ampis Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για σας εχθες εφτιαξα ενα καινουριο υπολογιστη εχω κανει εγγατασταση των win 7 στον σκληρο δισκο απο αλλο υπολογιστη διοτι δεν μπορουσα απο αυτον μαλλων θελει καποιες ρυθμισεις το bios αλλα δεν ξερω ειναι σαν να μην κανει boot μαυρη οθονη και μια παυλα να αναβοσβηνη και για αυτο τον λογο εκανα setup τα win απο αλλο pc.στο bios τον βλεπω τον δισκο.μητρικη asrok 890GX EXTREME 4 ευχαρηστω για την βοηθεια
The_Judas Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καταρχάς, δεν μας αναφέρεις το πιο βασικό πρόβλημα. Γιατί δεν έκανε εγκατάσταση στο δικό σου pc; Τι πρόβλημα σου παρουσίασε;
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για να μπορέσεις να κανείς setup τα windows πρέπει πρώτα να ορίσεις το dvd-rw σαν πρώτο στο boot μέσα από το bios .
ampis Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 δεν εκανα στον δικο μου διοτι πατουσα να κανει boot απο cd αλλα δεν μπουταρε οσο για το dvd το εβαλα να κανει ξεκιναει απο εκει αλλα μονο μαυρι οθονη με μια παυλα να αναβοσβηνει
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 το ποιο πιθανο να μην το εχεις στησει σωστα το pc, ελενχε το παλι να ειναι ολα σωστα κουμπομενα. παιζει και να μην ειναι συμβατα καποια υλικα? γραψε λιγες λεπτομεριες παραπανω για το hardware ολο.
ampis Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 amd phenom 1100t - μητρικη asrok 890gx extream 4 - σκληρος sata3 wd500gb 32cache - μνημες 4gb kingston hyperx ddr3 khx1600c9ad3b1 - τροφοδοτικο thermaltake 800pc tr-2 800w - κουτι thermaltake element t - καρτα γραφικων δεν πηρα ακομα εχω μια παλια nvidia 8500 gt ο υπολογηστησ ανοιγη μπορω να μπω στο bios αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 η μητρικη αυτη δεν εχει on board καρτα γραφικων? μηπως να δοκιμαζες να αφερεσεις την nvidia 8500 gt .
filip123go Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Λοιπόν. Εφόσον πέρασες τα windows σε άλλο pc, λογικό να μην δουλεύουν σε αυτό. Αρχικά κατέβασε το ubuntu live cd και δες αν μπορείς να κάνεις εκκίνηση με αυτό.. Α...! Το πληκτρολόγιο σου είναι usb η ps2...?
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Λοιπόν. Εφόσον πέρασες τα windows σε άλλο pc, λογικό να μην δουλεύουν σε αυτό. Αρχικά κατέβασε το ubuntu live cd και δες αν μπορείς να κάνεις εκκίνηση με αυτό.. Α...! Το πληκτρολόγιο σου είναι usb η ps2...? γιατι ειναι λογικο? εγω οταν αλλαξα mobo-cpu-gpu-ram και αφησα τον σκληρο με τα xp που ειχα στον p-4, ολα δουλεψαν αμεσως.
filip123go Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 γιατι ειναι λογικο? εγω οταν αλλαξα mobo-cpu-gpu-ram και αφησα τον σκληρο με τα xp που ειχα στον p-4, ολα δουλεψαν αμεσως. ...??? Αν όντως ισχύει αυτό, τότε είσαι η εξαίρεση της εξαίρεσης. Ο κανόνας λέει αυτό που είπα παραπάνω..! Φυσικά παίζει ρόλο ποια κομμάτια έβγαλες και ποια κομμάτια έβαλες (εταιρία, μοντέλο, κλπ)
Xdanger Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ο κανόνας λέει αυτό που είπα παραπάνω..! Ποιος κανόνας? εγώ το έχω κάνει σε δεκάδες pc στην δουλιά μου. @ampis από το bios μπορείς να δεις τον δίσκο και το dvd-drive?
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ...??? Αν όντως ισχύει αυτό, τότε είσαι η εξαίρεση της εξαίρεσης. Ο κανόνας λέει αυτό που είπα παραπάνω..! Φυσικά παίζει ρόλο ποια κομμάτια έβγαλες και ποια κομμάτια έβαλες (εταιρία, μοντέλο, κλπ) και ομως φιλε μου ετσι ειναι οπως στα λεω ειχα εναν quest x pad p-4 3.06ghz και κρατησα μονο το σκληρο με τα xp-sp2 που τον εβαλα στο νεο pc που εστησα μονος μου με core 2 duo. και τα ειχα τα xp μεχρι και πριν ενα μηνα, οπου εβαλα τα 7. τελος παντων βγηκαμε off-topic. δηλαδη αν μας καει η μητρικη κανουμε και φορματ???
probe Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Vista και 7 δεν έχουν συνήθως πρόβλημα με τέτοιες αλλαγές. Με τα Xp είναι όμως πολύ πιθανό να αντικρύσεις την μπλε οθόνη μεταφέροντας απλά το δίσκο με το λειτουργικό από άλλο μηχάνημα. Στο bios μπαίνει το μηχάνημα; Περνάει διαγνωστικά; Το αναφέρεις μεν αλλά με τα 2 μηχανήματα έχω λίγο μπερδευτεί.
ampis Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 απο το Bios βλεπει και το δισκο και το usb dvd αλλα μετα το λογοτυπο της μητρικης μου βγαζει μαυρη οθονη και μια παυλα να αναβοσβηνει χωρις να λεει τιποτα... οι μνημες που εχω δεν τις εχει στιν σελιδα της μητρικης υπαρχει περιπτωση να μην συνεργαζοντε και για αυτο να μην μπουταρει?
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 απο το Bios βλεπει και το δισκο και το usb dvd αλλα μετα το λογοτυπο της μητρικης μου βγαζει μαυρη οθονη και μια παυλα να αναβοσβηνει χωρις να λεει τιποτα... οι μνημες που εχω δεν τις εχει στιν σελιδα της μητρικης υπαρχει περιπτωση να μην συνεργαζοντε και για αυτο να μην μπουταρει? δοκιμασε με ενα live-cd(κανε αυτο τον κοπο) και αν δουλευει τοτε δεν ειναι οι μνημες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.