Προς το περιεχόμενο

Ραδιοφωνικός Σταθμός!

Γιαννιώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Ενδιαφέρομαι για την δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού στο ίντερνετ. Βασικά το έχω ψάξει αρκετά ο ίδιος αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πραγματάκια.

1) Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν χρειάζομαι μίκτες ή άλλα μηχανήματα ώστε να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα ήχου?

2) Για να μπορώ να μιλήσω χρειάζομαι ένα μικρόφωνο γύρω στα πόσα περίπου ευρώ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ψάξεις λίγο στο forum της μουσικής θα βρεις παρεμφερή topic για δημιουργία internetiκού σταθμού. Ωστόσο μπορείς, αντί για μίκτες να χρησιμοποιήσεις προγράμματα υπολογιστή για αυτή τη δουλειά, φθηνότερα θα σου έρθει. Ρίξε μια ματιά στο SAM broadcasting που θα σε καλύψει πλήρως. Απλά θέλει να ασχοληθείς μαζί του γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Όσο για μικρόφωνο δε ξέρω να σου πω, από τη στιγμή που θα είναι internetικός, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με ένα φτηνό αλλά καλό πάλι με σύνδεση στο PC. Άλλωστε εξαρτάται και από το bitrate που θα εκπέμπεις, στα 32, 64, 96, 128 kbps ανάλογα με τις δυνατότητες του server σου.

Αν ψάξεις λίγο στο forum της μουσικής θα βρεις παρεμφερή topic για δημιουργία internetiκού σταθμού. Ωστόσο μπορείς, αντί για μίκτες να χρησιμοποιήσεις προγράμματα υπολογιστή για αυτή τη δουλειά, φθηνότερα θα σου έρθει. Ρίξε μια ματιά στο SAM broadcasting που θα σε καλύψει πλήρως. Απλά θέλει να ασχοληθείς μαζί του γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Όσο για μικρόφωνο δε ξέρω να σου πω, από τη στιγμή που θα είναι internetικός, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με ένα φτηνό αλλά καλό πάλι με σύνδεση στο PC. Άλλωστε εξαρτάται και από το bitrate που θα εκπέμπεις, στα 32, 64, 96, 128 kbps ανάλογα με τις δυνατότητες του server σου.

Οκ φίλε ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...