Tomahawk Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα! Το Σάββατο αγόρασα την Asus M488T-V Evo/USB3 για αντικαταστήσω μια Sapphire που είχα. Χθες το βράδυ όμως έστησα τον υπολογιστή (CM Real Power M700, Athlon X4 630, Xigmatek 1284, Ati 4890, 4GB (2x2) Kingston HyperX 1333, 1TB Samsung F3 καιLian Li PC-7FN) τον ανοίγω αλλα ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά, HDD, fans, drives δεν ακούγονται ούτε μπιπ, ούτε έχω εικόνα, είτε απο την onboard είτε απο την 4890 που τις δοκίμασα και ξεχωριστά. Έχω συνδέσει και το "speaker" που είχε το lian li στη μητρική, δε ξέρω αν παίζει ρόλο βέβαια. Τα αποσύνδεσα όλα, τα ξανασύνδεσα αλλα και πάλι τίποτα. Δοκίμασα με 1 dimm Ram και σε άλλο channel αλλα τα ίδια. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η μητρική ή τα έφτυσε κάτι άλλο; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 το προβλημα αυτο το ειχα και εγω με 780 EVO. εβγαλα τον επεξεργαστη και τον ξαναεβαλα και δουλεψε. αλλα τωρα κολαει το συμπαν στα windows...ελλατωματικη παρτιδα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Clear CMOS γι' αρχή και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrankLL Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μπορεί να έχει γίνει κάποια λάθος ρύθμιση. Βγάλε το pc απο το ρεύμα βγάλε την μπαταρία απο την μητρική, πάτα το κουμπί power του κουτιού σου (αυτό που ανοίγει το pc, χωρίς να είναι στο ρεύμα και χωρίς να έχει η μητρική επάνω την μπαταρία) άστο για δύο τρία λεπτά, μετά βάλε την μπαταρία, βάλε το pc στο ρεύμα και άνοιξε το. Μετά πες μας αν έγινε τίποτα. Αν όχι βλέπουμε τι θα κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δυστυχώς τίποτα πάλι, ούτε μπιπ ούτε εικόνα :/ Δοκίμασα χωρίς την 4890 πάνω και με 1 dimm ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Βγάλε το σύστημα απ' το κουτί και δοκίμασε πάλι μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καμία βελτίωση Φάνη :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τότε το πρόβλημα εστιάζεται περισσότερο στη μητρική και λιγότερο στο τροφοδοτικό, δε νομίζω να είναι κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ωραία, θα δανειστώ ένα τροφοδοτικό απο ένα φίλο να δοκιμάσω, έαν δε δουλέψει και πάλι την στέλνω για DOA? (Την αγόρασα το Σάββατο απο το pnpshop, υπάρχει και στο skroutz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ναι, εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δυστυχώς το τροφοδοτικό που βρήκα δεν είχε 8πινο οπότε πήρα το δικό μου και το έβαλα σε εκείνο το PC και δούλευε κανονικά. Οπότε προβληματική m/b? Τι δικαιούμαι τώρα; (Το κατάστημα το έχω αναφέρει πιο πάνω και η αγορά έγινε το Σάββατο που πέρασε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Είσαι εντός προθεσμίας για DOA, αρκεί να είναι όντως η μητρική το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Όλα δούλευαν μια χαρά μέχρι τη Πέμπτη το βράδυ, τα αποσυνδέω, βγάζω τη παλία m/b για να την πουλήσω και χθες που πήγα να βάλω τη καινούργια μητρική νέκρα. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συναρμολώ PC! Τι γίνεται τώρα; Για να ξέρω μη μου πουν τίποτα περίεργο απο το κατάστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Κάτσε, πόσες εργάσιμες την έχεις την καινούρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Απο το περασμένο Σάββατο, 3 εργάσιμες δηλαδή. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπε οτι πρέπει να τη πάω εκεί, θα τη στείλουν για την ελέγξουν και μετά απο 3-4 μέρες που θα ξέρουν αν έχει πρόβλημα θα μου δώσουν καινούργια... Το θέμα είναι πως σπουδάζω Λαμία και θα τους την πάω το Σαββάτο που θα είμαι κάτω. 1+ βδομάδα χωρίς PC, κομπλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.