Προς το περιεχόμενο

Καμμένο τροφοδοτικό

em0vskangoura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπέρα! Σε ένα παλιό pc είχα ένα τροφοδοτικό της Thermaltake ( 450W ) το οποίο μοντέλο είχε βγει αρκετά ελλατωματικό και προφανώς κάηκε και το δικό μου.

Και πήρα με πίστωση αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650647

Όμως το πέρασαν το τροφοδοτικό και το PC ανοίγει και κολλάει στην 1η μαύρη οθόνη.. Clear CMOS , battery δεν βοήθησαν. Επίσης στο BIOS δεν γίνεται να μπεις διότι δεν αναγνωρίζει το keyboard ( σειριακή σύνδεση ).

Και το πιο ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι το NOrthbridge καίειιι ( λογικά 60+++ βαθμούς. )

Το PC ακόμα δεν το είδα απο κοντά, αλλά θεωρώ ότι μάλλον η μητρική τα παιξε..( όταν κάηκε το τροφοδοτικό.. )

Επίσης, παίζει να έχει βραχυκυκλώσει τίποτα και απλά να μην μπορεί να εκκινήσει σωστά το PC λόγω υπερβολικά μεγάλης θερμοκρασίας ?? Τι να δοκιμάσω προτού αλλάξω μουσική?? Οτιδήποτε πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει πείτε μου.. ή αν πιστεύετε ότι κάτι άλλο φταίειμ για να ξέρω τι να έχω μαζί μου όταν θα έχω το PC από κοντά.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μας περισσότερα για το παρακάτω:

[...]το PC ανοίγει και κολλάει στην 1η μαύρη οθόνη[...]

Ολοκληρώνεται το POSΤ, μένει στη μέση, ή βλέπεις σκέτο μαύρο;

Βγάλε δίσκους απο πάνω και cdrom drive,αν το keyboard δεν λειτουργεί και παλι να μπείς στο bios δοκιμάσε να συνδέσεις αλλο επάνω και διαφορετικής σύνδεσης οπως usb η ps2 (αν παίρνει).

Αν με το που ανοίγεις το pc θεωρείς οτι το NOrthbridge βράζει τοτε υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης της cpu μαλλον,αν καταφέρεις να μπεις στο bios πήγαινε στις θερμοκρασίες και κοίταξε το.

Κοίτα το POST ολοκληρώνεται(και κολλάει προτού πάει 2η μαύρη οθόνη) αλλά δεν έχω πρόσβαση εγώ στο PC. Ότι συζήτησα ήταν από τηλέφωνο.

Αυτό με το δίσκο που λες θα το δοκιμάσω όταν είμαι κοντά στο PC.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...