solarsoul Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μου ηρθε το Thinkpad x60 απο Αγγλια.Εγινε ομως κατι πολυ κακο.Ο φορτιστης στης καταληγει σε 3 τετραγωνα που δεν θηλυκωνουν στις δικιες μας μπριζες.Εχω ξενερωσει γιατι οπως καταλαβαινετε δε μπορω να το χαρω. Υπαρχει καμια πατεντα μηπως να κανω;Μεχρι κ αν γινεται να φορτιστει απ'το pc σκεφτηκα..εχω σαλταρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Θα πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό και θα ζητήσεις έναν adaptora, που να σου μετατρέπει το αγγλικό βύσμα σε ελληνικό. Θα καταλάβει αμέσως τι του λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpsih Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν ειναι τιποτα.. μην αγχωνεσαι.. ενας απλος ανταπτορας.. καλοριζικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ευχαριστω ρε παιδια.Αυριο πρωι εφυγα για ηλεκτρολογειο.Λιγο που προλαβα κ το ανοιξα παντως δειχνει να πηγαινει αρκετα καλα το μηχανακι.Επισης την οθονη την ψιλοπεριμενα χαλια λογω παλαιοτητας, αλλα στεκεται παρα πολυ καλα.Γενικα μου εδειξε πολυ καλα δειγματα γρηγοραδα με τον διπυρηνο στα 1,83mhz.Τωρα με μνημη δεν ξερω αν ειμαι οκ για βιντεακια και stream στα 2gb ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μου ηρθε το Thinkpad x60 απο Αγγλια.Εγινε ομως κατι πολυ κακο.Ο φορτιστης στης καταληγει σε 3 τετραγωνα που δεν θηλυκωνουν στις δικιες μας μπριζες.Εχω ξενερωσει γιατι οπως καταλαβαινετε δε μπορω να το χαρω. Υπαρχει καμια πατεντα μηπως να κανω;Μεχρι κ αν γινεται να φορτιστει απ'το pc σκεφτηκα..εχω σαλταρει Εδώ είσαι http://94.236.77.136/prod/ilektronika/kalodia/kalodia-iy/aggliko-se-eyropaiko-bysma-antaptoras-prizas/prod475044/ τι λειτουργικό έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 XP εχει.Τελικα παιζει stream και youtube ανετα,καρφι ανοιγουν ολα. Μου εφερε ενας φιλος ενα ανταπτορακι,αλλα ενω φορτιζει 100%, ξεφορτιζει σε μισο λεπτο.Η εχει προβλημα η μπαταρια,η δεν κανει ο ανταπτορας λογω βολτ κ τετοια,δεν ξερω.Παντως χτες οταν μου ηρθε ελεγε 5% και κρατησε κανα 15λεπτο με downloads κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ο αντάπτορας πάντως δεν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 μηπως δεν ειναι σωστα τα αμπερ του ανταπτορα κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 μηπως δεν ειναι σωστα τα αμπερ του ανταπτορα κτλ? Όχι δεν είναι αυτό, ο αντάπτορας τη μορφή της πρίζας αλλάζει μόνο, δεν επιτελεί κάποια άλλη λειτουργία εσωτερικά. Αντάπτορα εννοείς τη πρίζα που σου προτείναν φαντάζομαι και όχι το power supply του λαπτοπ γιατί εκεί αλλάζει το θέμα. Σε αυτήν την περίπτωση κοίτα τι γράφει ο δικός σου (Volt Amper) και του φίλου σου και παρέθεσε τα. Αν και γιατί να μην πας να αγοράσεις αυτό που σου πρότειναν και να τελειώνει η ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλησπερα φιλε Πρώτα από όλα το thinkpad x60 είναι παλιό μοντέλο και πιθανά να το αγόρασες μεταχειρισμένο οποτε η μπαταρία σου είναι πεθαμένη. Ο ανταπτορας δεν έχει σχέση απλά στην Αγγλία είναι διαφορετικό το βύσμα γιατί έχει μέσα μια ενσωματωμένη ασφάλεια. Κάνε και έναν έλεγχο ότι τα volt και τα amper που έχει από κάτω στο ταμπελακι του notebook να είναι ιδια με αυτά που γράφει ο φορτιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Μεταχειρισμνο ειναι κ το ηξερα,αφου εγω το αγορασα.Βασικα κοιταξα τα volt και τα αμπερ του ανταπτορα με τον φορτιστη.Τα βολτ συμπιπτουν ενω τα αμερ οχι. Βασικα το προβλημα πιστευω υπαρχει στην φορτιση.Φορτιζει απ'το 1 εως το 10 κ μετα παει στο 95,96,97,98,99,100...Στο ξεφορτισμα πηγαινει καλα παλι μεχρι το 95 και μετα πεφτει στο 4. Ο πωλητης μου ειπε να μου στειλει αλλη μπαταρια χωρις κοστος,απλα μου ειπε επισης να το φορτισω 3-4 μηπως στρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ο πωλητης μου ειπε να μου στειλει αλλη μπαταρια χωρις κοστος,απλα μου ειπε επισης να το φορτισω 3-4 μηπως στρωσει. Να βελτιωθει η αποδοση της μπαταριας (εφοσον ειναι καινουργια) μετα απο 3-4 φορτισεις ειναι πιθανό,αλλα το να μη κραταει καθόλου φιλε μου και να στρώσει ειναι απίθανο αν επιτρεπεται ποσο το πηρες? πες του να σου στειλει μια αλλη μπαταρια και ολα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ναι ρε μου στελνει αυριο καινουρια.205 κομπλε με μεταφορικα. Παντως ειναι πολυ γρηγορο δεν το περιμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλη τιμή!!!! καλορίζικο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ναι ρε μου στελνει αυριο καινουρια.205 κομπλε με μεταφορικα. Παντως ειναι πολυ γρηγορο δεν το περιμενα. Μακάρι να βελτιωθεί η μπαταρία γιατί δεν συμφέρει να αγοράσεις από εδώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.