dolph Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Ανά καιρούς έχω ψιλοασχοληθεί με τον προγραμματισμό, αλλά χωρίς σοβαρά αποτελέσματα και το κυριότερο χωρίς να θυμάμαι τίποτα πιά, ίσως γιατί ο τρόπος που το έκανα ήταν τελείως αδόμητος (έβρισκα αυτό που με ενδιέφερε έψαχνα με τις ώρες στο internet και πήγαινα βήμα-βήμα, χωρίς φυσικά να θυμάμαι μετά όλα αυτά τα βήματα ). Αποτέλεσματα είχα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!!! Καθώς εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι να μάθω προγραμματισμό και για να σας προλάβω, ΟΧΙ υψηλού επιπέδου, δηλαδή δεν θα φτιάξω μια super εφαρμογή που θα χρειάζεται μαθηματικά που δεν έχω μάθει ποτέ (το επίπεδό μου είναι χαμηλό και εκεί καθώς από το λύκειο έχω να ασχοληθώ και αυτό ήταν 20+ χρόνια πρίν ) θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια. Επειδή αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο έχει να κάνει με web development, δηλαδή εφαρμογές που θα τρέχουν σε browser, θα ήθελα να μάθω μια καλή γλώσσα, με ένα framework που να είναι καλό για αυτή την δουλειά και νομίζω ότι η Python (με Django;) είναι η καλύτερη λύση. Συμφωνείτε; Οπότε, αν ενδιαφέρεται κάποιος να προσφέρει σε λογική τιμή, ιδιαίτερα μαθήματα (μένω Πειραιά), θα χαρώ να έχω επικοινωνία του - καλύτερα με p.m. Το μοντέλο που νομίζω ότι είναι καλύτερο, είναι να επιλέξω μια εφαρμογή που με ενδιαφέρει (έχω κάνα δύο στο μυαλό μου) και να διδαχθώ πώς να την φτιάξω. Εννοείται ότι ο σκοπός είναι στο τέλος των μαθημάτων να είμαι ικανός να βουτήξω μόνος μου στα αχανή νερά του προγραμματισμού. Ακούω απόψεις και προτάσεις! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merianos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν και Python είναι πολύ δυνατή γλώσσα, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με PHP και ποιο συγκεκριμένα με CakePHP που είναι ένα πολύ εύκολο, γρήγορο και δυνατό PHP Framework. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα πάλι να μην πιάσεις κάποιο PHP framework αν δεν έχεις κάποιες στοιχειώδης γνώσεις PHP και MVC frameworks γενικώς. Αλλιώς θα χαθείς. Ξεκίνα με κάποιο βιβλίο και με κάποιο απο τα άπειρα tutorials για PHP που υπάρχουν στο διαδίκτυο και δώσε στον εαυτό σου χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.