Προς το περιεχόμενο

Fujitzu siemens amilo 1310

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.προσπαθω να φτιαξω ενα pc ενως φιλου μου,ειμαι τεχνικος κ εχω γνωσεις,απλα δεν μπορω να λυσω το προβλημα κ ζητω την γνωμη σας.το λαπτοπ δεν ανοιγει ,μαλλον ανοιγε με μαυρη οθονη κ κερσορα να αναβοσβηνη,ξεκινησα το φορματ και μετα το αρχικο σταδιο που κανει loading files τα win για να ξεκινησει το φορματ μετα απο αυτο κολαει στο setup is starting windows....το εχω καει 100 φορες το ιδιο.αλλαξα drive dvd το ιδιο.αλλαξα σκληρο παλι το ιδιο.αλλαξα μνημες το ιδιο...καμια ιδεα.οταν το κανει αυτο σταματαει κ να διαβασει το drive..(ton thorivo).ευχαριστω

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις απο το bios στην επιλογή για τον δίσκο να τον βάλεις απο ACHI σε IDE ? Επίσης μήπως το ανεμιστηράκι δεν δουλεύει και υπάρχει κανένα θέμα με υπερθερμάνη της cpu ?

Δοκίμασε και με αλλο cd των windows η και αλλη έκδοση τους όπως xp μήπως υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο cd η κάποια ασυμβατότητα.Αν δεν λειτουργήσει τίποτα απο αυτα δοκιμάζεις και με ενα live cd απο linux.

Δημοσ.

Καλύτερα οτι θέλεις να το γράψεις εδώ για να βοηθήσουν και τα αλλα παιδιά που ειναι εδώ.

Δοκίμασε αυτα που σου πρότεινα και πες μας τι έγινε.

Δημοσ.

Spank δοκιμασα αυτα που μου ειπες τιποτα.ολο τα ιδια κ τα ιδια...καποια αλλη ιδεα?(δεν εχω δοκιμασει με το linux αμονο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...