stm00192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Τελικα επιστρατευτηκαν οι μεγάλες δυνάμεις και βρέθηκαν κάποια χρήματα... οπότε είμαι μεταξύ των τριών οθονών παρακάτω με ips panel και θα ήθελα να ακούσω γνώμες! LG IPS231P 23" DELL U2311H ULTRASHARP 23" NEC MULTISYNC EA232WMI 23" Και οι τρεις είναι πανω κάτω στα ιδια χρήματα! 250Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Σκέψου μόνο τι support έχει η κάθε εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 NEC και Dell, με αυτή την σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αυτο το μαγαζί ποιάς χώρας είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Sweden λογικά Το nec είναι και led ε; Δεν την έχω δει από κοντά αλλά φαίνεται promising... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_ea232wmi.htm http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1295618278 reviews της Nec... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Σκέψου μόνο τι support έχει η κάθε εταιρεία. Εδώ στο Sweden όλοι έχουν άψογο support δεν τους παίρνει διαφορετικά!! δεν είναι Ελλαδιστάν εδώ!! :P Οπότε μάλλον προς την NEC πάμε!! Και εγώ προς την NEC είχα μια κλίση!!! Thanx Guys!! Θα ενημερώσω όταν την έχω στα χεράκια μου!! Sweden λογικά Το nec είναι και led ε; Δεν την έχω δει από κοντά αλλά φαίνεται promising... και η LG είναι με led backlit! και για κάποιο λόγο μου κάνουν και λίγο click αυτα τα τα 8ms της lg. Αν είνια πραγματικά και όχι μούφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ε ονομαστικές είναι οι τιμές, αλλά δε θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη απόκλιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.