sotirisl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 παίδες καλησπέρα, προσπαθώ να βρω το παιχνίδι αυθεντικό εννοείται αλλά όυτε το Πλαίσιο ούτε το multirama το έχει, ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 http://www.play.com/Games/PC/4-/20251934/Anno-2070/Product.html?searchstring=anno+2070&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search και στο στέλνει δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πάντως το Anno 1404 είναι κόλλημα... Έχει εξαιρετικό βάθος και εξαιρετικά καλό σχεδιασμό - χειρισμό... Καταπληκτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αυτό τον καιρό έχω αρχίσει το game. Πάρα πολύ καλό για όσους τους αρέσει αυτό το micromanagment και φοβερή ιδέα νε παίζεις με τρια faction που έχουν τόσο μεγάλες διαφορές δλδ μια με τους οικολόγους και μια με τους καταστροφείς του περιβάλλοντος. Για όποιον έχει παίξει παλιότερα κάποια άλλο anno θα εξοικειωθεί αμέσως με τον χειρισμο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αυτό τον καιρό έχω αρχίσει το game. Πάρα πολύ καλό για όσους τους αρέσει αυτό το micromanagment και φοβερή ιδέα νε παίζεις με τρια faction που έχουν τόσο μεγάλες διαφορές δλδ μια με τους οικολόγους και μια με τους καταστροφείς του περιβάλλοντος. Για όποιον έχει παίξει παλιότερα κάποια άλλο anno θα εξοικειωθεί αμέσως με τον χειρισμο του. Δυστυχως εγω το παρατησα προς το παρον διοτι εχω πλεον το pc στο σαλονι και χωρις UI Scale ειναι unplayable το παιχνιδι.Ελεος.Τοσο δυσκολο ειναι να βαζουν μια τετοια επιλογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Global Distrust DLC now available for Anno 2070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 το game είναι απίστευτα όμορφο strategy και μιλάμε θα το λατρέψουν όσοι ειναι τρελαμένοι με το micromanagment. Μου πήρε αρκετές μέρες να το δαμάσω και ποιο πολύ λόγο ότι δεν υπάρχουν οδηγίες για αρκετά πράγματα στο game. Για να ισοροπήσεις περιβάλλον οικονομία και να έχεις ευτηχισμένους και τους κατοίκους συν το εμπόριο μιλάμε θέλει μεγάλη μαεστρία άσε που το game έχει και πάρα πολλές ώρες διάρκειας. Υπάρχει το campaign ένα mission που ανεβαίνει ανα μήνα σαν event οι single mission και οι ελεύθερες αποστολές με χάρτες που φτιάχνεις μόνος σου συν το multi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το πήρα και εγώ την περασμένη εβδομάδα και το ξεκίνησα σήμερα.....Δεν με εξιτάρει τόσο πολύ το setting του, θεωρώ το Anno 1404 πολύ πιο κοντά στα δικά μου γούστα. Έχω παίξει μόλις 2 mission και δεν μπορώ να πω ότι με "κράτησε". Είναι νωρίς ακόμη βέβαια θα δείξει, πάντως και το 1404 και το 1701 με είχα καθηλώσει από την πρώτη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τα τρία πρώτα mission είναι χαλαρά εως βαρετά μετά όμως θα σου δείξει τα δόντια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχοντας ολοκληρώσει τα 2/3 του campaign εμμένω στην θέση μου......δεν έχω κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει στο story......μια μπούρδα και μισή που ούτε καν αγγίζει το 1404. Το δε micromanagment υπάρχει αλλά δεν χρειάζεται Ας πούμε π.χ. τα rotten fish στο δεύτερο μέρος του campaign σου δίνουν την ευκαιρία να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα με το game, φτιάχνεις ξέρω γω 10 fish docks και απλά πουλάς τα.....χαλασμένα ψάρια στην εξωφρενική τιμή που δίνεται για κάθε τόνο. Να μην μιλήσω για τα trading routes έτσι; Στο 1404 έφτιαχνες ένα μύριο διαδρομές για να φέρεις εις πέρας το production.....κάτι που εδώ ούτε καν υφίσταται (ένα route έχω και μόνο, μέχρι στιγμής και μπάινω στο τελευταίο chapter). Να μην συζητήσω πως το game είναι εχθρικό για newcomers.....αν δεν είχα ασχοληθεί με τα προηγούμενα μέρη της σειράς δεν θα ήξερα κυριολεκτικά που πάνε τα τέσσερα. Πραγματικό πισωγύρισμα για την σειρά......κρίμα. Edit : Στο τελευταίο τμήμα του campaign αρχίζει κάπως να θυμίζει το αγαπημένο anno......πολύ πολύ αργά.....είμαι βέβαιος ότι αν κάποιος δεν είναι πραγματικά fan της σειράς δεν παίζει να φτάσει σε αυτό το σημείο με όσα του δείχνει το παιχνίδι. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2012 από chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Έχει κανένας τίποτα saves; Είμαι στην προτελευταία αποστολή του campaign και τα χω κάνει λίγο σκατά. Ουσιαστικά κατέστρεψα τις υποδομές στην περασμένη αποστολή για να φτιάξω τα πλοία, γιατί είχα μείνει από ρευστό και τώρα τα χω βρει μπαστούνια. Έψαξα στο net για save αλλά δεν βρήκα κάτι και λογικά με βλέπω να ξεκινάω το τρίτο chapter από την αρχή, όχι ότι πειράζει ιδιαίτερα μιας και είναι το μοναδικό με την κλασσική αγαπημένη συνταγή της σειράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 το ρευστό είναι θέμα και εγώ προσπαθώ τώρα να το ισοροπήσω που είμαι στο τρίτο chapter. Να σου δινα τα save αλλά δεν θα σε βοηθήσουν γιατί και εγώ τα έχω κάνει σκατά στην διαχείριση και το έχω ξαναξεκινήσει από την αρχή το chapter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Και εγώ το ξεκίνησα από την αρχή το τρίτο chapter και όλα καλά, διαφορετικά δεν έβγαινε με τίποτα το άτιμο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 μπορώ να σου δώσω το save αν είναι. το ξαναπάλεψα λίγο και μπόρεσα τουλάχιστον να έχω πολύ μικρή φύρα στο -40 συν το εμπόριο φυτοζωό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Don't worry, ξανάπαιξα το τελευταίο μέρος της campaign από την αρχή και μπήκα τώρα στην προτελευταία αποστολή, όντας τουμπανιασμένος αυτήν την φορά Βέβαια μου άνοιξαν πάρα πολλά resources και ψιλοχάθηκα.....να δω τι θα γίνει. Το τελευταίο μέρος είναι κλασσικό anno ευτηχώς και αποζημιώνει όποιον έφαγε ένα....10+ώρο στα δυο πρώτα chapters για το τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα