Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι μονη, φοβαμαι οτι με 5cm παχος δεν προκειται να παρει 48 cd...

Επρεπε να παρεις 24αρα με 1 ευρω...

Τα 30 παντως τα χωρεσε. :rolleyes: Πιο φθηνη απο αυτη δεν ειχε.Αν και οποτε με ειδοποιησουν για την παραγγελια απο τα Multirama και αν παω τοτε μπορει να παρω τη μια απο τις 2 που παρηγγηλα.Κ ας χωραν 20-25.. :P

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω τελικα δεν θα την παρω αν καποια στιγμη με ειδιποιησουν.

Αν και το 1 ευρω δεν ειναι τιποτα, απλα στο multirama προσπαθουν να κοροιδεψουν τον κοσμο

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι φιλε μονο το 1 ευρω, ειναι οπως λες η κοροιδια, και βεβαια η ταλαιπωρια του να πας, να ψαχνεις 10 λεπτα να παρκαρεις και ολα αυτα χωρις κανεναν λογο τελικα. Παντου βρισκεις με 1 ευρω τετοιες θηκες.

1. Καμια σχεση με τη φωτο που ειχαν βαλει που εδειχνε μια 4πλη θηκη

2. πουλανε μια θηκη για 40αρα στην οποια αν βαλεις μεσα 36-38 στα εχει καταστρεψει σε μια βδομαδα, και

3. οταν την γεμισεις με 36-38 ειναι σα να βλεπεις τον Μητσοτακη να εχει καταπιει τον Παγκαλο!

Δημοσ.

3. οταν την γεμισεις με 36-38 ειναι σα να βλεπεις τον Μητσοτακη να εχει καταπιει τον Παγκαλο!

Μην αγχωνεσαι για αυτους, εχουν καλο μεταβολισμο

• Moderators
Δημοσ.

Το ποσο γελοια δειχνει ηθελα να τονισω!! ΣΑΒΟΥΡΑ! Θεοστραβη και προβληματικη! Και απο εξω και απο μεσα... wink.gif

Δημοσ.

ρε παιδιά τόσο χάλια είναι τελικα;

εγώ που θέλω μια απλή θήκη δηλαδη να βάζω κάτι dvd με ταινίες μη τις έχω πεταμένες και άλλη μια να έχω στο αυτοκίνητο με διάφορα dvd δεν αξίζει;

έχω παραγγείλει και 3.

Δημοσ.

εγώ που θέλω μια απλή θήκη δηλαδη να βάζω κάτι dvd με ταινίες μη τις έχω πεταμένες και άλλη μια να έχω στο αυτοκίνητο με διάφορα dvd δεν αξίζει;

έχω παραγγείλει και 3.

Φίλε Μη Μασάς !!! :-D

Μια Χαρά Είναι Οι Θήκες & Ούτε Λόγος Για Την Τιμή Τους Ως Προς Την Ποιότητα Τους !!!

Εγώ Πήρα 5-1 (Που Χάρισα) & Όλα Ο.Κ. ! Πάρτες ¨Άφοβα... :rolleyes:

Σου Μιλάει Άνθρωπος Που Έχει Γεμίσει Ένα Δωμάτιο Με Διάφορες Θήκες :shifty: :shifty: :shifty:

• Moderators
Δημοσ.

έχω παραγγείλει και 3.

Τα εχουμε πει ολα, και σε αυτη τη σελιδα ειναι και στις προηγουμενες, υπαρχουν και οι φωτογραφιες.

Αν το κοντινοτερο μαγαζι απο ολα αυτα που πουλανε τετοιες θηκες με 1 ευρω ειναι το μουλτι, τι να σου πω παρτες. (Αν και για την κοροιδια δεν θα επρεπε). Μεγαλα παιδια ειστε λιγο πολυ ολοι, αναλαβετε τις "ευθυνες" σας.

Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.

Δημοσ.

παρέλαβα σήμερα τις 3 θήκες από τα public.

ήταν και σε 3 διαφορετικά χρώματα (μπλε σκούρο, καφέ σκούρο, κόκκινο σκούρο).

πούλησα τη σε ένα φίλο που τη χρειαζόταν (πάλι καλά που εμφανίστηκε και αυτός γιατί το μετάνιωσα που πήρα 3) και κράτησα τις άλλες 2.

για τα λεφτά τους μια χαρά είναι πάντως. κανένα παράπονο κι ας χωράει και τα μισά Cd.

τώρα αν διαλυθούν σε καμια εβδομάδα θα δείξει..

Δημοσ.

K εμενα με ειδοποιησαν χθες, σημερα ηταν στο δρομο επιστροφης οποτε πηγα.Πηρα τελικα τη μια απ'τις 2, αφου ειχα ηδη παρει απο το καρφουρ την αλλη με 48 θεσεις.

Για τα λεφτα τους (1ευρω) θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλες και ας περνει τα μισα περιπου(προσωπικα χωρεσαν 25cd)

@cyber_katsarida συμφοουμιτη και εγω τα παραπανω αρνητικα διαβασα και πηγα πηρα την αλλη απ΄το καρφουρ...τοσο βλακας ειμαι..

ΕΛΕΟΣ!!!!!!ΓΙΑ 1ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Ειναι στο δρομο σου, θες καπου να συμαζεψεις τα cd, περνα δες τα κ αν θες τα πέρνεις αν θες οχι..ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

@cyber_katsarida συμφοουμιτη και εγω τα παραπανω αρνητικα διαβασα και πηγα πηρα την αλλη απ΄το καρφουρ...τοσο βλακας ειμαι..

ΕΛΕΟΣ!!!!!!ΓΙΑ 1ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Ειναι στο δρομο σου, θες καπου να συμαζεψεις τα cd, περνα δες τα κ αν θες τα πέρνεις αν θες οχι..ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!!!!

Σε ποιον δρομο σου ειναι; Στον δικο σου μπορει. Μερες τωρα εχω πει...

...

Αν το κοντινοτερο μαγαζι απο ολα αυτα που πουλανε τετοιες θηκες με 1 ευρω ειναι το μουλτι, τι να σου πω παρτες. (Αν και για την κοροιδια δεν θα επρεπε).

Για οποιον ομως δεν ειναι στο δρομο του αλλα...

... ειναι οπως λες η κοροιδια, και βεβαια η ταλαιπωρια του να πας, να ψαχνεις 10 λεπτα να παρκαρεις και ολα αυτα χωρις κανεναν λογο τελικα. Παντου βρισκεις με 1 ευρω τετοιες θηκες.

Μεχρι φωτογραφια εκατσα και εβγαλα οταν ζητησες και τωρα μας λες οτι εισαι και βλακας που ακουσες τα σχολια μου και πηγες και πηρες απο το καρφουρ. Αν δεν ξερεις να ψωνισεις π.χ., δεν σου φταινε αλλοι... Ειπα οτι στο κρφ ειχε με 1 ευρω θηκη καλυτερη απο αυτη του μουλτι και εσυ πηρες των 2 ευρω (αλλη δηλαδη) και σου φταιμε εμεις που δεν ειχε/βρηκες την σωστη. Λες "δεν αξιζει να το σκεφτεσαι για ενα ευρω", αλλα σκεφτεσαι (λες και εγινε κατι) το 1 ευρω παραπανω που εδωσες για να παρεις οτι πηρες απο το καρφουρ. (ασχετα που εκανες κακη προσωπικη επιλογη)

Παραβλεπεις επισης αυτα:

1. Καμια σχεση με τη φωτο που ειχαν βαλει που εδειχνε μια 4πλη θηκη

2. πουλανε μια θηκη για 40αρα στην οποια αν βαλεις μεσα 36-38 στα εχει καταστρεψει σε μια βδομαδα, και

Αν σε ενοχλουν οι αναλυσεις δεν χρειαζεται να καθεσαι να τις διαβαζεις. Σκοπο εχουν να βοηθησουν οποιον θελει να παρει αποψεις, οχι οποιον "τρελαινεται". Μεχρι φωτογραφιες ειχες στη διαθεση σου που δεν ειχαμε εμεις και τρεχαμε σαν κοροιδα τσαμπα... Δεν χρειαζοταν να ακους λοιπον αποψεις αφου ειχες φωτο...

Μετα μην σου κανει εντυπωση οταν δεν απαντα κοσμος στις ερωτησεις σου...

Φιλικα...

Δημοσ.

1) δεν απευθυνθηκα σε εσενα.

2) σου ειπα οτι η φθηνοτερη που ειχε το καρφουρ ηταν 2 ευρω.-

3) δε σου ζητησα εγω τις φωτο αλλα πρωτα ο JIMBOAthens(ποστ Ν.63)

4) θεωρω πως δινεις πολυ μεγαλη σημασια για ενα πραμα αξιας 1 ευρω

5) γι'αυτο παρηγγηλα κ εγω κ εσυ αλλα και πολλοι αλλοι με παραδοση απο καταστημα,για να το δω, αν μου αρεσει ΟΚ, αν οχι εκανα τη βολτα μου κ εφυγα.Στο κατω-κατω δεν παρηγγηλα λαπτοπ μεγαλης αξιας για να μου δωσουν άλλο αλλά απλες θηκουλες μικρης αξιας.

6) αν οι "ευθυνες" του κοσμάκι ηταν για το ποια θηκη να διαλεξει τοτε θα ειμασταν τρισευτυχισμενοι.- :mrgreen:

Δημοσ.

1) δεν απευθυνθηκα σε εσενα.

2) σου ειπα οτι η φθηνοτερη που ειχε το καρφουρ ηταν 2 ευρω.-

3) δε σου ζητησα εγω τις φωτο αλλα πρωτα ο JIMBOAthens(ποστ Ν.63)

4) θεωρω πως δινεις πολυ μεγαλη σημασια για ενα πραμα αξιας 1 ευρω

5) γι'αυτο παρηγγηλα κ εγω κ εσυ αλλα και πολλοι αλλοι με παραδοση απο καταστημα,για να το δω, αν μου αρεσει ΟΚ, αν οχι εκανα τη βολτα μου κ εφυγα.Στο κατω-κατω δεν παρηγγηλα λαπτοπ μεγαλης αξιας για να μου δωσουν άλλο αλλά απλες θηκουλες μικρης αξιας.

6) αν οι "ευθυνες" του κοσμάκι ηταν για το ποια θηκη να διαλεξει τοτε θα ειμασταν τρισευτυχισμενοι.- :mrgreen:

Εγω προσωπικα ξεγελαστικα απο την εικονα που ειχαν στην σελιδα και νομιζα οτι ηταν απο τις μεγαλες θηκες που περνουν 8 cd σε καθε φυλο, επομενως η κουβεντα που γινετε στο φορουμ εινα χρησιμη (ετσι κι αλλιως τετοιες μικρες εχω ηδη παρα πολλες).

Αν την θεωρεις υπερβολικη την αναλυση δεν εισαι υποχρεωμενος να την διαβασεις κιολας.

Φιλικα παντα

• Moderators
Δημοσ.

1) δεν απευθυνθηκα σε εσενα. Μπα σε ποιον ; confused.png

2) σου ειπα οτι η φθηνοτερη που ειχε το καρφουρ ηταν 2 ευρω.- Ναι, αυτο λεω, πηρες λαθος θηκη. Δεν εχουν ολα τα κρφ τα ιδια προιοντα ουτε στις ιδιες τιμες! Εγω φταιω; Τα χουμε πει και αυτα.

3) δε σου ζητησα εγω τις φωτο αλλα πρωτα ο JIMBOAthens(ποστ Ν.63) Ο Jimbo την ειχε απο μια μερα πριν, δεν ζητησε φωτο για τον εαυτο του αλλα για μενα που ρωτουσα πως ειναι - Ηταν στην δουλεια και ειπε θα ανεβαζε το βραδυ.

4) θεωρω πως δινεις πολυ μεγαλη σημασια για ενα πραμα αξιας 1 ευρω Σημασια εδωσα στην ταλαιπωρια που εφαγα (μια ωρα σπαταλησα με το αυτοκινητο) για κατι που δεν ηταν αυτο που παρηγγειλα, οχι στο 1 ευρω - Γιατι δεν θες να καταλαβεις;

5) γι'αυτο παρηγγηλα κ εγω κ εσυ αλλα και πολλοι αλλοι με παραδοση απο καταστημα,για να το δω, αν μου αρεσει ΟΚ, αν οχι εκανα τη βολτα μου κ εφυγα.Στο κατω-κατω δεν παρηγγηλα λαπτοπ μεγαλης αξιας για να μου δωσουν άλλο αλλά απλες θηκουλες μικρης αξιας. Παραγγελνεις με παραλαβη απο το καταστημα για να μην χρεωθεις τα μεταφορικα και να μην εισαι σπιτι στην αναμονη 2-5-8 ωρες ποτε θα ερθει το κουριερ.

6) αν οι "ευθυνες" του κοσμάκι ηταν για το ποια θηκη να διαλεξει τοτε θα ειμασταν τρισευτυχισμενοι.- :mrgreen: Επιτελους συμφωνησαμε και σε κατι!!!! mrgreen.png

matrixxx και JIMBOAthens που τις πηρατε βγαλτε απο μια φωτο να τις δουμε και να τις συγκρινουμε....

Δημοσ.

Ανοιγω ενα ποστ να διαβασω με ακρως δελεαστικη προσφορα κ μου λες να μη διαβασω κ τι γραφουν οι αλλοι???

Ξεγελαστικες, πηγαινεις στο καταστημα δε σου αρεσει δε τη περνεις.Το γραφεις κ εδω και οσοι διαβασαν, διαβασαν.

Απο κει κ μετα δε καταλαβαινω γιατι δημιουργειται θεμα και επιμενουν οτι δεν αξιζει...

Ο παραπανω οπως και εγω δε θελω και πολλά-πολλά, μερικα cd να τακτοποιησω ή ο αλλος να τη βαλει στο αυτοκινητο του...

Το αν αξιζει αυτη η θηκη ειναι καθαρα αντικειμενικη αποψη- κατ'εμε-

------------------------------------------------------

1) Ποτε στο σημερινο μου μνμ απυθυνθηκα ονομαστικα σε εσενα?

2) Σε ποιο ποστ ανεφερες οτι το καθε καρφουρ εχει και αλλα προιόντα?

3)

4) Για να σπαταλησες μια ωρα:α.δεν ηταν στο δρομο σου β. ήταν σε κεντρο πολης που εφαγες ολη τη κινηση και γ.αφου δε σου γεμιζαν το ματι τι πηγες?να μας καταθεσεις και τη δικη σου αποψη.

5) Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος παραγγελνει για παραλαβη απο καταστημα για να δει τι του πλασαρουν.Με τη μεταφορικη πιο γρηγορα θα εκανε.Τεταρτη παρηγγηλα,τριτη πηγα.

Δε χρειαζεται να μου παραθετεις τα οσα εγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...