειται για τον ξαδερφό μου...

Ο ξάδερφος μου είπε να την δώσω 200 ευρώ, αλλά σε όσους λέω την τιμή με κράζουν...

Σε τι τιμή πρέπει να πωληθεί (για να ενημερώσω και τον ξάδερφο)

Η αγγελία είναι η εξής:

Καλησπέρα σας,

είχε ο ξάδερφος μου την συγκεκριμένη gpu και λόγω αναβάθμισης (σε 6950) την πουλάει..

Την έχει λιγότερο από χρόνο, σε άριστη κατάσταση...

Υπάρχει στο κουτί της με όλα τα παρελκόμενα της.

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καινούρια κάνει από 220 ευρώ Link οπότε εγώ δεν θα έδεινα πάνω από 160-170 ευρώ μιας και είναι ενός έτους σχεδόν. Για να δεις μια λογική τιμή, προσπάθησε να μπεις στη θέση του αγοραστή και σκέψου με πόσο θα την αγόραζες, αν θα έδεινες 200 ευρώ για μια μεταχειρησμένη ή 220 για μια καινούρια.

Καινούρια κάνει από 220 ευρώ Link οπότε εγώ δεν θα έδεινα πάνω από 160-170 ευρώ μιας και είναι ενός έτους σχεδόν. Για να δεις μια λογική τιμή, προσπάθησε να μπεις στη θέση του αγοραστή και σκέψου με πόσο θα την αγόραζες, αν θα έδεινες 200 ευρώ για μια μεταχειρησμένη ή 220 για μια καινούρια.

Ηρακλή στο link που έδωσες 244.5 κάνει και όχι 220...

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά δεν είναι δικιά μου...

Εγώ θα την έδινα 150 ευρώ (που εγώ ούτε καν θα την αγόραζα, πόσο μάλλον να την πούλαγα μετά από ένα χρόνο), για να την χαρεί κάποιος..

Το θέμα το έχουμε κουβεντιάσει και εδώ.

Πιο συγκεκριμένα η άποψη μου είναι:

Πως θα πουλήσεις την 5870 στα 190 Ευρώ? Μία 6870 η οποία είναι ίδια σε επιδόσεις κοστίζει 170 Ευρώ! Ας υπολογίσουμε και ένα 10αρικο + λόγω μεταφορικών και αντικαταβολής.

Νομίζω ότι η 5870 σαν κάρτα πλέον δεν έχει αξία μεταπώλησης λόγω έλευσης 6870.

Επί της ουσίας τώρα, δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι αυτή τη στιγμή που να μην μπορεί να το παίξει μία 5870 σε High Settings. Μας έχουν ψωφίσει στα Console Ports και μάλιστα σε κακές "μεταφράσεις"

Αν μπορείς να βρεις μία δεύτερη γύρω στα 100-120 Ευρώ, είναι καλή φάση. Είμαι κατά των Dual GPU και γενικότερα SLI/CF, λόγω πολυπλοκότητας, ασυμβατοτήτων, κλπ, αλλά από το να έχεις μία κάρτα με 2 GPU, τουλάχιστον με δύο κάρτες CF/SLI, απενεργοποιείς ή ενεργοποιείς τη κάθε μία και αν δεις ότι δεν σου αρέσει διώχνεις μία κάρτα.

imho...

http://www.insomnia.gr/topic/403078-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-5870-1gb-%cf%83%ce%b5-6950-2gb-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9/page__view__findpost__p__3941434

Πως θα πουλήσεις την 5870 στα 190 Ευρώ? Μία 6870 η οποία είναι ίδια σε επιδόσεις κοστίζει 170 Ευρώ! Ας υπολογίσουμε και ένα 10αρικο + λόγω μεταφορικών και αντικαταβολής.

Νομίζω ότι η 5870 σαν κάρτα πλέον δεν έχει αξία μεταπώλησης λόγω έλευσης 6870.

μεγαλο λάθος..η 6870 εχει χειροτερες επιδοσεις απο την 5870.σε καποια παιχνιδια ειναι ισα στις επιδοσεις αλλα στα περισοτερα ειναι πισω.οχι παρα πολυ αλλα ειναι..η καρτα εχει εδω απο 200 ευρω τωρα.

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=290

πολλοι κανουν το λαθος και νομιζουν οτι η 6870 ειναι ο αντικαταστατης της 5870 ελα ομως που ειναι η 6970...

Χειρότερες ίσως έχει, αλλά με μικρές διαφορές.

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει κάποιος να αγοράσει 5870 μεταχειρισμένη όταν υπάρχει η 6870.

Από εκεί και πέρα όποιος μπορεί να το κάνει, καλά θα κάνει.

στα 170-180ε προσωπικα θα προτιμουσα ευκολα την 5870 εναντι της 6870 και πιστευω ειναι μια νορμαλ τιμη για μεταχειρισμενη

και για αυτους που εχουν ηδη μια, με μια δευτερη σε cf θα τα τιναξει ολα στον αερα :devil:

Με κανέναν 130άρη αν έβρισκα ίσως τσίμπαγα μία. Αν ήταν ASUS EAH σαν τη δική μου έδινα και 150, μόνο και μόνο για λόγους καλαισθησίας αν και στο πλάι είναι ίδιες γι' αυτόν το λόγο.

στα 170-180ε προσωπικα θα προτιμουσα ευκολα την 5870 εναντι της 6870 και πιστευω ειναι μια νορμαλ τιμη για μεταχειρισμενη

και για αυτους που εχουν ηδη μια, με μια δευτερη σε cf θα τα τιναξει ολα στον αερα :devil:

Η 6870 πατάει την 5870 σε cf mate

Και σε 1vs1 πλέον,επειδή τις έχω τεστάρει και τις 2 στο pc της υπογραφής μου τις βρήκα ίδιες.. γι'αυτό προτίμησα να παω σε 6870 ;) και μάλιστα σε μοντελάκι που κλοκάρει καλά για να πλησιάσω 6950.. (όσο μπορώ βέβαια γιατί η 6870 είναι 6870 με τα γνωστα της)

Μην σχολιάσετε υπογραφή γιατί φεύγει λόγο περισευούμενης δύναμης :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...