dimitris_pa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ποσο καιρο κανει και ποσο κοστιζει ? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rg550 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://www.britishcouncil.org/gr/greece-exams-ielts.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ευχαριστω, απο οτι ειδα τα εξεταστρα ειναι 190 ευρω, για τα διδακτρα ποσο ειναι ? και ποσο διαρκουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ασε το βρηκα! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξεις εχω πτυχειο lower και θελω να παρω το ielts επιπεδο 6-7 ειναι σχετικα ευκολο αυτο η δυσκολο?και ποσο χρονο χρειαζετε?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξεις εχω πτυχειο lower και θελω να παρω το ielts επιπεδο 6-7 ειναι σχετικα ευκολο αυτο η δυσκολο?και ποσο χρονο χρειαζετε?ευχαριστω Δύο φίλοι με επίπεδο lower πήραν 6,5, ο ένας με προετοιμασία μισού μήνα και γράψιμο 3 εκθέσεων και ο άλλος άγνωστο. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, απλά θέλει προσοχή η έκθεση και να διαβάσεις αρκετά samples. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.