Αλεξ! Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Τις τελευταίες μέρες το laptop μου εμφάνιζε μια μπλέ οθόνη και έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις,κάθε φορά μετα απο κανά μισάωρο λειτουργίας.Τώρα ξαφνικά μου εμφανίζεται όταν το ανοίγω ότι πρέπει να κάνω back-up γιατί έχει πρόβλημα ο σκληρός.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει?Τι πρέπει να ελέγξω?Στα αρχεία μου έχω κανονικά πρόσβαση.. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πρώτο πράγμα που κάνεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) είναι back up αυτών που δε θες να χάσεις. Δεύτερο είναι να τρέξεις το διαγνωστικό test που θα κατεβάσεις απ' το site του δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ! Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν έχω στικάκι τώρα για back up. Αν κάνω το test έτσι θα υπάρξει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δε νομίζω, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για back up γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αλεξ καλώς ήρθες στο Insomnia. Το βασικό σου μέλημα ΔΕΝ ειναι να κάνεις το τεστ, αλλά να πάρεις backup τα αρχεία σου. Αν δεν έχεις stick ή δεν μπορεις να πάρεις, τουλάχιστον γράψε τα σε δισκάκια. Αν εχει σοβαρό πρόβλημα ο δίσκος, μπορεί να σταματήσει ανα πάσα στιγμή να λειτουργεί. Αν τώρα τα δεδομένα σου δεν είναι σημαντικα και δε σε νοιάζει τι θα χάσεις, προχώρα στο test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ! Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 (Για να επιτείνω αυτό που ήδη σε συμβουλέψανε) ...μέχρι να βρεις αποθηκευτικό χώρο ("στικάκι" ή εξωτερικό δίσκο - τα διασκάκια είναι χρονοβόρα διαδικασία, και "διακινδυνεύεις" να μην προλάβεις) και να κάνεις αντίγραφα, αρχίζοντας από τα πιο σημαντικά αρχεία , θα σε συμβούλευα, προληπτικά να μην χρησιμοποιείς καν το λαπιτόπι, μην πάρεις τον δίσκο στη μασχάλη. Όσο κι αν χρειαστεί (να μην το χρησιμοποιείς). Κάνε αυτό πρώτα, και μετά ξαναέλα και βλέπουμε τί μπορείς να κάνεις με τον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ! Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, επιτέλους έκανα το back-up αλλά έψαξα να βρω το Test για τον σκληρό στην Toshiba και τίποτα. Ο σκληρός είναι TOSHIBA ΜΚ3252GSX ATA Device και το laptop Turbo-x. Μήπως ξέρει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Oι Τοσίμπες (επιβεβαίωσε μια σφαιράτη γκουγκλισιά), ζούνε ακόμη στα δέντρα : δεν έχουν δικό τους diagnostic tool. Επικοινώνησε με το τεκ σαπόρτ τους για περεταίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ! Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μήπως να πάω το laptop στο πλαίσιο να το επιδιορθώσουνε; Λες να χρειάζομαι καινούργιο σκληρό; Βρήκα ένα τεστ αλλά όταν πάω να το τρέξω μου λέει ότι δεν έχω επιλέξει το target drive. Δεν έχει πουθενά κάτι να επιλέξω.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Aν είσαι εντός εγγύησης, να πας χωρίς 2η σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.